Urodziny PREETAM - 01.12.2007

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Urodziny PREETAM - 01.12.2007

Post autor: Erna Shorter »

Dnia 01.12 2007, moja siostra, Preetam zorganizowała swoja imprezę urodzinową, w klubie Cogitatur w Katowicach.

Zaprosiła sporo osób, jednak nigdy by nie pomyślała, że dzięki niej, zrobił się z tego miniZLOT fanów Michaela Jacksona. :mj:

Na imprezie pojawili się Tancerz, Fanka MJ, ja, Schmittko, Hangin ,Koperek, no i sama Preetam. Kiedy wszyscy się spotkaliśmy doszliśmy do wniosku,że to przecież zlot! ;-)

Najpierw spokojne spotkanie,a potem dicho! :dance:

Szaleliśmy na parkiecie,ale kiedy DJ puścił „Smooth Criminal”byliśmy wniebowzięci.

Wrzeszczeliśmy z radości. :happy:

Długo nie musieliśmy czekać, a usłyszeliśmy w głośnikach „Bad”. :jachce:

Jednak to nie był koniec, oszaleliśmy w momencie, kiedy usłyszeliśmy pierwsze dźwięki „Thriller’a”,a po krótkiej przerwie (byliśmy zaskoczeni i to bardzo, gdyż nigdy wcześniej nie słyszeliśmy na imprezie tego utworu), w głośnikach zabrzmiał krzyk Michaela, to mogło być tylko jedno - „Scream”.Aaaaa!

Tak więc impreza w klimatach”majkelowych”. hihi

To było coś niesamowitego, to dopiero zmajkelizowany klub!
Wyobraźcie sobie siedmiu(właściwie 4, którzy najwięcej się udzielali) fanów na parkiecie, chyba więcej nie muszę dodawać.;-)

Miłego oglądania fotek.

Początek:

ObrazekObrazek

Gorące powitanie Schmittka. Jakże chłopak był zaskoczony…

Obrazek

Tu jeszcze spokojnie.

ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Obrazek
:hahaha:

Schmittko i jego haremek. :party:

ObrazekObrazek

A tu Tancerz, ze swoim mini haremikiem. :party:

Obrazek

I zaczęło się…

Obrazek

„Schmiciu! Biegniemy! Michael'a grają!”

"Smooth criminal, "Bad" ,"Thriller" ,"Scream"...

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

To jest niesamowite, jak dziwne pozycje przyjmują ludzie podczas tańca. Wychodzi to dopiero na zdjęciach! :hahaha:

Nasze solówki

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

:cool:

Thriller

Obrazek

“cause this is thriller, thriller night
There aint no second chance against the thing with forty eyes
You know its thriller, thriller night
Youre fighting for your life inside of killer, thriller tonight”

Obrazek

http://pl.youtube.com/watch?v=yP2va-f-kk4 - Videoclip do Thriller’a, w... naszym wykonaniu. :diabel:

Nie wiem dlaczego,ale po wrzuceniu go na YouTube zmieniła sie rozdzielczość i to na znacznie gorszą, jednak większość widać. ;-)

Aha, nie chciałam, żeby film poszedł w świat i zabezpieczyłam go hasłem. ;-)
Żeby go zobaczyć musicie sie zalogować:
Login: FaniMJa
Hasło :michael

Kiedy już przejdziecie ten etap, kliknijcie na opcję moje filmy i tam znajdziecie nasz występ. :-)

Enjoy! :knuje:

Scream!

Obrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Obrazek

aaaAAAAaaaaaa!!! :mj:

Liberian Girls

Obrazek

Liberian Boy

Obrazek

?

Obrazek

Padłam,a Schmittek sie załamał. glupija

Obrazek

Nie ma to jak porządna, "majkelowa" impreza w gronie przyjaciół! Aooow!

