mój filmik

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
baniakwls

mój filmik

Post autor: baniakwls »

pokaz tanca break Dance w którym złozylem Hołd "Mistrzowi"przed 1,5 tysieczna publika na wielkiej orkiestrze swiatecznej pomocy:)
http://pl.youtube.com/watch?v=n3sJtUoOsEc
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Ogólnie jest OK, tylko mogłeś sobie podarować tej choreografii na koniec do Thrillera, bo widziałem, że miejsca brakło i w miejscu tańczyłeś. Na następny raz wykonaj całą "Billie Jean" albo spróbuj jakiś inny kawałek. ;-)

Gratuluje! ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
baniakwls

widze sie sie nieorientujesz jak masz pokaz tanca to chyba tanzcysz a nie spiewasz,a co do thrillera to sie troszke pzryjrzyj ze na pozcatku mimo ze tego niewidac na klipie to od razu wiadomo ze oni tupia w miejscu bo układ jest wypełniony tupaniem stóp o ziemie.pozdrawiam
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

baniakwls pisze:widze sie sie nieorientujesz
Oj, orientuje się lepiej niż mógłbyś przypuszczać ;-)
Doskonale wiem, że Thriller się zaczyna takim powolnym pochodem, ale myślę tutaj o dalszej części, że miejsca mogło braknąć tylko to chciałem zauważyć wszystko inne (wykonanie, stroje) stoi na wysokim poziomie ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

czy ktoś coś widzi na tym filmiku?

nie wiem kto Ci to kręcił ale powinieneś go zwolnić.

kompletna lipa z obrazem.

moja ocena 0/10. powód - nic nie widzę.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ja też tam nic nie widze i nie rozumiem o czym gadacie bo obraz jest rozmazany dopiero widać koniec filmiku jak zaczynasz thriller-a
Obrazek
baniakwls

mój filmik

nic niewidac pzrez chwile dlatego ze jak tanzcyłem to jakis duren włazcył takie mocne oswietlenie
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Jak wyżej, nic nie widać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Armagedon..... Ale jakby przyjrzeć sie temu pod mikroskopem to całkiem całkiem sie ruszasz.
ODPOWIEDZ