09.06.05 sąd
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
09.06.05 sąd
Zaczynamy czuwanie...
nie tyka 22 :45
Ostatnio zmieniony czw, 15 lis 2012, 13:26 przez nati, łącznie zmieniany 1 raz.
Strona męża: Gry komputerowe
A u mnie tyka i tyka i tyka i tyka.......a moje powieki stają się coraz cięższe i cięższe.......a on tyka i tyka.......łłłłłaaaaa ale jestem śpiący.....hrrrr.....a on tyka i tyka............O CHWILA!!! JEDNAK JUŻ NIE TYKA. 22:45. Przerwa czy koniec? A może wyrok? No ja bym się wcale nie obraził
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
MJowitek pisze:Bo jest jakies rozdanie dyplomów. Jakaś ceremonia w szkole u któregoś z ławników. Niektórzy tam młodzi są... Ech... Powinni brać przykład z Thrillera, on własną sesję przeciąga do września, żeby na manifestacji być, a Ci co? Już do roboty!
Przeciągnąć to ona już się dawno przeciągnęła, ja ją tylko urozmaicam o kolejny przedmiot
Ale to nie jest powód do dumy, więc Jowita nie dawaj mnie za przykład tu i tam
- LittleDevil
- Site Admin
Oooojojku jojku... temu "komuś tam" chyba słabo, duszno, palpitacji serca dostaje (nie ja, tylko to "zjawisko" rzecz jasna)
Leczenie psychiatryczne i kaftanik bezpieczeństwa gorąco polecam, podobno pomaga
A może od razu po pogotowie dzwonić? Eee... ale chyba nie, bo z tego co widzę to już po zawale, czyli "po ptokach"
Miło było poznać , z tym że panu(i) już podziękujemy
Ale źeś nas zirytował(a)... uch!
Nieee no w sumie, to mooocna rzecz była nawet, jakby się tak głębiej nad tym zastanowić...
Wiesz, że zawsze możesz wrócić i zabłysnąć elokwentnie pod innym nick'iem.
ZAPRASZAMY Nas to tylko cieszy , bo im więcej OSÓB wpisze się na forum, tym więcej NAS FANÓW MICHAELA JACKSONA.
Nie wiem jak pozostali, ale ja SERDECZNIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY W PRZYSZŁOŚCI ZAMIERZAJĄ NAM POPRAWIAĆ STATYSTYKI
I naprawdę szczerze podziwiam Twoje zaangażowanie i fakt, iż zadałeś(aś) sobie tyle trudu, przechodząc przez kolejne etapy rejestracji, by napisać tutaj swój komentarz
Pozrdo.
Lika_with_love_
No to wywalcie mój post, bo widzę , że już nieaktualny niestety... chociaż w sumie bym chciała, żeby to "coś" go przeczytało (ale pewnie i tak nie jest w stanie wyłapać ironii)
To tak ku przestrodze innych "chętnych" do umieszczania podobnych komentarzy na przyszłość...
Skoro się wpisał, to pewnie sprawdzi jak bardzo nas "rozzłościł"
Ja bym była za tym, żeby takie rzeczy zostawiać tutaj przez jakiś czas np. 24 h, póżniej usuwać, ale pewnie tak nie można, bo to niezgodne ze statusem forum...
Leczenie psychiatryczne i kaftanik bezpieczeństwa gorąco polecam, podobno pomaga
A może od razu po pogotowie dzwonić? Eee... ale chyba nie, bo z tego co widzę to już po zawale, czyli "po ptokach"
Miło było poznać , z tym że panu(i) już podziękujemy
Ale źeś nas zirytował(a)... uch!
Nieee no w sumie, to mooocna rzecz była nawet, jakby się tak głębiej nad tym zastanowić...
Wiesz, że zawsze możesz wrócić i zabłysnąć elokwentnie pod innym nick'iem.
ZAPRASZAMY Nas to tylko cieszy , bo im więcej OSÓB wpisze się na forum, tym więcej NAS FANÓW MICHAELA JACKSONA.
Nie wiem jak pozostali, ale ja SERDECZNIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY W PRZYSZŁOŚCI ZAMIERZAJĄ NAM POPRAWIAĆ STATYSTYKI
I naprawdę szczerze podziwiam Twoje zaangażowanie i fakt, iż zadałeś(aś) sobie tyle trudu, przechodząc przez kolejne etapy rejestracji, by napisać tutaj swój komentarz
Pozrdo.
Lika_with_love_
No to wywalcie mój post, bo widzę , że już nieaktualny niestety... chociaż w sumie bym chciała, żeby to "coś" go przeczytało (ale pewnie i tak nie jest w stanie wyłapać ironii)
To tak ku przestrodze innych "chętnych" do umieszczania podobnych komentarzy na przyszłość...
Skoro się wpisał, to pewnie sprawdzi jak bardzo nas "rozzłościł"
Ja bym była za tym, żeby takie rzeczy zostawiać tutaj przez jakiś czas np. 24 h, póżniej usuwać, ale pewnie tak nie można, bo to niezgodne ze statusem forum...
Ostatnio zmieniony pt, 10 cze 2005, 9:47 przez Lika, łącznie zmieniany 2 razy.