Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Podobno na Cnn ciagle mówia o sprawie! wg mjpowera, kaem twierdzi ze jest cisza...nic nie rozumiem
Rodzina Michaela jedzie pod sad na konferencje prasową! Zegar stoi - czy to juz??
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Konferencja zacznie sie lada moment..jesli ktos ma Sky News to niech ogląda i nam tutaj relacjonuje :)
Mi ciagle pisze co sie dzieje mjpower,ale gadanie smsami ma swoje wady niestety...
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
a wg mnie ta konferencja nie ejst po to aby ogłośić wyrok tylko po to aby zrobic show spytac sie rodziców MJa jak sie czuja co sądza? i takie tam ;>.Choc oczywiście wolałbym aby juz ten wyrok zapadł. choc nie nei wolał bym a moze i tak , sam juz nie wiem :>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
siadeh_ wrote:Nie no... jasne,ze konferencja nie ma na celu przekazania wyroku mediom w końcu nie rodzina Michaela ma wyrok ogłosić (a szkoda )
Falszywy alarm, nie będzie żadnej konferencji... Jak na razie tylko Fox opdala tą informacje, a do tego czasu rodzina już dawno zdązyła by dojechać do sądu...
pojawiła się tez plotka, ze Gorege W. Bush ma wypowiedzieć się w sprawie MJ... ale tego też nie bralabym poważnie...
siadeh_ wrote:Nie no... jasne,ze konferencja nie ma na celu przekazania wyroku mediom w końcu nie rodzina Michaela ma wyrok ogłosić (a szkoda )
Falszywy alarm, nie będzie żadnej konferencji... Jak na razie tylko Fox opdala tą informacje, a do tego czasu rodzina już dawno zdązyła by dojechać do sądu...
pojawiła się tez plotka, ze Gorege W. Bush ma wypowiedzieć się w sprawie MJ... ale tego też nie bralabym poważnie...
reklamowali wywiad Busha z Cavuto i przy tym wspomniano o Mj, to ja juz nie wiem...
siadeh_ wrote:Ja dostalam od Krzyska info, ze na Fox News już podali, ze konferencji nie bedzie, ale za to na Sky ciagle czekaja
ten dzień jest swietny
Skoro media wariują, to może koniec jest bliski...
Kurde, już czwarty dzień na to licze
Lika wrote:Skoro media wariują, to może koniec jest bliski...
Kurde, już czwarty dzień na to licze
Kto nie liczy?
Media wariowały, wariują i będą wariować. Teraz o sprawie jest nieco ciszej niż pierwszego dnia rozważań przysięgłych bym nawet powiedział... Logiczne, że doczekać się nie mogą - tak długie przesiadywanie pod sądem nie dość, że niewygodne, to jeszcze kosztowne. Ciągłe relacje, że wyroku nie ma, mogą coraz bardziej nudzić zwykłego obywatela. I co oni mają robić? Gdzie sensacja? Dlatego debatują sobie dla urozmaicenia o tym, co się z dziećmi stanie, w jakiej celi będzie... i tak dalej
Więc tak: Wczoraj najpierw Fox News a w ślad za nimi SKY i NBC podały, że rodzina Michaela wyjechała z Neverlandu i zamierza się spotkać z dziennikarzami. Będą się wypowiadali rodzice i Janet. Chodziło głównie o książkę Boba Jonesa. Zaczęły się w TV ciągłe łączenia LIVE z Santa Maria a u dołu ekranu napisy: oczekując na przybycie rodziny Jacksonów. Ale ta nie przyjechała. Ponoć zmieniła zdanie.
Równoczesnie wczoraj rozpoczął się drobny konflikt w drużynie MJ, ponieważ Mez ogłosił, że nie upowaznił nikogo, do wypowiadania się w imieniu MJ. Tymczasem ochoczo czyni to rzeczniczka prasowa Raymon Bayne, rodzice Michaela i Jassie Jackson. Media zaczynają więc zastanawiać się, kto ma prawo wypowiadać się w imieniu MJ.
Ponieważ brak jest nowych newsów z sali sądowej, brak jest nowych zdjęć z Michaelem, media zaczynają się skupiać bardziej nad tym, co dzieje się przed sądem i przed Neverlandem. Wczoraj przez długi czas na Fox ekran podzielony był na dwie części. Na jednej Live from Santa Maria a na drugiej Live outside Neverland. CNN wczoraj pokazało reportaż o tym grubasku który tak dzielnie kibicuje Michaelowi. Pokazano gdzie pracuje itd. Dziś rano również na CNN był wywiad z Markiem jakimś tam -dziennikarzem Polskiego Radia. Dużo jest o fanach, o dekoracjach zrobionych przed Neverlandem przez fanów i transparentach.
Co się tyczy wywiadu Cavuto z Bushem, Cavuto trzykrotnie starał się wciągnąc Busha w temat MICHAELA. Bush odpowiadał bardzo długo ale o wszystkim a właściwie o sobie a nie o Michaelu. Michael Jackson nawet nie przeszło mu przez gardło.
Książka Boba Jonesa odbierana jest jako duże zagrożenie dla sprawy, mimo, że chyba nikt jej jeszcze nie miał w ręku. Ja faceta nigdy nie lubiłem a jeszcze jak na początku lat 90-tych w Bravo był z nim wywiad i facet pozował do zdjęcia w kapciach i jakiś pstrokatych piżamospodniach, uznałem go za zwykłego wieśniaka, który znalazł się we właściwym miejscu o właściwej porze; słowem: miał farta w życiu.
Jassie Jackson zapewnia, że Michael czuje się psychicznie dobrze i jest silny. Co innego twierdzi Raymon Bayne.