OBRONA SIE ZAKURZYLA!!! (msn)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
OBRONA SIE ZAKURZYLA!!! (msn)
Powiem wam jedno. COs jest nie tak. Michael ciagle lata do tego szpitala i wzbudza sensacje. Nie wiem po co oni to tak rozglasniaja. Czy on musi, jezeli musi, jezdzic z swoaja cala swita i "krzyczec" "JADE DO SZPITALA!! JAK KTOS CHCE TO MOZE ZROBIC MI ZDJECIE!!". Totalny bezsens... Ale nic. Tu sobie poczytajcie... http://www.msnbc.msn.com/id/8144721/ Ja bardzo sie boje. Nie wiem czemu, ale mam takie wielkie, nieodstepujace przekonanie, ze wsadza go na kilka lat... Dostal tyle paragrafow, ze na 100% sie do czegos przyczepia. Gdyby przysiegli byli niepewni wiarygodnosci tej walnietej rodziny juz teraz Michael bylby uniewinniony. Wczoraj czytalem, ze jakas lawniczka chce ksiazke wydac- juz sie informowala u wydawcow. Jaki z tego moral? Bedzie to BARDZO, ale to BARDZO kontrowersyjny wyrok. Tak czy siak Michaela zniszczyli na dobre. Nawet jesli go uniewinnia (co jest dla mnie teraz niewyobrazalne- 10 oskarzen!!) to zaczna sie koleje procesy o oddawania pieniedzy, odszkodowania. Tak to jest w biznesie- kopac lezaccego, wierzcie mi wiem cos o tym... Strasznie mi przykro, bo na moich oczach niszczony jest czlowiek, w ktorego wierzylem, mimotego ze nigdy z nim nie rozmawialem... Czyzbysmy wszyscy wpadli w sidla komercyjnego, falszywego wizerunku, ktorego MIchael tak staranntie pielengnowal przez dekady? Nie chce znac odpowiedzi... Powoli znika moj idol, legenda, ktora znam od kad tylko pamietam- stad zreszta tak mi bliska- niemal czlonek rodziny. Zal, Zal, Zal... W szysto w co wierzylem moze uratowac tylko wyrok uniwinniajacy- nawet jesli byl winny, nie obchodzi mnie to; Bog go za to rozliczy...
Re: OBRONA SIE ZAKURZYLA!!! (msn)
No ja jestem przekonana, ze MJ wstaje rano, przeciaga sie ospale, patrzy w lustro, a potem krzyczy do swojej ekipy:eljiah pisze:Powiem wam jedno. COs jest nie tak. Michael ciagle lata do tego szpitala i wzbudza sensacje. .
-"Hej chlopaki! Idziemy narobić szumu??! Dzis mam ochote pokazac się w pidżamie i udawać, ze odczuwam niwyobrażalny ból! Ale bedzie zabawa, jak gazety o tym napisza!"
...jedyne co mi po przeczytaniu tego posta przychodzi do glowy to i to wcale nie ze wzgledu na "zakurzoną obronę"...
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Siać, siać, siać panikę, część II!eljiah pisze:Michael ciagle lata do tego szpitala i wzbudza sensacje. Nie wiem po co oni to tak rozglasniaja. Czy on musi, jezeli musi, jezdzic z swoaja cala swita i "krzyczec" "JADE DO SZPITALA!! JAK KTOS CHCE TO MOZE ZROBIC MI ZDJECIE!!". Totalny bezsens... (...) mam takie wielkie, nieodstepujace przekonanie, ze wsadza go na kilka lat... (...) Gdyby przysiegli byli niepewni wiarygodnosci tej walnietej rodziny juz teraz Michael bylby uniewinniony. Wczoraj czytalem, ze jakas lawniczka chce ksiazke wydac- juz sie informowala u wydawcow. (...) Nawet jesli go uniewinnia (co jest dla mnie teraz niewyobrazalne- 10 oskarzen!!) to zaczna sie koleje procesy o oddawania pieniedzy, odszkodowania. (...) na moich oczach niszczony jest czlowiek, w ktorego wierzylem, mimotego ze nigdy z nim nie rozmawialem... (...) Powoli znika moj idol, legenda, ktora znam od kad tylko pamietam- stad zreszta tak mi bliska- niemal czlonek rodziny. Zal, Zal, Zal...
