Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- majkelzawszespoko
Spodziewałem się klipu w stylu so excited lub all nite dont stop a dostałem zupełnie co innego. Ale wcale nie gorszego. Klip wydaje sie byc fajny i w sumie całkowicie inny od tych wszystkich debilizmów jakie puszczają teraz w Tv. I nie jest to w sumie jakość która zadowala wiec poczekam jak oglądne klip w Tv. Mnie się feedback podoba. I jeśli reszta płyty będzie równie podobna do feedback to ja będe na tak. Nie ma to jak dobra płyta taneczna która juz zresztą w tym roku dostałem również od Britney. Jestem na tak.
Powiem tak. Piosenka jak piosenka - nie podeszła mi i tyle! Miałam resztki nadziei... ale teledysk całkowicie je dobił, bo teraz "toto" się już niczym nie broni
JJ = Black Britney
No zupełnie tragedia, gorzej być nie może
Rozumiem jednak, jeśli ktoś ma inne zdanie. Szanuję je. Wbrew pozorom ;)
JJ = Black Britney
No zupełnie tragedia, gorzej być nie może
Rozumiem jednak, jeśli ktoś ma inne zdanie. Szanuję je. Wbrew pozorom ;)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Eee aż się prosi by zapytać co to ma być?
Owszem, klip jest estetyczny, spokojny, niegroźny, ale ja poprostu nie widzę sensu istnienia klipu, w którym niewiadomo o co chodzi i jest tylko po to żeby być.
No, ale nie wszystko musi mieć sens...Ja to rozumiem.
Ale jeśli już się wydaje kupe kasy na kręcenie klipu w celu reklamy to można by coś porządnego zrobić.
A klip wygląda niestety jakby był zrobiony na odczep się.
W sumie to teraz takiego typu klipy cały czas lecą w telewizji i nikt niczego specjalnie więcej nie wymaga.
Ludzie już się przyzwyczaili do tego.
Do jakiś bez sensownych scenek, kilka dygnięć nóżką, a w efekcie niewiadomoco.
Ja nie jestem przyzwyczajona do tego typu klipów i nie zamierzam się przyzwyczajać.
Chociaż może to dlatego, że rzadko kiedy je oglądam.
Druga połowa klipu feedback wygląda jak reklama kinder bueno albo...mleka.
Swoją drogą piosenka też taka marna moim zdaniem...
Nie ma takiego smaczka.
Lika ja myślę, że w tej sytuacji to Britney już się lepiej prezentuję, bo ona poprostu ma taki styl, który może drażnić.
Owszem, klip jest estetyczny, spokojny, niegroźny, ale ja poprostu nie widzę sensu istnienia klipu, w którym niewiadomo o co chodzi i jest tylko po to żeby być.
No, ale nie wszystko musi mieć sens...Ja to rozumiem.
Ale jeśli już się wydaje kupe kasy na kręcenie klipu w celu reklamy to można by coś porządnego zrobić.
A klip wygląda niestety jakby był zrobiony na odczep się.
W sumie to teraz takiego typu klipy cały czas lecą w telewizji i nikt niczego specjalnie więcej nie wymaga.
Ludzie już się przyzwyczaili do tego.
Do jakiś bez sensownych scenek, kilka dygnięć nóżką, a w efekcie niewiadomoco.
Ja nie jestem przyzwyczajona do tego typu klipów i nie zamierzam się przyzwyczajać.
Chociaż może to dlatego, że rzadko kiedy je oglądam.
Druga połowa klipu feedback wygląda jak reklama kinder bueno albo...mleka.
Swoją drogą piosenka też taka marna moim zdaniem...
Nie ma takiego smaczka.
Lika ja myślę, że w tej sytuacji to Britney już się lepiej prezentuję, bo ona poprostu ma taki styl, który może drażnić.
Do tego co napisała Iza, dodam tylko tyle, że teledysk Feedback sprawia wrażenie, jakbyśmy się cofnęli do lat '70, do czasów Off The Wall, kiedy dobrym teledyskiem było kręcenie się na tle jakichś kulek i innych wzorków jak w Don't Stop Til You Get Enough. Chyba nie po to Michael przełamał te głupie wzory Thrillerem, Beat It i Billie Jean, żeby teraz, w 25 rocznicę tych wspaniałych dzieł powstało znowu takie gówno :|.
W Don't Stop Til You Get Enough i Rock With You są chociaż bardzo dobre układy taneczne, tutaj nie ma nawet tego. Po prostu do kitu. Mimo, że w ogóle Janet lubię, to dzisiejsza Janet jest b e z n a d z i e j n a. Nie tyle pod względem wokalu, co po prostu twórczości.
W Don't Stop Til You Get Enough i Rock With You są chociaż bardzo dobre układy taneczne, tutaj nie ma nawet tego. Po prostu do kitu. Mimo, że w ogóle Janet lubię, to dzisiejsza Janet jest b e z n a d z i e j n a. Nie tyle pod względem wokalu, co po prostu twórczości.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Nie wiem o czym Wy piszecie. Teledysk Janet jak wi ekszość puszczanych dziś w Tv ?? To którą Wy stację muzyczną oglądacie ?? Dla mnie większosć współczesnych teledysków to panienki rozebrane do naga trzęsące swoimi tłustymi pupami do kamery. To są współczesne teledyski. Nie reprezentują zupełnie nic ciekawego. Czepiacie się kulek ?? A co do cholery Michael ma takiego niesamowitego w większośći swoich teledysków ?? Chyba kopania nóżką tez ma zbyt wiele ?? I w sumie tez nie prezentuje w nich nic wielkiego. To że są świetnie nakręcone to swoją drogą ale treścią w wiekśzosći nic nie reprezentują. Teledysk Janet nie ejst może jakimś full wypasem ale jest ciekawie zrobiony i mi pomysl skakania po planetach podoba sie. Fajny układ taneczny i piekna jak zawsze Janet. Mi wystarcza to do zadowolenia. A sam utwór. Niesamowicie taneczna piosenka która sprawdzi się we wszytskich klubach. Puszczasz znajomym piosenke.........jedną drugą......nawet jak Tobie się podoba mówią przełącz........puszczasz Feedback wszyscy proszą aby zostawić i włączyc później od nowa. I w tym właśnie tkwi sukces który Janet odniesie poprzez ten utwór. Tak samo jak z Britney Spears i jej Gimme More który do tej pory jest hitem na dyskotekach i w stacjach radiowych. Takimi pisoenkami do mnie artyści trafia na pewno. Ja nienawidze piosenek pokroju V.I.P która teraz w stacjach radiowych jest chyba mega hitem. A dla mnie to taki badziew jakich wiele .
Nowa sesja zdjęciowa Janet http://www.janetplanet-pictures.net/gal ... ?album=172.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.