ps Ernus Nie bij

Oj oj Kwaśna to niezla jesteś... Ja dopiero się obudziłam i nawet jeszcze bluzki nie mam xDKWASNA pisze:Idę się szykować na sylwka bo jeszcze nie zdążę
Na samym początku puszczał takie bzdety że Wszyscy siedzieli i sala była pusta wreszcie zczaił ze sa fani MJ no i Z potężnych głośników usłyszeliśmy The Way You Make Me Feel :D i impreza sie zaczeła :P Wszyscy podniesli głowy z nad kufli i oczodoły skierowali na nas. Gapiło sie chyba z 50 osób ;) ale patrzyli z zachwytem ;) No i sie dołaczyły jakies dziewczyny potem jeszcze jeszcze jeszcze ..... no i MJ zapoczątkował dyskoteke ;).(bez Króla nie da się zacząc ) gdy juz wychodzilismy DJ specjalnie dla nas Puscił Black or Wite :D kurtkowy taniec wymiataNatka pisze:Miło że DJ puścił Michaela na samym początku i na koniec jak już byliśmy w kurtkach heh
Michael Nie podrywaj na MaroMaro pisze:Maro nie podrywaj na Michael'a,Maro nie podrywaj na Michael'a
Krytyk z Ciebie też Marny, lepiej dałbys jakies foty z tego wesela siostry i tez spróbował napisac z tego sprawozdankomajkelzawszespoko pisze:zostaw lepiej sprawozdania komuś innemu bo sie nie nadajesz
post odnosi sie do Basillyprison break pisze:post odnosi sie to Bazzili
Czytając post Basillyprison break pisze:Czytajac post Basilla
Wiemy :PBasilla pisze:W każdym razie wiecie, CO... Prison! :P :P
Bartuu pisze:na nastepnym zlocie nie moze CIe zabraknac ;] ....
DziwneYwald pisze:Trzeźwiej już po Sylwestrze w Brennej
I w moim żołądkuBartuu pisze:"Wiezien (PRISON-er) mieszka w mojej ubikacji"
"AŻ" tak nieprison break pisze:"az" tak strasznie mnie nie obgadaliscie
Maro pisze:nie mam ich za dużo bo Erna mi baterie wyczerpała
Nmzc… kuzyn!Ywald pisze:Dzięki Erna za zaproszenie na zlot...
Nie mam zamiaru. Life is brutal and ful of zasadzkas and samtajms kopas w dupas. Samtajms trzeba stawić czoła sytuacji.Bartuu pisze:ps Ernus Nie bij
Ja, bo łon ino Metallica itp.itd. Niech pozna trocha dobrej muzyki.Ywald pisze:Iksol marudził i się nudził, ale jak dla mnie było nawet spoko...
To było sexy!Maro pisze:Maro nie podrywaj na Michael'a,Maro nie podrywaj na Michael'a
Stęskniłam się za Tobą skarbie.Maro pisze: Do Erny raczej za Erne jak to kochankowie
majkelzawszespoko pisze:Maruś, zostaw lepiej sprawozdania komuś innemu bo sie nie nadajesz ; D
Mój też nietancerz pisze:P.S. Mój żołądek juz nie ma lokatora
Ja nie piję, to wszyscy wiedzą.Ywald pisze:Erna! Trzeźwiej już po Sylwestrze w Brennej i pisz coś o wrażeniach po zlocie, Ty inicjatorko & prowodyrko! :)
Hehe jak bym mieszkał w Katowicach to zaraz bym tamte dwie szalone koleżanki do domu zaprosił,na indywidualną lekcje tańca.A co mi tam:)tancerz pisze:Hehe ależ miałeś branie Chłopie
tancerz pisze:kleiło
Nie kłamErna Shorter pisze: Pewnie jesteście ciekawi, co takiego z Buszem przed zlotem robiliśmy u mnie, otóż… tańczyliśmy.
Weźmy pod uwagę że na początku ja zostałem z Buszem i Olą,poczym po minucie Ja się przemogłem i Busz z lubą.Erna Shorter pisze:Pusty parkiet automatycznie zapełnił się grupą fanów.
Ja tez będę tęskniłErna Shorter pisze:Maro, kochanie będę tęsknić. Do zobaczenia w sierpniu! Special kisses 4U!
Ciii bo wyjdzie że mam jakieś zboczeniaErna Shorter pisze:To za to, że lizałeś mojego L’Uomo Vogue. Przynajmniej mój sprzęt zadziałal jak trzeba.
Erna Shorter pisze: Poza tym rozmawialiśmy o Michaelu i o Pewnych Raczej Istotnych Sprawach, O Nas itp. Itd
Tancerz,ale ja naprawdę je widziałam.tancerz pisze:DziwneErna wypiła 3 razy mniej ode mnie a widziała Tukany latające po Domku
![]()
A ja?Maro pisze:Hehe jak bym mieszkał w Katowicach to zaraz bym tamte dwie szalone koleżanki do domu zaprosił,na indywidualną lekcje tańca.A co mi tam:)
Czy te oczy mogą kłamać skarbie?Maro pisze:Nie kłam![]()
Ty? Przeczytaj sobie to, co ja napisałam jeszcze raz.Maro pisze:Erna Shorter pisze: To za to, że lizałeś mojego L’Uomo Vogue. Przynajmniej mój sprzęt zadziałal jak trzeba.
Ciii bo wyjdzie że mam jakieś zboczenia
Dokładnie, zlotu ciąg dalszy.Ywald pisze: Jak ktoś chętny, to zapraszamy (na taką mini-dogrywkę po zlocie).
MJówki się godo Ywaldzie!Ywald pisze:Majkelówy i Majkelowcy!
Amen!Ywald pisze:Erna udzieliła mi swego sms-owego błogosławieństwa
C'mon ludzie chodźcie z nami! Dobrze jest posłuchać muzyki Beatles'ów.Ywald pisze:Jak ktoś chętny, niech się wpisuje
Hmm... ciekawa teoria, nigdy nie patrzałam na to w ten sposób.Ywald pisze:w końcu Majkel też był Beatlesem, tyle że adoptowanym kilka lat po ich rozpadzie przez McCartneya... or something...
Ja to bym się z chęcią wybrała bo uwielbiam musicale!Ale w sobotę nie mogę niestetyErna Shorter pisze:C'mon ludzie chodźcie z nami!
Erna , Majkelówy i Majkelowcy też brzmi bardzo ładnieYwald pisze:
Majkelówy i Majkelowcy!Erna Shorter pisze:MJówki się godo Ywaldzie! Nenenene
KWASNA pisze:jedyne nasze wspołne jakoś wyglądające zdjęcie!
Mnie to sie buty kleiły do tego parkietu:wariat:! Phitancerz pisze:Maro i Bartuu wymiatacie na parkiecie aż się Buhahahaha kleiło .
Erna Shorter pisze: Poza tym rozmawialiśmy o Michaelu i o Pewnych Raczej Istotnych Sprawach, O Nas itp. Itd
Oo kino? Ja z chęcią bym sie wybrała, ale to jeszcze do obmyśleniaErna Shorter pisze:
C'mon ludzie chodźcie z nami! Dobrze jest posłuchać muzyki Beatles'ów.Sobota, 5 stycznia godzina 13:30 do katowickiego kina Cinema-City w Silesia City Center. Zbiórka o 13:00 na katowickim rondzie.
Mnie tak samoNatka pisze: Mnie to sie buty kleiły do tego parkietu:wariat:! Phi