Moja luba jest tutajFly_Away pisze:13. Ola.( Mój pierwszy zlot
)

Mój 1000. post

Pytasz,a wiesz! Witamy z powrotem w Polsce!Maro pisze:No to co 29 należy do Nas?:D
Busz!!!!!!!!!!!!Buszmen pisze:Moja luba jest tutaj Love
Oluś nie masz się czego bać! Najtrudniejszy pierwszy krok,a potem... potem to działa jak narkotyk, raz spróbujesz, a uzależnisz sie od tych spotkań.Fly Away pisze:13. Ola. ( Mój pierwszy zlot )
Kurcze,a to pech.majkelzawszespoko pisze:kurde no a chciałem tym razem przyjść bo wolne i tak dalej, a tu siostra ślub i wesele wymyśliła...
Dla pewności plan z lotu "ptaka" (puszczykaErna Shorter pisze:
Do zobaczyska 29.12.2007 o godz. 17 pod Empikiem!
Aooow!
Tylko takim zdjęciem dysponowałemmajkelzawszespoko pisze:no ten dworzec średnio umieściłeś ; D
Hehe, no dokładnie... kaj tam dworzec na tym zdjynciu?majkelzawszespoko pisze:no ten dworzec średnio umieściłeś ; D
Tancerz, genialny idea!tancerz pisze:Dla pewności plan z lotu "ptaka" (puszczyka Buhahahaha )
Aoow!tancerz pisze:Krejzole
WHAT IS LOVE !!!:smiech: Ma ktos namiary zdjęciowe na ulicę Stawową i na McDonalds (w sumie to kilkadziesiąt metrów dalejBuszmen pisze:Tam gdzie głowa Tancerza w sygnaturce!Erna Shorter pisze:Hehe, no dokładnie... kaj tam dworzec na tym zdjynciu?majkelzawszespoko pisze:no ten dworzec średnio umieściłeś ; D![]()
Myślę że już teraz wszyscy trafiąErna Shorter pisze:
Tancerz, nie wiem czy jest jeszcze jakaś osoba, która nie wie gdzie to jest, w końcu zloty odbywają się tak często,że większość z nas dotarła by tam z zamkniętymi oczami. Ale na Twoje życzenie, publikuję te, jakże ważne wskazówki. Wystarczy?
Pzdr