Michael na pewno udaje bóle pleców, to jasne. Jedzie do szpitala w tej piżamie, żeby wszyscy ekscytowali się jego nowymi zdjęciami, na których wychudzony i wybitnie zmęczony, pokazuje V. Rozgłos musi być i MJ nawet w takich chwilach się o to stara... Rozgłos = kasa, nie?
Też sądzę, że wsadzą go na kilka lat! Co tam kilka, stawiam na 13!Zeznania Gavina i jego matki (szczególnie!) były bardzo przekonywujące, przez co ławnicy na pewno w nie uwierzyli. Zrezygnowana obrona poddała się po ukazaniu tej taśmy, na której Gavin skruszony opowiadał, jak go Michael molestował... Ba! Myślę, że ławnicy tyle obradują nie z powodu tego, że świadków było aż tylu, czy zarzutów jest tyle (co mówi samo za siebie!), tylko dlatego, że głowią się, jak tu udupić Michaela. Jedna z ławniczek opowie o tym wszystkim w swojej książce, na której zarobi sobie tyle, że do emerytury jej starczy.
Pokłon tym, którzy jedyni-normalni pokazują transperenty pod sądem, że homoseksualizm jest grzechem, wymachiwując Biblią. Amen.
Zły dotyk boli przez całe życie Współczuję Gavinowi, Culcinowi i Robsonowi...
Ostatnio zmieniony czw, 09 cze 2005, 18:27 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
- PAulina (big fanka)
Pank... zamknij sie... (bez urazy)Pank pisze: Zły dotyk boli przez całe życie Współczuję Gavinowi, Culcinowi i Robsonowi...
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
To się w sobie zamykam. Jestem niepoprawnym optymistą, taki już jestem... Dlatego mnie irytują posty na temat tego, że ławnicy już tylko szykują się, by wsadzić Michaela na kilka lat. I debatują tak długo, bo się zastanawiają, jak wielką dać MJowi karę. A najlepiej już sobie pójdę - parę osób odetchnie przynajmniej z ulgą, że ten kretyn już sobie poszedł.PAulina (big fanka) pisze:Pank... zamknij sie... (bez urazy)
Paulinko... Pankowi powinnas dziękowac ze jest takim optymista To, ze pisze tak, jak pisze to swiadczy tylko o jego inteligencji. Moze czasem zbyt optymistycznie nastraja sie do wszytskiego,ale kiedy sie slyszy po raz kolejny, jak fani zaczynaja gderac to nie pozostaje nic innego jak ironizowac ich gderanie i troszkę się z nich posmiac
Easy people... a Ty Panku ani mi sie waż zamykac w sobie!
...pzdr
siadeh_
Easy people... a Ty Panku ani mi sie waż zamykac w sobie!
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *
ekhm ekhm. Z całym szacuneczkiem ale "Dust-up in Michael Jackson's camp" nie znaczy, że obrona się zakurzyła. Co to wogóle miałoby znaczyć że się zakurzyła?? Dust-up to w angielskim slangu: sprzeczka, nieporozumienie lub nawet kłótnia. I tak należy to tutaj tłumaczyć "Nieporozumienie w obozie Michaela Jacksona". Chodzi oczywiście o tę niby konferencję prasową. To tak tylko gwoli ścisłości....
A co do samego procesu to sami się nie nakręcajmy i nie twórzmy sobie tutaj jakichś czarnych wizji. Musimy być optymistami. Ja osobiście jestem takowym; co prawdaż umiarkowanym, ale zawsze jednak jakimś tam jestem. No a gdyby nie daj Bóg coś poszło nie tak to trzeba pamiętać, że "life is brutal and full of zasadzkas" (jak to powiedziałą pewna Polska wokalistka ) a my musimy żyć dalej...ALE BĘDZIE DOBRZE!
A co do samego procesu to sami się nie nakręcajmy i nie twórzmy sobie tutaj jakichś czarnych wizji. Musimy być optymistami. Ja osobiście jestem takowym; co prawdaż umiarkowanym, ale zawsze jednak jakimś tam jestem. No a gdyby nie daj Bóg coś poszło nie tak to trzeba pamiętać, że "life is brutal and full of zasadzkas" (jak to powiedziałą pewna Polska wokalistka ) a my musimy żyć dalej...ALE BĘDZIE DOBRZE!
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
- ..::PIoTReK::..
