MJ na zakupach w Beverly Hills & Vegas [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Jest jednak szansa że media bardziej ogólno dostępne na rynku brukowców się nie zainteresują bądź jakąś wzmiankę napiszą.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

O święty Józefie... :wariat: Co ten facet ze sobą zrobił? :nerwy: Jak chce robić szum wokół siebie, to niech to robi w inny sposób :surrender: Aż tak mu zależy na plotkach na swój temat, przecież nic dobrego o nim nie napiszą po obejrzeniu tych zdjęć :beksa: Masakra :glupi:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Maro pisze:Jest jednak szansa że media bardziej ogólno dostępne na rynku brukowców się nie zainteresują bądź jakąś wzmiankę napiszą.

już oni z tego odpowiednią ucztę urządzą, a jak podgrzejemy atmosferę to już na mur beton będzie ciekawie ;-)
Obrazek
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Maro pisze:Jest jednak szansa że media bardziej ogólno dostępne na rynku brukowców się nie zainteresują bądź jakąś wzmiankę napiszą.
Już sie porozchodziło .

M.Dż.*--> Link wykasowany- dotyczy brukowca i zawiera wyzwiska pod adresem Michael'a

Więc aby czekać za dzień dwa na naszych plotkarskich stronach ,ale będą mieli używanie :wsciekly:
Oby przeoczyli. :nerwy:

Modle sie zeby nie dali tylko tego

http://img164.imageshack.us/img164/9681 ... ullcd1.jpg :nerwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Ja też nie mogę. No nie mogę.
- Robienie tego SPECJALNIE uważałabym za szczyt idiotyzmu (no po super miesiącach medialnych wszystko zawalić kilkoma plastrami ŻEBY MÓWILI??? po tak dojrzałym wywiadzie w Ebony? Żeby mówili o jego PLASTRACH?)
- Z kolei jeśli serio znów sobie coś grzebał na twarzy, no to po co wyłazi z domu po książkę o smokach (również szczyt idiotyzmu w jego sytucacji)?!
- I na dodatek: przecież to jest MEGAinteligentny facet, który zna showbusiness jak nikt inny. I zachowuje się jak MEGAdureń, znów narażając się mediom (komentarze: Jacko's Face Held by Bandages - no super mówią, super po prostu).

Jestem absolutnie bezradna wobec tych argumentów. To nie trzyma się kupy w ŻADNEJ konfiguracji. Jak specjalnie to zrobił - bez sensu. Jak niespecjalnie - też bez sensu. I do tego robi to facet, który wie, jak działają takie newsy. Bez sensu. :podejrzliwy:

HELP :surrender:

(oczywiście MOJEJ miłości do MJ to nie zmniejsza w żadnym stopniu, ale nowi fani, którzy byli do zdobycia (albo starzy do odkurzenia) chyba właśnie odpadli z tej gry - TO mnie martwi)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

POd Tym zdjęciem z ostatniego postu Megi można by było dopisać:
"Wacko Jacko" ;-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Rzeczywiście Michael nie za dobrze wygląda na tym zdjęciu... :-/
Powinni zabronić publikacji takich zdjęć... :surrender:
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Maro pisze:POd Tym zdjęciem z ostatniego postu Megi można by było dopisać:
"Wacko Jacko" ;-)
On chyba na serio jest "waco" a fani tak sie starali żeby naprawić jego wizerunek a on co zrobił zniszczył swoją i naszą prace.Większego idioty nie widziałam :wariat:
hubertous pisze:Rzeczywiście Michael nie za dobrze wygląda na tym zdjęciu... :-/
Nie za dobrze ????Hahaha.On wygląda koszmarnie!Nie to też mało powiedziane.Brak słow. :crazy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Nancy

Michael powiedział, że o osobie, która siedzi w domu i nie wychodzi krążą niesamowite opowieści z krypty... no ale jak Michael już wyjdzie to rzeczywiście ucina ogony wszelkim pogłoskom o swoim crazy`olstwie... tylko mu nagrodę za to dać...
Ale im dłużej się nad tym zastanawiam to dochodzę do wniosku, że go takiego po prostu love, urzeka mnie swoim `przemyślanym` działaniem...
:smiech:
Ostatnio zmieniony wt, 18 gru 2007, 0:00 przez Nancy, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

"A spokesman for the singer said Jackson had no cosmetic work done recently but didn't have an explanation for Jackson's appearance. "

link: http://www.nypost.com/seven/12172007/ne ... 722689.htm
Awatar użytkownika
Nancy

zu pisze:"A spokesman for the singer said Jackson had no cosmetic work done recently but didn't have an explanation for Jackson's appearance. "

a co napisała:
`nic mi o tym nie wiadomo`???
lol :wariat:
...........
no kurde no mówiłam, ze to tylko kawałki SeRa :smiech:
Obrazek
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

zu pisze:"A spokesman for the singer said Jackson had no cosmetic work done recently but didn't have an explanation for Jackson's appearance. "

No nie! To już mała przeginka... Teraz tylko przełożyć to na Polski, wstawić na Oneta albo WP i kolejna sensacja... :rocky:
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Invincible

Post autor: Invincible »

Zwykle broniłam Michaela i często nawet się z Wami kłóciłam, ale teraz (chyba po raz pierwszy) muszę się z wami zgodzić. Facetowi chyba się trochę pogorszyło. A tak poważnie to różne przyczyny tych plastrów mogą być, o których nie wiemy, ale zgadzam się, że w takim wypadku nasz idol raczej powinien zostać w domu i się kurować (jeśli coś mu dolegało), a nie w ten sposób prowokować dziennikarzy. A jeśli jest to specjalna prowokacja to też nie za dobrze.

P.S.

No i co okazało się, że wcale fanatyczką nie jestem (jak mi to ktoś tu kiedyś zarzucał). Bo wierzcie mi, ale teraz jestem na Michaela autentycznie wkurzona.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nancy

Invincible pisze:Zwykle broniłam Michaela i często nawet się z Wami kłóciłam, ale teraz (chyba po raz pierwszy) muszę się z wami zgodzić.
W tym przypadku już raczej nie da się go obronić... ja często jakoś tłumacze sobie jego zachowanie i wydawało mi się, że nie jest już w stanie mnie zadziwić... ale jak to mówią `A jednak!`
Przecież ostatnio bywał na zakupach często i doskonale wie, że znowu wzbudza duże zainteresowanie i przecież nie jest na tyle `nieświadomy` żeby nie wiedzieć, że niemożliwością jest, by taka wizyta obeszła się bez jakiegokolwiek świadka, który podzieli się z nami rewelacją. No i tym razem nie jest inaczej. :wariat:
Ja rozumiem, że Mike raczej wyznaje zasadę w stylu `niech mówią co chcą byleby było głośno` no ale nie wydaje mi się, aby obecnie właśnie taki rozgłos był mu niezbędny... to mija się z celem...
Obrazek
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
yukiko

Post autor: yukiko »

eeeeeeee... próbuję sobie to wytłumaczyć.
cóż, mozę zaciął się przy goleniu?
albo nie chciało mu sie golić i zakrył plastrami ?!
albo... nie to bez sensu...
dlaczego?!?!?! :surrender:
Obrazek
ODPOWIEDZ