08.06.2005 sąd
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
08.06.2005 sąd
Kolejny dzień czas zacząć - przysięgli dotarli i zaczeli obrady...
Witam.
Dzisiaj na CNN debatowali nad tym kto zaopiekuje sie dziecmi MJa w razie gdy pojdzie siedziec... (odpukalem to juz). Powiedzieli ze Debbie nie kwapiu sie usilnie o opieke nad nimi oraz, że duża szanse na opieke ma rodzina MJa. Sam ojciec Joe powiedzial ze bylaby to przyjemnosc dla niego opiekowac sie wnukami...
Dzisiaj na CNN debatowali nad tym kto zaopiekuje sie dziecmi MJa w razie gdy pojdzie siedziec... (odpukalem to juz). Powiedzieli ze Debbie nie kwapiu sie usilnie o opieke nad nimi oraz, że duża szanse na opieke ma rodzina MJa. Sam ojciec Joe powiedzial ze bylaby to przyjemnosc dla niego opiekowac sie wnukami...
MJ jest the BEST
Bron boze takie rozwiazanie ani mi otym myslec dziecmi ma opiekowac sie mj w przeciwnym razie najlepiej zeby to robila jego matka a nie ojciecBarto pisze:Witam.
Bozi juz widze te biedne dziatki rzucano o sciane bo nie chca tak tanczyc jak dziadkowi sie podoba
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
- PAulina (big fanka)
Tez o tym myslalam ze najlepiej aby je wtedy przygarnelo ktores z rodzenstwa byleby nie ojciec .Nie chce nic mowic ale po ostatniej nadanej jego wypowiedzi w naszej telewizji doszlam do wniosku ze on niewiele sie zmienil i tylko patrzyl na te dzieciaki jak na przyszlych tancerzy muzykow .PAulina (big fanka) pisze:Może Janet by je przygarnęła... a zresztą - co ja o tym bede gadac... Ona są Michaela!! I tam Misiek bedzie sie nimi opiekował
Nie chce aby taki los im zgotowano.
Jednak misiek ma byc wolny i nimi sie zajmowac koniec kropka
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
A ja dziś oglądałem Fakty i w końcu mówili zgodnie z prawdą o łwanikach i procesie...! Może te nasze maile opieprzajace zadziałały? bo przed tym reportarzem powiedziała Pochanke, że oni nie oskarżają ani nie osadzają..
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Własnie to mnie zastanawia ,ze nic nie mówia..chociaż mjpower pisał , ze Michael jest w TV noin stop...nie wiem tylko w jakiej a zegra jak tal tak stoi... ja juz omal nie umarłam... ide sie zastrzelicSpeechless pisze:myślę, że nie - na CNN nic nie mówią -a to że stoi zegar to pewnie przerwa bo ponoć mają 3 - 10 minutowe przerwy
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- ..::PIoTReK::..