Po co nastawiać się optymistycznie czy pesymistycznie...trzeba do tego podejść racjonalnie, czyli MJ zostanie uniewinniony NIe ma sensu gdybanie, wszystko w głowach tych ławników...musimy cierpliwie czekać na werdykt. A sianie paniki niektórym, bardziej wrażliwym osobom nie wychodzi na zdrowie, więc trza się powstrzymywać od pisania niektórych postów, lepiej pewne wnioski zachować dla siebie
- LittleDevil
- Site Admin
- la_licorne
ehm.. *spadam*
Ostatnio zmieniony czw, 09 cze 2005, 21:12 przez la_licorne, łącznie zmieniany 1 raz.
prawda jest ze gdyby dla przysieglych sprawa byla oczywista podjeliby juz decyzje - im dluzej tym gorzej. Pisalem wczesniej ze Sneddon specjalnie wywalil tyle paragrafow na MJ zeby go na ktoryms dopasc i obawiam sie ze tak sie stanie i wcale nie panikuje mysle realnie. To ze jestem fanem nie oznacza ze wszystko musi mi sie podobac. Mj nie panuje nad swoim otoczeniem kolejny raz sie przekonalem - wielebny Jackson zajmuje sie jego finansami teraz boze gdzie on ma głowe to tak jakbym zatrudnił do prowadzenia ogrodu ślusarza - totalne bezmózgowie za chwile bedzie serio bankrutem
Speechless pisze:prawda jest ze gdyby dla przysieglych sprawa byla oczywista podjeliby juz decyzje - im dluzej tym gorzej. Pisalem wczesniej ze Sneddon specjalnie wywalil tyle paragrafow na MJ zeby go na ktoryms dopasc i obawiam sie ze tak sie stanie i wcale nie panikuje mysle realnie. To ze jestem fanem nie oznacza ze wszystko musi mi sie podobac. Mj nie panuje nad swoim otoczeniem kolejny raz sie przekonalem - wielebny Jackson zajmuje sie jego finansami teraz boze gdzie on ma głowe to tak jakbym zatrudnił do prowadzenia ogrodu ślusarza - totalne bezmózgowie za chwile bedzie serio bankrutem
Może wyszedł z założenia że „niech bóg ma je w swojej opiece” – money. Ja się tego Newsa nigdzie nie doczytałem i pierwsze słyszę ale jeśli tak jest to dziwi mnie że tacy ludzie jak wielebny Jackson w ogóle podejmują się prowadzenia TAKICH finansów.
Sądzę, że nawet gdyby wszystko było jasne dla wszystkich, ława nie podjęłaby tej decyzji szybko. 10 zarzutów, które trzeba formalnie przedyskutować; 150 świadków, których trzeba przypomnieć i ocenić; wnioski, które trzeba z tego wysunąć... Myślę, i mam nadzieję, że takie obrady ławników i wydawanie wyroków na cudze życie są na tyle obwarowane upierdliwymi przepisami, by uniemożliwić pomyłki i pochopne osądy najbardziej jak to możliwe. Nie zgadzam się, że jak jest 10 paragrafów, to za któryś go wsadzą. Słuchajcie, spróbujcie mnie oskarżyć o milion przestępstw... Zobaczymy czy pójdę siedzieć za coś, czego nie zrobiłem... Spokoooooooojnie... czego wy się denerwujecie? Ja wierzę, że jeśli jest niewinny, to będzie wolny.Speechless pisze:prawda jest ze gdyby dla przysieglych sprawa byla oczywista podjeliby juz decyzje - im dluzej tym gorzej. Pisalem wczesniej ze Sneddon specjalnie wywalil tyle paragrafow na MJ zeby go na ktoryms dopasc i obawiam sie ze tak sie stanie i wcale nie panikuje mysle realnie.
Całe szczęście jest jeszcze Pank, i działa odstresowująco... :]
- LittleDevil
- Site Admin
Nooo przysięgłych przekupili, żeby obradowali jak najdłużej. Michael może w tym czasie pokazywać się w pidżamkach w misiaczki i lansować w nich nową modę na lata/jesień/zima 2005 i wiosnę 2006 (później będzie nowy wzór i krój ) Ni i jeszcze może czynnie praktykować swoje hobby, czyli udowadniać światu po raz X jaki to on jest biedny
No, ale to tak wiecie, w tajemnicy było I nigdzie mi tego publicznie nie umieszczeć
No, ale to tak wiecie, w tajemnicy było I nigdzie mi tego publicznie nie umieszczeć
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”