Oficjalna strona Michaela uaktualniona [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Cholera, DLACZEGO nie mogę się zarejestrować? Próbowałam chyba z 5 róznych kont, ale na żadne nie przychodzi mi link aktywacyjny. HELP. Jak nacisnę "Submit" to pojawia mi się informacja, że wszystko się udało i mam sprawdzić skrzynkę, żeby kliknąć na link aktywacyjny. Mail nie przychodzi. (Spam też sprawdzam, też nie ma).
Czy ja jakaś uszkodzona jestem?
Czy ja jakaś uszkodzona jestem?
widzę, że nie tylko ja nie mogę się zarejestrować... wszystko niby jest ok ale maila z linkiem nie ma już od 2 dni , może ktoś wie w czym jest problem? pomocy...zu pisze:Cholera, DLACZEGO nie mogę się zarejestrować? Próbowałam chyba z 5 róznych kont, ale na żadne nie przychodzi mi link aktywacyjny. HELP. Jak nacisnę "Submit" to pojawia mi się informacja, że wszystko się udało i mam sprawdzić skrzynkę, żeby kliknąć na link aktywacyjny. Mail nie przychodzi. (Spam też sprawdzam, też nie ma).
Watch and see how fun I'm gonna be
no szkoda ze sie nie pojawił. byleby sie pojawil na Grammies hehe
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Do wszystkich Tych co się nie mogą zrejestrować,może chodzi o to:
Finally, since the unveiling of its new look just three days ago, Michael Jackson's official Web site, MichaelJackson.com, is now drawing in more visitors than it has since Jackson's June 13th, 2005 acquittal. The traffic rank for MichaelJackson.com has climbed nearly 30,000 places in the past several days on the Alexa charts, with a 31% increase in overall visitor reach just this week. In fact, Michael Jackson's site continues generating more traffic daily than Janet Jackson's own official site, despite a lot of buzz surrounding Janet's new single and upcoming album.
Source: mjjr.net
Finally, since the unveiling of its new look just three days ago, Michael Jackson's official Web site, MichaelJackson.com, is now drawing in more visitors than it has since Jackson's June 13th, 2005 acquittal. The traffic rank for MichaelJackson.com has climbed nearly 30,000 places in the past several days on the Alexa charts, with a 31% increase in overall visitor reach just this week. In fact, Michael Jackson's site continues generating more traffic daily than Janet Jackson's own official site, despite a lot of buzz surrounding Janet's new single and upcoming album.
Source: mjjr.net
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
MJJ pisze:Ja też się próbowałem zarejestrować ale nie przyszegł mi email do weryfikacji konta a na pewno dobry wpisałem.Maro pisze:Ja od razu:)MJJ pisze:Ps. Czy ktoś z was już się zarejestrował na michaeljackson.com ?
Sprawdź SPAM. Zanim ja sama doszłam do tego, że mam to w Spamie to minęło kilka minut