Kocham Was!!! :calus:

Bebiczku dziękuję Ci za zorganizowanie tak wspaniałej imprezy! :calus:

Aha i wielkie pozdrowienia dla DJ'a. Kochamy pana! :mj:
Ostatnio zmieniony pt, 07 gru 2007, 17:32 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 4 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Preetam

Post autor: Preetam »

Wow...dziękuje bardzo :) :) :) Erna jesteś boska:P Przede wszystkim chciałabym bardzo podziękować za przybycie WSZYSTKIM: FankaMj, Tancerz, Schmittko, Erna, Koperek i wszystkim z poza forum:P...
Całość tworzą poszczególne elementy...dziękuje Wam, za to , żę moja impreza się udała:) Obecność Michaela była kolejnym czynnikiem, który wpłynął na pozytywny odbiór mojej imprezy:) Gdy tylko w głośnikach robrzmiały Jackson-owskie rytmy :P cały stolik reagował :P
Na prawde dziękuje wszystkim:) Szkoda, że nie mieliście Waszych ślicznych kapeluszy :) Ostatnio oglądałam taki jeden...śliczny:P ale do mojego bollywoodzkiego stylu za bardzo nie pasuje:P
Tak więc moja impreza, kiedy żegnałam nastoletnie życie...przeobraził się w mini zlot... ciekawie :P :P :P
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Chciałabym zaznaczyć, że to nie był ZLOT fanów MJ'a,tylko urodziny mojej siostry. Zaprosiła swoich najbliższych znajomych,a to,że znalazło się kilka osób z forum,było czymś zupełnie przypadkowym. Z racji tego,że udało się nam bawić przy muzyce MJ'a chcieliśmy sie Wami tym podzielić ,tylko tyle.

Pozdrawiam. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Erna Shorter pisze:znalazło się kilka osób z forum,było czymś zupełnie przypadkowym

Jak diabli przypadkowym :smiech: przyjezdzam w piątek do Fanki MJ pod wieczór a ona mi oznajmia idziemy jutro na impre :nerwy: a ja co gdzie jak ? :smiech: A ona na urodziny Ali ;-). Fajnie jest sie spotkac na urodzinach znajomej i spotkac przypadkowo fanów MJ . ;-) Oczywiscie głownym tematem rozmów były urodziny Ali.Choc znajomi NIEfani pytali nas o swego idola ;-). Moglismy sie tez pochwalic przed nimi swym szałem w trakcie grania piosenek Naszego MJ na dyskotece ;-).Co tu poprostu mówic było fajnie ;-)( obyło sie tym razem bez ognia ). Dzieki takim spotkaniom uświadamiam sobie że nie ma co ukrywac swego zainteresowania (choc osobiście nigdy tego nie robię ) jesli chodzi o muzyke bo inni nas szanuja nas Fanów MJ ;-). Ala dzięki za zaproszenie ;-)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Preetam

Post autor: Preetam »

Erna Shorter pisze:było czymś zupełnie przypadkowym
hehe no własnie :P
w życiu nie ma przypadków :P
Ja też dziękuje za WSZYSTKO :)
Jesteście super :)
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Dziekuje Ali za zaproszenie mnie na swoje urodziny (podkreślam - URODZINY a nie zlot fanów :-/ ) .Miałam okazje poznac rodzine Preetam i Erny, oraz wyszaleć sie przy starych, złotych przebojach, no i przede wszystkim MJ :-) Tego mi bylo trzeba!
Pozdrawiam!!
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

No to już wiadomo gdzie robimy następny zlot fanów :dance: widzę że się impra udała na całego ale ale Preetam czy wspaniały Pan DJ zapuścił też jakieś bollywoodzkie klimaty specjalnie dla Ciebie;-) ?

ps. Tancerz fajowy avatar nenene
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

MJfanTASTIC pisze:ps. Tancerz fajowy avatar nenene
Dzięki nenene
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Erna Shorter

MJfanTASTIC pisze:No to już wiadomo gdzie robimy następny zlot fanów widzę że się impra udała na całego ale ale Preetam czy wspaniały Pan DJ zapuścił też jakieś bollywoodzkie klimaty specjalnie dla Ciebie;-) ?
Ewciu!
Tak, jak pisałam kiedyś w poście dotyczącym kolejnych zlotów , to Cogitatur byłoby dobrym miejscem,jednak idąc tam na ślepo(oczywiscie zależy od tego ile nas będzie) nie mamy pewności,że znajdziemy jakieś miejsce. Natomiast można zrobić rezerwację,niestety to kosztuje,ale jeśli wszyscy wykażą chęci na zrzutkę nie ma sprawy. ;-)

Pzdr
Obrazek
ODPOWIEDZ