Nasze kolekcje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Pięć nowych nabytków z mojej kolekcji. Pierwsze zdjęcie podstawia koperty z pierwszego dnia emisji znaczków z Michaelem. A było to 2-go grudnia 1985r i taka data jest na oficjalnych stęplach, także zrobionych specjalnie na tą okazję. Niestety technicznie nie jest możliwe aby oddac na zdjęciu jak ładnie te koperty są wykonane.
A w takich koszulkach panie mogły bawic się na koncertach The Jacksons w 1984r. Chyba mało kto już pamięta dziś takie logo Pepsi jak na koszulce. 0d 15 lat jest inne i tak tylko przypomnę,że okazją do prezentacji obecnego logo była konferencja z udziałem Michaela poświęcona fundacji Heal The World
A to wszyscy znają:
A w takich koszulkach panie mogły bawic się na koncertach The Jacksons w 1984r. Chyba mało kto już pamięta dziś takie logo Pepsi jak na koszulce. 0d 15 lat jest inne i tak tylko przypomnę,że okazją do prezentacji obecnego logo była konferencja z udziałem Michaela poświęcona fundacji Heal The World
A to wszyscy znają:
Ostatnio zmieniony czw, 24 sty 2008, 10:47 przez MJPOWER, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezu my chba znałyśmy tych samych ludzi ? Czy brazylia to Quelia ( lub jakoś tak ) , Nowa Zelandia to Sarah ??? ( zdrowa jest po transplantacji :) ) , Uzbekistan i Rosja to pewnie Olga i Aleksandra ( o ile dobrze pamietam ) ja nadal mam z nim wszystkimi kontakt napisz mi na PW czy mam racje co do tych Toich znajomych moge ci dać namiary na nich .MJowitek pisze:To co mam najcenniejsze to listy.
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
No ba.Malwina24 pisze:Jezu my chba znałyśmy tych samych ludzi ?
Siebie też poznałyśmy.
Mam nawet Twojego jednego wypełnionego fan booka, ale Ci go jednak nie oddam
Imiona znajomych się zgadzają, Sarah mi sie do mnie odezwała na dniach :)
Co do namiarów to dzięki wielkie, ale maile mam :)
Nie wiem czy zwykłe adresy się dalej zgadzają..ale z tych zwykłych i tak już nie korzystam. A co, masz z nimi jakiś stały kontakt?
Ta,w iem, na priva miało być. Trudno.
hehe, widzę nawet vinylki ode mnie?baniakwls pisze:Nio poprawiłem kolekcje bo przy tamtej sie zorientowałem ze mi troche brakuje nio ale teraz w pełni:)pozdrawiam
http://pl.youtube.com/watch?v=LUCXn_fq8_Q
mam rację? Pozdro dla Was
Nio na zlocie ladnie dobijalismy targu,wtedy jeszzce troche kasy nam zostalo to wrzucilismy w allegro ...wogóle informuj na bierzaco o rzezcach ktore masz zamiar sprzedac.pozdrawiamy i mam nadzieje widzimy sie na zlocie:)
...nic nieprzychodzi odrazu,na wszystko trzeba czasu,jestesmy fanami odkad moznabyło kupic pirackie kasety gdzies na rynkach,wtedy płyta cd byla rarytasem a w Polsce jezeli choodzi o Jacksona to trudno bylo cos dostac oprocz kasety czy koszulki,no pamietam ze internetu tez niebylo takze dopiero teraz spełnaimy marzenia od jakiegos czasu,wiadomo niewszystko kupisz odrazu,ale z czasem ziarnko do ziarnka a sam zobaczysz jesli bedziesz chciał to rozbudujesz własna kolekcje...nio i plusem tego jest ze my zbieramy ja razem,ja pracuje i Mayor pracuje wiec jakies miesieczne kwoty na to ida...no czasami zdarza sie tak ze sobie obiecujemy i mówimy "oki baniak narazie stop...a wystarczy ze cos sie pojawi i juz poprzednie gadki ida w niepamiec,tylko zaciskamy zeby zeby sie np.zrzucic i cos nabyc,szkoda ze allegro.pl niema tak rozwinietych horyzontów co e-bay...boze moze i dobrze bo chyba kazdy z nas by zbankrutował.A co do naszej kolekcji to tylko zamiescilismy takie konkretniejsze rzezcy jak płyty i gadżety zwiazane z Michaele...wiele rzeczy naprawde pominelismy jak gazety z okłądkami z michaelem,segregatory z artykułami,pocztówki,naklejki,bilety z koncertu w Warszawie,koszulki itp...Jako pisze:Jak ja wam zazdroszcze tych kolekcji...
