zu pisze:Widzicie, naszymi siłami trzy oczka do góry! Naklikajcie z 200 razy i jutro posłuchamy media w gorącej 20!
O ludzie.Mam klikać 200 razy?? Na razie kliknęłam 10 ,moze później się pobawie.A mam pytanie jak to jest w koncu.Czy ja musze sie logować zeby głosować czy nie?
Musisz.
I możesz głosować NON STOP, nawet tysiąc razy :)
EDIT: ja już zagłosowałam jakieś 300 razy, naprawdę mam ochotę posłuchać tego kawałka w radiu. I niejako zmusić innych, żeby też słuchali! :P Precz z denną muzą, niech króluje ten, kto na to zasługuje!
W ciągu trzech minut dostałem 51 potwierdzeń. Jesteście pewni, że wszystkie liczą się jako głos na Michaela mimo, że to głosował ten sam użytkownik ???
Edit: kolejne 4 minuty i kolejnych 147 kliknięć czyli potencjanych głosów, chociaż wydaje mi się to mało prawdopodobne...
Nie chce mi sie w to wierzyc zeby od jednego uzytkownika liczyl sie wiecej niz jeden glos, ja tez wyslalem pare glosow i dostalem potwierdzenia ale nie jestem przekonany czy i tak nie bedzie policzony jeden glos. Bo jakby tak bylo to moze by ktos z nas tak zaprogramowal swojego kompa zeby non stop automatycznie oddawal glosy. I w 24godziny by sie ich uzbieralo z milion. glosow.Wtedy Michael nie zszedl by ponizej pierwszego miejsca listy przebojow
No, siadeh_, to było słodkie :D Sama się zastanawiam, który to z nas. A ten koleś (prezenter) jest jakiś taki dziwny z tym majkelem, w poniedziałek mówił, że marzył, zeby jechać na koncert do Warszawy i słuchał majkela jak szalony, a dzisiaj kwituje: nie mam więcej pytań. Dziiiwneee....
Commoner!!!!! Wow, a w jaki sposób do Ciebie zadzwonili? Smsy wysyłałeś, czy głosowałeś na stonie? . Jesteś super. Za to wystąpienie należy Ci się mjpt award ;)