Sylwester Fanów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Doo_Doo pisze:mam 15 lat:(
Ja też mam 15, i Natka, która też może będzie...
Najwyżej, jak starsi nie będą nas chcieli, to nie będziemy same.. :-)
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

A mi ten pomysł bardzo odpowiada.. Nie mam planów jak narazie, i chyba raczej nie będę mieć.. :surrender:
Wiec :mj: :mj: ;-)
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Ja spędzę sylwka w klubie więc raczej odpada (a tak poza tym to chyba jestem nieco za młody na sylwki z MJPolishTeam, co nie?)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Kasica

jestem ZA!!!

Post autor: Kasica »

Co prawda jestem zalogowana na stronce od kilku dni i nikogo w zasadzie jeszcze nie znam, ale pomysł przypadł mi do gustu.Pewnie dlatego,że nigdy jeszcze nie przerabiałam Sylwestra w gronie ludzi totalnie zafascynowanych MJ'em:-) Jeśli uda się Wam coś ustalic i będziecie w stanie podac jakieś szczegóły to chętnie je poznam:-) Póki co, pozdrawiam serdecznie.Powodzenia w realizacji planu:-)
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Byłoby suuuuper!
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

Kompletnie odpadam, chociaż marzy mi się taki sylwek :) Mam za mało lat :/, mieszkam 100 km od morza - Szczecin :/
Awatar użytkownika
kickuś

Post autor: kickuś »

Jestem nowa i jeszcze nikogo nie znam (a przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo hehe choć z tego co wiem jest tu parę znajomych ludzików), ale widzę że nie mi jednej od jakiegoś czasu marzy się porządnie zorganizowany slvstr w tej tematyce (widział ktoś relacje z sylwka PRL ? no Bomba nie sylwester - wtedy pomyślałam o majkelowym).

Niestety za późno dołączyłam i troszkę chyba po kwiatkach, żeby zorganizować coś naprawdę od A do Z, choć może by się nawet jeszcze udało... o ile nie macie planów...?

Ja chciałam raczej zapytać czy znajdą się osoby, które podjęłyby się faktycznie organizacji takiej imprezki, mówię już o przyszłym roku, razem ze mną? Zajmuję się turystyką ale wszelkie nowe i świeże pomysły byłyby mile widziane... Wytańczylibyśmy się za wszystkie czasy :-)

A co do bieżącego roku, cóż, jeśli nie macie jeszcze planów chętnie pokombinowałabym nad ogarnięciem czegoś... Nad przyszłym sylwkiem dodam myślę bardzo poważnie
Shamon!
Obrazek
please give some T.L.C. to the P.Y.T.s!
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Kickuś to super pomysł, byłabym za tym żebyś cos tam pokombinowała
Obrazek
Awatar użytkownika
kickuś

to musiałyby się wypowiedzieć ewentualnie zainteresowane osoby... z miejscem już raczej ciężko ale można by coś kameralnie bardziej pomyśleć... choć o tej porze większość z nas ma już poczynione plany

Na pewno jednak czekam na info czy ktoś kreatywny, pomysłowy pomógłby mi w organizacji zabawy na przyszły rok, żeby to naprawdę miało ręce i nogi
Shamon!
Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Mam już plany na sylwestra, ale szczerze mówiąc sylwester fanów brzmi naprawdę fajnie. Chętnie pomogę przy organizacji jeżeli znajdą się chętni.
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Wrocławski MJ Team w swoich rozmowach uznał, że listę chętnych na Sylwka 2008/09 trzeba by by już na MJowisku zestawiać, a jakoś w lipcu/sierpniu, przed Łodzią, mieć gotowy plan i kosztorys. W ten sposób już we wrześniu będziemy mieli rezerwację i święty spokój z całą listopadową bieganiną okołosylwestrową.

Ja jak najbardziej się na to piszę i pomogę przy organizacji.
Awatar użytkownika
kickuś

nie znamy się, zatem aloha all! ;-)

no słuchajcie rewelacja!
poza faktem, iż marzę, by się wreszcie na jakiś zlot etc. udać, pomysł by tam szukać popleczników do organizacji wydaje się być już totalnie wystrzałowy!

nie potrzebuję naprawdę wiele, i myślę o wszystkim poważnie;
zależałoby mi na możliwości obgadania tego z ludźmi 'znającymi' środowisko - wiadomo mają szerszy zakres 'głoszenia nowiny' hehe, no i musiałabym ustalić, który region PL wchodziłby najchętniej w grę (co jest ściśle uzależnione od listy zainteresowanych), dlatego bez Waszej pomocy nie popchnę tego sama jako nowicjuszka - tym bardziej więc serdeczne dzięki za odzew!

nie chcę zostawiać niczego na ostatnią chwilę ani robić na 'odwal się' dlatego ten rok odpuszczam, i na pewno popieram iż przyszłorocznej bieganiny w listopadzie wolałabym w miarę możliwości uniknąć.
Bardzo logicznie brzmi rozkład czynności względem cyklicznych jak mniemam spotkań - jako osoba mało zorientowana (jeszcze heh) potrzebuję więcej tego typu info, co na kiedy musiałabym sprawdzić czy przygotować oraz w jakich terminach coś uzgadniać.

I jeszcze apel do osób uzdolnionych plastycznie itp - z kreatywnym i pomysłowym wystrojem sali (jaka by miała nie być) sama sobie na pewno nie poradzę ;-)

P.S. mam nadzieję, że to małe zainteresowanie jest tylko 'chwilowe' i spowodowane faktem, iż po drodze najpierw jest tegoroczny sylwek hehhe ;]
Shamon!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ale mam ochotę potańczyć ba pobawić się na sylwestra z fanami przy muzyce Michaela i Justina że sobie nawet nie wyobrażacie,tak mi się podobało na zlocie że sobie nie zdajecie sprawy.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Balety,Balety,Balety!! Ja z gory mowie ze gdziekolwiek to bedzie:) Postaram sie BYC!!;p Busza,Maro i Tancerza trzeba upic:P <lol> :happy: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Odkopuję stary wątek, bo warszawskie władze miasta planują Sylwestra na placu Konstytucji w michaelowych rytmach.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title, ... caid=18c35
Ten sam tekst umieściła też Polska the Times na swojej stronie a podobny znalazł się na witrynie Wyborczej.
Mam nadzieję, że się nie powtarzam.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
ODPOWIEDZ