10. 06. 2005
No bo ten zegar tak nalicza. Minęło już 26 godzin obrad. Czyli 24 + 2. Czyli jeden dzień i dwie godziny.Speechless pisze:a zegar mi dzisiaj podaje dziwny czas: 1 day 2 hours 31 minet
Hehe..
Ci, co się obawiają, ze długie debaty to zły yrok, moga tu szukać pocieszenia. Zegar wyraźnie wskazuje, że obrady trawają dopiero jeden dzień :]
Głupio to trochę zrobili, jak ktoś jest nie w temacie to go to może zmylić.
A Sneddon, to niech się tyle nie cieszy przy jedzeniu, bo się jeszcze zakrztusi. Jeść należy spokojnie, długo przeżuwając każdy kęs, aby ułatwić organizmowi trawienie...
Boże..Sun, może Ty wiesz..Co to są SUV po francusku? Bo ja nie wiem :|
A Żabojady na[pisały, ze te SUV Michaela własnie opuściły Neverland.
No i piszą tam też coś, ze Raymond została oficjalnie wylana.
Nic więcej nie wiem...
Nie wiem nawet skąd mają to info...
A ta Raymond to dlaczego wylana? I to dobrze czy źle?
Wybaczcie, jeśli to głupie pytania...
Ja ostatnio nieprzytomna...
edit. a to, ze Mj wyjechał /o ile faktycznie tak jest/ to może po prostu do szpitala swojego. Jak zwykle.
A Żabojady na[pisały, ze te SUV Michaela własnie opuściły Neverland.
No i piszą tam też coś, ze Raymond została oficjalnie wylana.
Nic więcej nie wiem...
Nie wiem nawet skąd mają to info...
A ta Raymond to dlaczego wylana? I to dobrze czy źle?
Wybaczcie, jeśli to głupie pytania...
Ja ostatnio nieprzytomna...
edit. a to, ze Mj wyjechał /o ile faktycznie tak jest/ to może po prostu do szpitala swojego. Jak zwykle.
Ostatnio zmieniony pt, 10 cze 2005, 21:36 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
O, dzięki, byłam ciekawa jakie jest rozwinięcie skrótu. Bo to, ze to samochód, to się sama domyśliłam, jako żem mądra jest...Speechless pisze:SUV chodzi o samochód - Sport Utility Vehicle

No dobra...
A Żabojady mówią, ze jednak to zwolnienie Raymone Bain to plotka...
A na mjjforum nie widzę nic..Ale ja nie wiem..Dopiero zaczęłam szukać...
EDIT. Nie będę nowym postem zaśmiecać...
Tu jest link do jakiegoś artykułu o MJ, taki o muzyce. Nie wiem co to, nie zcytałam. Podobno jest miły, więc daję. Jak ktoś ma ochotę sobie poczytać w oczekiwaniu na decyzję dwunastki..
http://www.mtv.com/news/articles/150348 ... lines=true
Ostatnio zmieniony pt, 10 cze 2005, 21:50 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.