Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Speechless wrote:a zegar mi dzisiaj podaje dziwny czas: 1 day 2 hours 31 minet
No bo ten zegar tak nalicza. Minęło już 26 godzin obrad. Czyli 24 + 2. Czyli jeden dzień i dwie godziny.
Hehe..
Ci, co się obawiają, ze długie debaty to zły yrok, moga tu szukać pocieszenia. Zegar wyraźnie wskazuje, że obrady trawają dopiero jeden dzień :]
Głupio to trochę zrobili, jak ktoś jest nie w temacie to go to może zmylić.
A Sneddon, to niech się tyle nie cieszy przy jedzeniu, bo się jeszcze zakrztusi. Jeść należy spokojnie, długo przeżuwając każdy kęs, aby ułatwić organizmowi trawienie...
Ludzie przeciez ta informacja ukazala sie w watku FoX411czy cos takiego ?! A dla mnie ten dzial to w wiekszosci dzial plotek nie prawd Poczytajcie wczesniejsze newsu w tym dziale a sami sie przekonacie Zreszta co ja wam bede mowic
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Moze oznaczac trzy rzeczy po pierwsze ustalili wyrok po drugie maja przerwe po trzecie koniec obrad na dany dzien.Czy jasne?!Jest jeszcze ewentualnosc ze komp sie zablokuje jak mnie wczoraj
Speechless wrote:SUV chodzi o samochód - Sport Utility Vehicle
O, dzięki, byłam ciekawa jakie jest rozwinięcie skrótu. Bo to, ze to samochód, to się sama domyśliłam, jako żem mądra jest...
No dobra...
A Żabojady mówią, ze jednak to zwolnienie Raymone Bain to plotka...
A na mjjforum nie widzę nic..Ale ja nie wiem..Dopiero zaczęłam szukać...
EDIT. Nie będę nowym postem zaśmiecać...
Tu jest link do jakiegoś artykułu o MJ, taki o muzyce. Nie wiem co to, nie zcytałam. Podobno jest miły, więc daję. Jak ktoś ma ochotę sobie poczytać w oczekiwaniu na decyzję dwunastki..
No z moich obliczen to jeszcze tylko dwie godziny obrad i na tym koniec .Zegar nadal chodzi wiec nie siac tu paniki prosze A moze sie myle? Chyba juz nic sie nie wydazy taka mam nadzieje