Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Michalina J. xD
Michael w Moonwalk napisał, że naharował się nad tym kawałkiem, co w rezultacie dało bardzo ambitny muzycznie utwór i to słychać. Ma poza tym w sobie ten nerw, co np. Jam i dodatkowo porywającą melodię. Dla mnie to jeden z absolutów w dorobku MJ. Dodatkowo piosenka- ikona, biorąc pod uwagę klip. Jedno z najbardziej wiażących się z MJ rzeczy, jakie wg mnie ma w swoim dorobku.Xscape pisze:Leave Me Alone Odpadła hahahaha. Jedna z moich ulubionych piosenek na płycie.
Piosenki Another Part Of Me i The Way You Make Me Feel dostały po 13 głosów każda, co oznacza dogrywkę.
Runda 5- dogrywka
The Way You Make Me Feel
Another Part Of Me
Mój głos- The Way You Make Me Feel. Uważam, że z piosenek nt. podrywu w dyskografii MJ In The Closet jest ciekawsze.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- majkelzawszespoko
Głos na genialne "Another Part Of Me."
Absolutnie nie interesuje mnie, że kompozycja jest o niebo ambitniejsza niż w przypadku "The Way You Make Me Feel."
"The Way You Make Me Feel" to cuda malowane charyzmą w głosie na tle zapętlonego, zabójczego bitu. Jeśli uznać w Michaelu Jacksonie Michaela za tę jego część, która odpowiada za radość w tworzeniu, za muzyczne żarty, za bycie child-like i twórczość z przymrużeniem oka, a Jacksona za poważnego artystę, geniusza kompozycji, aranżacji i wokalu, to "The Way You Make Me Feel" i "Speed Demon" to jedyne utwory na płycie, w których Michael spotyka Jacksona.
Panie i Panowie, "The Way You Make Me Feel" to JEST Michael Jackson. To jest showmańskie high-class. A spacer w centrum miasta z tym właśnie kawałkiem ryczącym do uszu sprawia, że mam ochotę poderwać jakąś pretty baby with a high heels on Naprawdę. I sama czuję się najpiękniejsza na świecie. Naprawdę.
Absolutnie nie interesuje mnie, że kompozycja jest o niebo ambitniejsza niż w przypadku "The Way You Make Me Feel."
"The Way You Make Me Feel" to cuda malowane charyzmą w głosie na tle zapętlonego, zabójczego bitu. Jeśli uznać w Michaelu Jacksonie Michaela za tę jego część, która odpowiada za radość w tworzeniu, za muzyczne żarty, za bycie child-like i twórczość z przymrużeniem oka, a Jacksona za poważnego artystę, geniusza kompozycji, aranżacji i wokalu, to "The Way You Make Me Feel" i "Speed Demon" to jedyne utwory na płycie, w których Michael spotyka Jacksona.
Panie i Panowie, "The Way You Make Me Feel" to JEST Michael Jackson. To jest showmańskie high-class. A spacer w centrum miasta z tym właśnie kawałkiem ryczącym do uszu sprawia, że mam ochotę poderwać jakąś pretty baby with a high heels on Naprawdę. I sama czuję się najpiękniejsza na świecie. Naprawdę.
- Moon_Walk_Er