Sugar pisze:Taka niewielka mieścina na warmii i mazurach, Kętrzyn... Prowincja i nikt nie chce tutaj przyjeżdżać Niedługo się stąd wyrywam więc może będę miała okazję zobaczyć Twój występ w większym mieście
Aaaaaaaaaaa...Umarłam.... Na forum ktos z Kętrzyna! No Sugar! No niech ja Cię uściskam!
...pzdr
siadeh_kętrzynianka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Norim pisze:Kasiu, jak ja bym chciałbyć takim Dzieckiem na Twoich rekach :)
Cóż....
Patrząc na Twój wiek, to dzieckiem, w sensie fizycznym, już nie jesteś, ale na noszenie na rękach nie jest jeszcze za późno
Ile ważysz? (bo ze względu na mój wiek i problemy z kręgosłupem, muszę dokonać realnej oceny, czy będę w stanie spełnić obietnicę)
Norim pisze:albo chcialbym zebys kiedys mi poczytala na Dobranoc
Z czytaniem nic straconego- gorzej z tym "na dobranoc"
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Z czytaniem nic straconego- gorzej z tym "na dobranoc"
No coś Ty Kasiu ja bym nie umiał i nie umiem myslec jakos tak jak duzi Chlopcy mysla o Duzych Dziewczętach, o kims kto czyta mi na dobranoc ... Lubie po prostu moja starsza kolezanka czyta mi raz od swieta jak nocujemy u wspolnych znajomych.. to są najcudowniejsze chwile z ktorych nie korzystalem za bardzo kiedy byla na to pora... szkoda ze jej chlopak tego nie rozumie :P ale czasami przymyka oko jak nie schodze z jej kolan
Kasiu, wróćmy do nagrania z familiady, w której uczestniczyłaś ;P Jest ustalone czy dostaniemy to nagranie? :P nie widziałem tej Familiady a chciałbym bardzo obejrzeć ;]
Commoner pisze:Jest ustalone czy dostaniemy to nagranie?
Hmmm....
Zasadniczo nie mam nic przeciwko temu, ale problem polega na tym, że nagrano mi to na VHS. Nie bardzo mam, jak to przerobić na wersję cyfrową
P.S. Pozwoliłam sobie przenieść we właściwsze miejsce
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Update w informacjach o planowanych występach: http://www.majkel4michael.pl/pl/newsy.html
Jesli ktoś z okolic miałby ochotę i czas na szybkie "cześć" to byłoby nam bardzo miło (proszę na PW)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Wszystkich którzy jutro bedą w Warszawie i nie mają jeszcze planów na wieczór, serdecznie zapraszam do klubu Dekada. Kasia będzie atrakcją wieczoru :) Pierwsze wejście planowane na ok. 22. My będziemy tam od 21. Panie wchodzą za darmo, Panowie za opłatą, niestety nie wiem jaką, trzeba się dowiedzieć w Dekadzie. No i trzeba zastrzec jedno - Dekada nastawiona jest na odbiór ludzi od lat mniej więcej 30, czego parę lat temu niestety niemiło doświadczył jeden z naszych kolegów (ale teraz jest już starszy...). Oczywiscie nikt nie spradza dowodów ale panowie z door selection dość restrykcyjnie przestrzegają oglądu wieku potencjalnych gości na oko :). Jeżeli ktoś się zdecyduje pójść, proszę o kontakt ze mną lub Kasią, na pewno się spotkamy. Zapraszam!
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
Mam nadzieje, ze 30sci to po prostu nowe okreslenie 20stki. W sensie jestem bardzo zainteresowana Aneta- bede dzwonic wieczorkiem. Juz sie ciesze, bo zawsze chcialam zobaczyc Kasie w pracy W miedzyczasie przejrze jakie to klimaty panuja w Dekadzie
Czy ktos jeszcze sie wybiera? Dajcie znac na forum.
Edit : Wlasnie po zajrzeniu na strone klubu widze, ze preferowany wiek to 25 lat. Chyba jednak moze byc ciezko. Powod do radosci : Zawsze milo poczuc sie jeszcze mlodsza
Ooooo!
Agatko, byłoby cudnie gdybyś wpadła
Jeszcze kilka osób deklarowało chęć przyjścia, ale mają dylematy natury wiekowej właśnie- zobaczymy, jak to będzie.....
Trzymam kciuki!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dzieki Kasiu za mila odskocznie od rzeczywistosci w srode. Swietnie sie z moja qmpela bawilysmy, a ona zostala Twoja groupie Klub Dekada byl tylko dosc ... zabawny bym powiedziala. Oh, jak ja bym nie chciala w takim miejscu za kilka lat skonczyc . Bywalcy Dekady maja ode mnie jeden duzy plus- potrafia sie bawic i fajnie na Ciebie wszyscy zareagowali. Naprawde super Szkoda ze nie mialam aparatu
thewiz pisze:Klub Dekada byl tylko dosc ... zabawny bym powiedziala.
Oj tak- szczególnie pani w białym płaszczyku....
Nawet całusa dostałam
Nie no.... miła była.... i to bardzo
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
często zaglądam na stronę internetowa Kasi i liczę,że w końcu będzie występoława gdzieś bliżej mnie, wciąż czekam...ale chyba najszybciej na MJowisku sie zobaczymy ;P moje dzieci a szczególnie syn nie może się doczekac kiedy ją zobaczy i pstryknie sobie z nią zdjecie.
Filmik super z miłą chęcią zobaczyłabym jeszcze jakieś nowe filmiki w wykonaniu Kasi.Jak masz to zapodaj