09.06.05 sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Semika

09.06.05 sąd

Post by Semika »

Zaczynamy czuwanie...
mrpiter

Post by mrpiter »

Mam nadzieję, że mi już dzisiaj stanie i to tak na dobre........ten zegar odmierzający czas oczywiście (żeby nie było skojarzeń)nenene
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
MJowitek

Post by MJowitek »

O-o...
A mi zegar przestał tykac wlasnie...
Wlasnie jak napisalam Szmiciowi, że zegar chyba na impotencje cierpi...
22.45.
U Was też?
nati

Post by nati »

nie tyka 22 :45 :surrender:
Last edited by nati on Thu, 15 Nov 2012, 13:26, edited 1 time in total.
Strona męża: Gry komputerowe
MJowitek

Post by MJowitek »

Ale oni dzis obraduja tylko 3 godziny podobno. To by sie zgadzalo. Moze po prostu koniec na dzisiaj? Eeee...wie ktoś coś?
Yana

Post by Yana »

U mnie też nie działa. Też słyszałam, że mają dziś obradować tylko 3 godziny. Więc może już na dzisiaj koniec.
mrpiter

Post by mrpiter »

A u mnie tyka i tyka i tyka i tyka.......a moje powieki stają się coraz cięższe i cięższe.......a on tyka i tyka.......łłłłłaaaaa ale jestem śpiący.....hrrrr.....a on tyka i tyka............O CHWILA!!! JEDNAK JUŻ NIE TYKA. 22:45. Przerwa czy koniec? A może wyrok? No ja bym się wcale nie obraził
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
MJowitek

Post by MJowitek »

U Francuzów to samo. Dziś ktoś tam z nich ma rozdanie dyplomów chyba. Czy jakies takie coś. Francuzi sobie już mówią dobranoc. Więc to chyba po prostu koniec na dziś...
nati

Post by nati »

tak to już koniec na dziś podali na cnn . :smutek:
Semika

Post by Semika »

A dlaczego tylko 3 godziny?
MJowitek

Post by MJowitek »

Bo jest jakies rozdanie dyplomów. Jakaś ceremonia w szkole u któregoś z ławników. Niektórzy tam młodzi są... Ech... Powinni brać przykład z Thrillera, on własną sesję przeciąga do września, żeby na manifestacji być, a Ci co? Już do roboty!
Semika

Post by Semika »

No tak,juz zdazylam sie dowiedziec ale dzieki.
THRILLER

Post by THRILLER »

MJowitek wrote:Bo jest jakies rozdanie dyplomów. Jakaś ceremonia w szkole u któregoś z ławników. Niektórzy tam młodzi są... Ech... Powinni brać przykład z Thrillera, on własną sesję przeciąga do września, żeby na manifestacji być, a Ci co? Już do roboty!

Przeciągnąć to ona już się dawno przeciągnęła, ja ją tylko urozmaicam o kolejny przedmiot :-)
Ale to nie jest powód do dumy, więc Jowita nie dawaj mnie za przykład tu i tam ;-)
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Image
Lika

Post by Lika »

Oooojojku jojku... temu "komuś tam" chyba słabo, duszno, palpitacji serca dostaje (nie ja, tylko to "zjawisko" rzecz jasna)
Leczenie psychiatryczne i kaftanik bezpieczeństwa gorąco polecam, podobno pomaga :-)
A może od razu po pogotowie dzwonić? Eee... ale chyba nie, bo z tego co widzę to już po zawale, czyli "po ptokach" :party:
Miło było poznać :hug: :calus:, z tym że panu(i) już podziękujemy :-)
Ale źeś nas zirytował(a)... uch! :ziew:
Nieee no w sumie, to mooocna rzecz była nawet, jakby się tak głębiej nad tym zastanowić... :wariat: :smiech: :smiech: :smiech:
Wiesz, że zawsze możesz wrócić i zabłysnąć elokwentnie pod innym nick'iem.
ZAPRASZAMY :-) :-) :-) Nas to tylko cieszy :happy: :happy: :happy:, bo im więcej OSÓB wpisze się na forum, tym więcej NAS FANÓW MICHAELA JACKSONA.
Nie wiem jak pozostali, ale ja SERDECZNIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY W PRZYSZŁOŚCI ZAMIERZAJĄ NAM POPRAWIAĆ STATYSTYKI :happy:
I naprawdę szczerze podziwiam Twoje zaangażowanie i fakt, iż zadałeś(aś) sobie tyle trudu, przechodząc przez kolejne etapy rejestracji, by napisać tutaj swój komentarz :-)

Pozrdo. :macha:

Lika_with_love_ :love:

No to wywalcie mój post, bo widzę , że już nieaktualny niestety... chociaż w sumie bym chciała, żeby to "coś" go przeczytało (ale pewnie i tak nie jest w stanie wyłapać ironii)
To tak ku przestrodze innych "chętnych" do umieszczania podobnych komentarzy na przyszłość...
Skoro się wpisał, to pewnie sprawdzi jak bardzo nas "rozzłościł"
Ja bym była za tym, żeby takie rzeczy zostawiać tutaj przez jakiś czas np. 24 h, póżniej usuwać, ale pewnie tak nie można, bo to niezgodne ze statusem forum...
Last edited by Lika on Fri, 10 Jun 2005, 9:47, edited 2 times in total.
Post Reply