Tatiana. pisze: dlaczego do beat it.......
najgorszy z nich wszystkich, fergie nie lubie, meczy sie w tej piosence,, w ogole.... matko -_-' sorry.
zgodzę się z Tobą...
ja tam nic do Fergie nie mam, ale widać, ze się tak strasznie wysila, i jej to nie wychodzi...
mi się ten remiks nie bardzo podoba... wolałabym zobaczyć w telewizji np. The Girl is Mine, albo Wanna be startin' somethin'...
Ja mam takie pytanko: bo mnie się to już wszystko pomieszało. CO puszczane jest w radiu? "The Girl Is Mine" - to wiadomo. Czy coś jeszcze leci? Np. For All Time? Niech mi to ktoś ładnie wytłumaczy, proszę. Bo singiel będzie przecież tylko (póki co) "The Girl Is Mine" (4. lutego) i "Wanna Be..." (nie wiadomo kiedy). A ja nie znam się na takich rzeczach, jak: co można puszczać w radio, a co nie, czemu te stacje mają te piosenki jak jeszcze ani singla ani płyty nie ma... Na pewno jest jakieś wytłumaczenie, ale ja go nie znam.
zu pisze:czemu te stacje mają te piosenki jak jeszcze ani singla ani płyty nie ma... Na pewno jest jakieś wytłumaczenie, ale ja go nie znam.
Promocja:)Nie musi być to singiel:) tak jak kiedyś już ktoś pisał że przed wydaniem YANA na singlu puszczano w radiach a po tygodniu czy dwóch wydano na singlu co owocowało od razu debiutem na pierwszym miejscu:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Nieźle. Ale w takim razie - co z For All Time? Przecież to nie ma zapowiedzi singlowej W OGÓLE! Hmmm. Po prostu - promocja? Udostępnili utwór stacji, tak po prostu?
zu pisze:Nieźle. Ale w takim razie - co z For All Time? Przecież to nie ma zapowiedzi singlowej W OGÓLE! Hmmm. Po prostu - promocja? Udostępnili utwór stacji, tak po prostu?
Najwidoczniej;)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
TAK? Wow, Whatever Happens to moja ukochana piosenka z Invincible.
Maro, ja jestem na czasie dopiero od września 2007, wszystko, co się działo przedtem jest dla mnie wielką tajemnicą, o ile nie było o tym w TV (balkon) albo nie była to nowa płyta (choć o invincible się dowiedziałam... w kwietniu 2002 - nie śmiać się ze mnie: brak internetu i małe miasteczko = to-co-widać :) )