Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Jak dla mnie, to z tej trójki która pozostała już nie ma co eliminować. Chodź forumowicze już wybrali. Liberian Girl, to jest to jak dla mnie najpiękniejsza ballada Michaela, mimo wszystko. Dirty Diana? Najlepsza rockowa piosenka Michaela, a na koncertach... Cudo. A Smooth... Ten bit, ten układ taneczny... Nie potrafię żadnej wyeliminować.
- Speed Demon
- Moon_Walk_Er
Liberian Girl.
Krew mnie zalewa, ze okropnie kiczowate Bad ze smiesznym tekstem i infantylnym klipem ( kolorowym) dotarlo tak daleko. Dla mnie zwyciezca jest Dirty Diana, choc szczerze powiedziawszy chyba przegralaby w starciu z Give in to me. Nie ma to jednak jak Dangerous Konczmy juz ten album, bo naprawde za nim nie przepadam
Propozycja dla kaema: moze zrobimy na samym koncu pojedynek najlepszych piosenek i najlepszych plyt sposrod tych, ktore wytypowalismy w poszczegolnych glosowaniach? To byloby tez ciekawe doswiadczenie.
Krew mnie zalewa, ze okropnie kiczowate Bad ze smiesznym tekstem i infantylnym klipem ( kolorowym) dotarlo tak daleko. Dla mnie zwyciezca jest Dirty Diana, choc szczerze powiedziawszy chyba przegralaby w starciu z Give in to me. Nie ma to jednak jak Dangerous Konczmy juz ten album, bo naprawde za nim nie przepadam
Propozycja dla kaema: moze zrobimy na samym koncu pojedynek najlepszych piosenek i najlepszych plyt sposrod tych, ktore wytypowalismy w poszczegolnych glosowaniach? To byloby tez ciekawe doswiadczenie.
- Tiger Lilly
Kurka wodna jak ta gra wciąga...
Przeogromnie się cieszę
Liberian Girl w pierwszej trójce zestawienia!
Zrobiliście mi piękny prezent gwiazdkowy. Dziękuję
Żadna inna piosenka Michaela nie znaczy dla mnie tak wiele... Taki rodzaj szczególnej sentymentalnej więzi. Na pewno każdy z Was ma takie utwory. Wiążące wspomnienia...
Zastanowiłam się właśnie... i doszłam do jednego wniosku - że nie ma na świecie innej piosenki (poszerzając repertuar o wszystkich pozostałych znanych i nieznanych mi artystów), zapisanej głębiej w moim sercu...
Co wcale nie oznacza tego, iż Liberian Girl jest moją ulubioną piosenką Michaela...
Muszę być jednak uczciwa. Nie sentymentalna. Liberyjka tej bitwy nie wygra. Nominuje ją więc do opuszczenia zabawy. Mimo, że podoba mi się bardziej od - jak to ujął Kaem "plastikowego" Smooth Criminal...
O zwycięstwo w tej rundzie mogą się ubiegać tylko dwa utwory!
Żegnaj!!!! Liberian Girl
Przeogromnie się cieszę
Liberian Girl w pierwszej trójce zestawienia!
Zrobiliście mi piękny prezent gwiazdkowy. Dziękuję
Żadna inna piosenka Michaela nie znaczy dla mnie tak wiele... Taki rodzaj szczególnej sentymentalnej więzi. Na pewno każdy z Was ma takie utwory. Wiążące wspomnienia...
Zastanowiłam się właśnie... i doszłam do jednego wniosku - że nie ma na świecie innej piosenki (poszerzając repertuar o wszystkich pozostałych znanych i nieznanych mi artystów), zapisanej głębiej w moim sercu...
Co wcale nie oznacza tego, iż Liberian Girl jest moją ulubioną piosenką Michaela...
Muszę być jednak uczciwa. Nie sentymentalna. Liberyjka tej bitwy nie wygra. Nominuje ją więc do opuszczenia zabawy. Mimo, że podoba mi się bardziej od - jak to ujął Kaem "plastikowego" Smooth Criminal...
O zwycięstwo w tej rundzie mogą się ubiegać tylko dwa utwory!
Żegnaj!!!! Liberian Girl
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- majkelzawszespoko
thewiz, fajny pomysł. Ale jeszcze sporo przed nami. Wrócimy do niego jeszcze. Zastanawiam sie jak postąpić z BOTD- czy osobno rundy z remixami, a osobno premierowa piątka albo wszystko zusammen i czy przy okazji nie zaproponować w ogóle głosowania na ulubiony remix. Może to też sprowokuje do fajnej dyskusji nt. muzyki.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you