Zaczynam jak Tarrantino z Kill Billami
Jest jednak nadzieja, ze bedzie mniej krwawo...
Ponieważ nasze plany co do manifestacji zaczynają przypominac plany wypraw pewnej sójki, co wybierala się za "wielka wode" pozwole sobie wystosowac prośbę do osób, dla których data 18.06.2005 nie wiąże się z niczym, co mogłoby przeszkodzić w udziale w manifestacji (zakładamy oczywiście, ze wyrok jest uniewinniający!) :
WPISUJCIE SIĘ TUTAJ (tylko ci, ktorzy mogą!)
PS. Załóżmy, ze manifestacja odbedzie się w godzinach późnopopołudniowych - to powinno niektórym ułatwić sprawę...
...pzdr
siadeh_zrezygnowana_
Pozwole sobie tutaj wpisywa c osoby, ktore kontaktują się ze mną, a które z jakichś powodów nie moga same się tutaj "odhaczyć"
Jarek osoba mi jeszcze nie znana zbyt dobrze, ale bardzo chetna nie tylko do wzięcia udzialu ,ale i do pomocy
Matisse J. w necie dopiero w weekend,ale juz zwarta i gotowa do dzialania
Malwina Sz. jeszcze nie pewna czy uda sie jej wykombinować dzień wolny
Schmittko masz byc!
Adam Mosionek
Peter Pan ma obrone dyplomu w sobote,ale bedzie stawal na glowie, zeby obrona byla rano dzieki czemu na popoludniowa manifestację przybedzie - to jest, kurcze, FAN!
Artur z Warszawy
Michał z Warszawy (być moze weźmie ze soba jeszcze jednego fana)
Jacek z Warszawy
Billie_Jean
Agnieszka z Warszawy
Marzena Szrajda
Ostatnio zmieniony śr, 15 cze 2005, 18:36 przez siadeh_, łącznie zmieniany 9 razy.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Oczywiście i mnie nie może zabraknąć.Was Drogie MJówki też!!!!.To przecież ważna dla Nas wszystkich sprawa.,,Dla chcącego nic rudnego,,.Pozdrowionka. Czarodziej.
Ja mogę ale tylko w tedy gdy nas będzie kilkadziesiąt!
P.S. Mogę się znów troszkę upodobnić do MJ'a i zatańczyć. Mam tym razem mniej rzeczy do ubrania bo wyrosłem troszeczke ale myślę, że uda mi się zrobić MJ'owsko. Mam tym razem już mokasyny bez których nie wyglądał bym jak MJ. Z tańcem jest najlepiej bo to mi wychodzi super jak narazie..
Ostatnio zmieniony czw, 09 cze 2005, 12:19 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Wchodze , sobie pomyślałem pieniędzy nie mam ale istnieje chyba coś takiego jak bilet kredytowy :) Jestem zwami <tak sie fajnie składa jeszcze że Pogon gra 18 w Mołdawi a nei w Szczecinie>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..