09.06.05 sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Lika, rozumiem, iż to było do postu gościa o nicku "pokurwieni" (przepraszam), którego post, który tu był już usunąłem i jego też? nenene
...
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Majkel pisze:Lika, rozumiem, iż to było do postu gościa o nicku "pokurwieni" (przepraszam), którego post, który tu był już usunąłem i jego też? nenene
Tak, zgadza się :-)
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Z artykulu z Interii:
"Ja go odkryłam, kiedy miałam 9 lat. Pokazał mi, czym jest dobroć i ciepło; pokazał mi, jak kochać świat, jak troszczyć się o innych" - mówiła radiu RMF FM jedna z nich.

"On jest dla mnie inspiracją, przewodnikiem życiowym, jest jednym z najlepszych ludzi na świecie - podkreśla młoda dziewczyna.

Wlasnie.... Prasa podaje zawsze taki obraz fana, zaslepionego z milosci do idola. O prawdziwych powodach protestow, czyli o faktach, o ktorych wiemy, nie pisza. Mysle, ze przed prasa nie powinno sie w takiej sytuacji w ogole wspominac o osobistych pobudkach, bo wiadomo, ze na takie wypowiedzi tylko czekaja. Chyba nikt nie bierze udzial w protestach, bo Michael jest "przewodnikiem zyciowym" tylko z zupelnie innych powodow, o ktorych ludzie powinni sie dowiedziec. Po co wiec w ogole mowic takie rzeczy - przeciez wiadomo, ze wtedy beda tylko to cytowali, a reszte okroja!
Obrazek
Awatar użytkownika
MiDaa

Post autor: MiDaa »

MJPOWER pisze:Obrazek

polecam do przeczytania:
http://muzyka.interia.pl/info/infid/633262

wkoncu jakaś fajna fotka na której widać Marte i Anete razem , szkoda tylko, że takich miniaturkowych rozmiarów! :-P
Awatar użytkownika
MJPOWER

MiDaa pisze:

polecam do przeczytania:

wkoncu jakaś fajna fotka na której widać Marte i Anete razem , szkoda tylko, że takich miniaturkowych rozmiarów! :-P
Z tym tylko, że nie wydaje mi się aby to były Marta i Aneta a jedynie transparent ułożony przed stosunkowo podobnymi dziewczynami
Awatar użytkownika
MiDaa

Post autor: MiDaa »

MJPOWER pisze:
MiDaa pisze:

polecam do przeczytania:

Z tym tylko, że nie wydaje mi się aby to były Marta i Aneta a jedynie transparent ułożony przed stosunkowo podobnymi dziewczynami
hm... :-/ a to ciekawe jest to co piszesz! kazdy swoje tam wie!
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

LittleDevil pisze:Wlasnie.... Prasa podaje zawsze taki obraz fana, zaslepionego z milosci do idola. O prawdziwych powodach protestow, czyli o faktach, o ktorych wiemy, nie pisza. Mysle, ze przed prasa nie powinno sie w takiej sytuacji w ogole wspominac o osobistych pobudkach, bo wiadomo, ze na takie wypowiedzi tylko czekaja. Chyba nikt nie bierze udzial w protestach, bo Michael jest "przewodnikiem zyciowym" tylko z zupelnie innych powodow, o ktorych ludzie powinni sie dowiedziec.
O tym właśnie myślałem... w kontekście manifestacji... Nie chcę żeby to wyglądało jak kolejna taka manifestacja... zaślepionych wyrzutków społeczeństwa... ostatnich żyjących fanatyków...
Może zróbmy anty-manifestację, na której nie będzie żadnych haseł w stylu "we love Michael", ale takie jak:

"Jackson był agentem SB
Jackson posłał Rywina
Jackson jest w ciąży
Jackson zbiera złom
Jackson: 5 operacji + 1 gratis
- kiedy o tym napiszecie?"

przyznam, że na takie coś mam ochotę - manifestacja właśnie przeciwko mediom... pytanie tylko czy zostanie to "zauważone" przez media?

Można by też na transparentach umieścić najgłupsze cytaty i podpisać skąd pochodzą, np:

"Fakt: Jackson zgnije w więzieniu" :war:

niech sie wstydzą
Awatar użytkownika
MJPOWER

Mi się podoba. Tyle, że jak wczesniej już wspomniałem, i tak mnie nie będzie.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Bogatsi o doświadczenia ... bedziemy mocniejsi mi sie ten pomysł baredzo podoba i sadze ze to jedyny z właściwych isobei etz wyobrazam taka kartoniada na brystolu kolrowe brystole rózne tego typu hassła :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Dorzucam parę najciekawszych zdjęć z dnia wczorajszego (09.06.05)!
Pierwsze cztery zdjęcia są wyjątkowo słodziutkie :-)

Obrazek

Obrazek

Najmłodszy obywatel naszej planety :-)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Schmittko pisze:O tym właśnie myślałem... w kontekście manifestacji... Nie chcę żeby to wyglądało jak kolejna taka manifestacja... zaślepionych wyrzutków społeczeństwa... ostatnich żyjących fanatyków...
Może zróbmy anty-manifestację, na której nie będzie żadnych haseł w stylu "we love Michael", ale takie jak:

"Jackson był agentem SB
Jackson posłał Rywina
Jackson jest w ciąży
Jackson zbiera złom
Jackson: 5 operacji + 1 gratis
- kiedy o tym napiszecie?"

przyznam, że na takie coś mam ochotę - manifestacja właśnie przeciwko mediom... pytanie tylko czy zostanie to "zauważone" przez media?

Można by też na transparentach umieścić najgłupsze cytaty i podpisać skąd pochodzą, np:

"Fakt: Jackson zgnije w więzieniu" :war:

niech sie wstydzą

Świetna prowokacja. Szczególnie ta z Faktem. Gdyby manifestacja cała była w takie hasła, to byłby naprawdę dobry pomysł.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Do Kasi M.Dz*

Czyzbys poslala Bursztyna na delegacje do Santa Maria??? Lmao :smiech: :smiech: :smiech:

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