Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
MJwodzuMJ pisze:Mam prośbę Buszmen: oczywiście chodzi o sygnaturkę i avatarka
Jeśli mógłbyś to zrobić, to zależałoby mi na motywie z Billie Jean, Smooth Criminal lub jednej z ostatnich sesji (pozostawiam Ci dowolność - ważne żeby było ładne). Acha - miło by było gdybyś zrobił coś w odcieniu czerwieni (ewentualnie czerni lub srebra). Z góry dziękuję!!!
Dobra, to ja w takim razie widzę, że jestem zdecydowana na sygnaturkę :) Czy dałoby się zrobić coś z Blood On The Dance Floor? Coś żywego, w czerwieni, może z kilkoma ujęciami, tak jak ma yukiko... Hm, no coś z pazurem poproszę. I dziekuję :)
Aaa, no i jeszcze ten mały obrazek pod nickiem, jak to się nazywa... no wiesz, o co mi chodzi (widzę, że inni też prosili, to i ja się nie krępuję)
zu pisze:Dobra, to ja w takim razie widzę, że jestem zdecydowana na sygnaturkę :) Czy dałoby się zrobić coś z Blood On The Dance Floor? Coś żywego, w czerwieni, może z kilkoma ujęciami, tak jak ma yukiko... Hm, no coś z pazurem poproszę. I dziekuję :)
Aaa, no i jeszcze ten mały obrazek pod nickiem, jak to się nazywa... no wiesz, o co mi chodzi (widzę, że inni też prosili, to i ja się nie krępuję)