Diane Dimond dostala w d....!! Muahahaha

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Locked
LittleDevil
Site Admin

Diane Dimond dostala w d....!! Muahahaha

Post by LittleDevil »

Chodzi o Diane Dimond z Court TV, wszyscy ta pania znaja, to ona jako pierwsza "wyweszyla" najazd na Neverland i komentowala go na biezaco w TV. (tzn. prawdopodobnie Sneddon ja w tym celu "wynajal") Ponadto slynie z naskakiwania na MJa przy kazdej okazji.

Biedna Diane! Jeden z fanow czuwajacych przed budynkiem sadu calkiem niezle jej dogodzil: wrzeszczac "Bitch, bitch, bitch!" przeszkadzajac biednej Diane w "pracy"... Podobno wysylal jej od kilku tygodni pogrozki. Sprawa skonczyla sie nastepujaco: fan otrzymal zakaz zblizania sie do Diane (czyli bedzie musial krzyczec glosniej, hehe!), a biedna "ofiara" zaczyna skarzyc sie publicznie na przesladowania przez zakreconych fanow.
No coz, rozne mozna miec zdanie na ten temat, ja uwazam, ze nie nalezy sie znizac do tego poziomu - chociaz z drugiej strony Diane zasluzyla sobie na to wieloletnia ciezka praca :diabel: , niech wiec ma, co jej sie nalezy....

Drudge Report:

http://www.drudgereport.com/flash3mjf.htm
Image
Pank

Re: Diane Dimond dostala w d....!! Muahahaha

Post by Pank »

Fajny obraz fani mają w mediach (nic nowego - niemal z wszystkich manifestacji, kogokolwiek i czegokolwiek by dotyczyły, zdjęcia jakie się głównie pojawiają, ukazają jedynie "najciekawsze" momenty), co widać n.p. na ostatnim newsie Interii - tylko krzyczą, kłócą się z złą prasą, a teraz jeszcze nazywają "bitch" jedną z reporterek, zawsze obiektywną... Sama chciała, ha!

Gdybań c.d. - ja się bym bał tych najbardziej fanatycznych fanów, gdyby okazało się, że Michaela by skazali na 15 lat męk w celi z kamerą i tym eksluzywnym, metalowym kiblem :wariat: A nie nawet 15 lat, tylko chociażby miesiąc w zawieszeniu...
Locked