"He is my passion..."
No wiesz, wystarczy dodać mnie na Allegro do ulubionych sprzedawców i w ustawieniach odznaczyć że chce się otrzymywać maile i to co ewentualnie wystawiłem.baniakwls pisze:wogóle informuj na bierzaco o rzezcach ktore masz zamiar sprzedac.
Ale w okresie przed wakacyjnym to ja już fanty zaczynam na Zlot odkładać niż na Allegro wystawiać. Więc jak zawsze z Krzysiem jakiś straganik na tym zlocie pewnie będzie. Tylko cichosza organizatorom, bo jak się dowiedzą że my tu jakiś handel.
Choć z tym zjazdem to chyba będzie cienko pod względem finansowym
80 wjazd + nocleg+ dojazd.
Więc już teraz odkładajcie kasę. Ja też.
nA eBAJU to już w ogóle, strach zaglądać.
Teraz na Allegro jest HIStory na 3 LP - świetna sprawa, ale koleś sobie życzy 157 zł a po za tym w okładce jest dziurka co by sugerowało że płyty przeznaczono na szrot.
Nio przyszedł czas aby nieco zaktualizowac kolekcje:)nio oprócz stałego filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=WmjoUlcj9sY dodaje 2 nowe zdjatka ukazujace co przybyło ostatnio do kolekcji.Na niektóre rzezcy jeszcze obecnie czekamy wiec jak cos to wkleje kolejne:)pozdrawiam
"He is my passion..."
-
Moja kolekcja przy Waszych jest cienka, nie mam kasy na te wszystkie oryginalne single i albumy, dlatego duzo rzeczy robie sobie sama.
Kilka zdjec w ramkach:
Najfajniejsza jak do tej pory zdobycz - plakat mojego wzrostu MJJ Productions na papierze kredowym
Michaelowy kacik
Mini Mike na tekturce
Znowu obrazek
I zakupiona w zeszlym tygodniu koszulka wyprodukowana w Tajwanie
Rysunki, plakaty i inne gadzety
A tak bylo kiedys
Kilka zdjec w ramkach:
Najfajniejsza jak do tej pory zdobycz - plakat mojego wzrostu MJJ Productions na papierze kredowym
Michaelowy kacik
Mini Mike na tekturce
Znowu obrazek
I zakupiona w zeszlym tygodniu koszulka wyprodukowana w Tajwanie
Rysunki, plakaty i inne gadzety
A tak bylo kiedys
MJ F-Anka, gratuluję kreatywności
Twoje zbiory dowodzą, że nie trzeba wielkich nakładów finansowych, żeby mieć interesującą kolekcję.
Swoją drogą poczułam swoiste "deja vu" patrząc na większość Twoich plakatów- Bravo i Popcorn sprzed kilkunastu lat.... aż się miło na duszy zrobiło
Twoje zbiory dowodzą, że nie trzeba wielkich nakładów finansowych, żeby mieć interesującą kolekcję.
Swoją drogą poczułam swoiste "deja vu" patrząc na większość Twoich plakatów- Bravo i Popcorn sprzed kilkunastu lat.... aż się miło na duszy zrobiło
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ejjj... co Ty mówisz?? Bardzo fajna kolekcja. Bardzo oryginalna.Mj F-Anka pisze:Moja kolekcja przy Waszych jest cienka,
Przynajmniej masz pewność, że NIKT nie ma podobnej
Robi duże wrażenie, GRATULUJĘ!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson