Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- piotruś pan
Mick jest prowo ręczny czy lewo ???
Mick jest prowo ręczny czy lewo ???
Witam tak jak w temacie
Witam tak jak w temacie
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Podsumuję. Rzetelne fakty z zycia MJ. Odpowiadam na większość Waszych pytań.Michael nie jest scjentologiem i nigdy nim nie był.Mówi o sobie, że bardzo wierzy w Boga.Jest swiadkiek Jehowy a być świadkiem Jehowy to nie znaczy być w sekcie bo to nie sekta.Michaela plastry na palcach, które zakładał sobie na koncertach są plastrami opatrunkowymi, a nie tasiemkami.Michael nie zna nut bo nigdy nie chodził do szkoły muzycznej.Swoje utwory w latach 80 tych komponował na keybordach dlatego rzadko zapisywał je w tamtym okresie na papierze.Michael śpiewa tylko i wyłącznie ze słuchu.Nigdy też nie chodził do szkoły baletowej.Jeśli chodzi o taniec jest samoukiem-czyli jak dla mnie geniuszem! Michael jak sam mówi o sobie nie lububi jeść i jest wegetarianinem, lubi też kuchnię japońską. Jak sam też mówi nie lubi kawioru bo jest dla Niego za słony-powiedział to w innym wywiadzie.Michael waży przy wzroście 1 m 80cm 65 kg / chyba że w ostatnich miesiącach waga mogł Mu sie trochę podnieść -ale nie dużo/.Michael używa kilku rodzajów perfum.W 1996 r- używał perfumu o nazwie -obsesion 2.Michael nie był orłem w szkole.Nie lubił matematyki, ale najważniejsze jest to, że dostał w 1988 r tytuł Honoris Causa w dziedzinie nauk humanistycznych-H.Pondera. /ale o tym przypuszczam, że wiedzieliście/Dalej-Michael kocha filmy takie jak Harry Poter i filmyscience fiction np.-Gwiezdne wojny, filmy rysunkowe -Walta Disneya, horrory np.-S.Kinga,filmy akcji z Deniro, filmy z Chaplinem i stare kino od G.Rogers po filmy z F.Sinatrą i G.Kelly, bardzo lubi też oglądać programy w animal planet.Michael rzeczywiście po domu lubi chodzić w lużnych , swobodnych ubraniach tego typu i ja osobiście nie widzę w tym nic dziwnego, lubi czuć sie swobodnie i tyle.Z ulubionych zajęć domowych Michaela to rzeczywiście lubi odkurzć w domu.Michael Jackson jest praworęczny.
ma znaczenie
Tak ma.Na Clipie Will You be there miał czarną opasekę na ramieniu bo zwracał się w tej piosence do Boga czy jeśli popełni błąd to czy On cały czas będzie na niego czekał i będzie Mu wybaczał jeśli popełni w życiu jakis błąd.Podczas kiedy zmała Lady Diana- ksieżna Valii i musiał odwołać koncert spiewając tylko jedną piosenkę -Gone to soon też miałwtedy czarną opaskę na ramieniu, tak, że sądzę że jej kolor ma znaczenie.Dlaczego nie napisałeś na moje PW? Ospowiedziałabym Ci

Jeśli chodzi o pomysł na Jego krok księżycowy - Moonwalk, to wziął sie on od żydowskich dzieci które kiedyś Michael obserwował jak tańczyły na ulicy i to od nich się uczy i to one są jego inspiracją do wymyślania układów tanecznych. / z resztą nie tylko/.Sam o tym mówił w jednym ze swoich wywiadów.

Jeśli chodzi o pomysł na Jego krok księżycowy - Moonwalk, to wziął sie on od żydowskich dzieci które kiedyś Michael obserwował jak tańczyły na ulicy i to od nich się uczy i to one są jego inspiracją do wymyślania układów tanecznych. / z resztą nie tylko/.Sam o tym mówił w jednym ze swoich wywiadów.

Ech ost. mam dziwne pytania bez odpowiedzi w myśli. Moge się tylko domyślać ale...
Czemu używał szminki? I czy dobrze widzę? Czy może dlatego że jego usta są nie odp koloru? O co w tym chodzi? Czy malował coś jeszce? Moze oczy?
Kim była ta kobieta ktora mu towarzyszyla gdy dostał 8 nagród za thillera The 26th Grammy Awards
hmm...mam cos jeszcze na koncu języka ale nie moge sobie przypomnieć ;/
Czemu używał szminki? I czy dobrze widzę? Czy może dlatego że jego usta są nie odp koloru? O co w tym chodzi? Czy malował coś jeszce? Moze oczy?
Kim była ta kobieta ktora mu towarzyszyla gdy dostał 8 nagród za thillera The 26th Grammy Awards
hmm...mam cos jeszcze na koncu języka ale nie moge sobie przypomnieć ;/
Last edited by Xander on Fri, 04 Jan 2008, 21:25, edited 1 time in total.
- majkelzawszespoko
a możesz podać jakieś wiarygodne źródło?Marzena07 wrote:Jeśli chodzi o pomysł na Jego krok księżycowy - Moonwalk, to wziął sie on od żydowskich dzieci które kiedyś Michael obserwował jak tańczyły na ulicy i to od nich się uczy i to one są jego inspiracją do wymyślania układów tanecznych. / z resztą nie tylko/.Sam o tym mówił w jednym ze swoich wywiadów.
link do wywiadu, cokolwiek co byłoby wiarygodnym źródłem tej informacji i przekonałoby mnie?
z tego co mi wiadomo, moonwalk był, przepraszam za określenie 'murzyńskim' krokiem od kołyski. prosto z getta.
żydzi przecież nie mają poczucia rytmu, a co dopiero moonwalk...

- Jacksomanka
A mnie ciekawi skąd sie wzięła Tatiana w The way you make me feel ...
to znaczy czy wygrała jakiś casting czy co ? Wiem że pocałowała MJ'a na scenie...
Ale czy za to sie znalazła czy jak ? bo nie kumam 
EDIT: naprawde ?
Czyli wygrała casting ! Dobra jest ! 
EDIT2: a coś chyba gdzieś jednak czytałam , ale przypomnieć sobei nie mogłam ;] Ale jednak go pocałowała, a MJ jej ze sceny zepchnąć nie mógł nie ?!
to znaczy czy wygrała jakiś casting czy co ? Wiem że pocałowała MJ'a na scenie...

EDIT: naprawde ?

EDIT2: a coś chyba gdzieś jednak czytałam , ale przypomnieć sobei nie mogłam ;] Ale jednak go pocałowała, a MJ jej ze sceny zepchnąć nie mógł nie ?!

Last edited by Jacksomanka on Fri, 04 Jan 2008, 23:22, edited 2 times in total.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
A mnie ciekawi skąd sie wzięła Tatiana w The way you make me feel ...
to znaczy czy wygrała jakiś casting czy co ?
Sama sobie odpowiedziałaś:)
A 1988r. po pocałowaniu MJ na scenie menager MJ Frank Dileo ją zwolnił,ba wyrzucił:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster