Gra Moonwalker
komuś się tu forma forum pomyliła...Człeku to nie forum "Złota Rączka - Pomoc dla majsterkowiczów", tutaj nie ma stats'ów "Pomogłem".
A jeśli chodzi o grę...to chyba tylko dwa czy trzy level'e przeszedłem. Gra fajna, ale nie starczyło mi cierpliwości i chęci.
PS. Maro, ale offtop...napisałeś posta w którym treścią jest emot, spodziewałbym sie tego po każdym ale nie po tobie :D
A jeśli chodzi o grę...to chyba tylko dwa czy trzy level'e przeszedłem. Gra fajna, ale nie starczyło mi cierpliwości i chęci.
PS. Maro, ale offtop...napisałeś posta w którym treścią jest emot, spodziewałbym sie tego po każdym ale nie po tobie :D
- Moon_Walk_Er
jak znajdziesz dziewczynki to siada ci malpa na glowie i pokazuje palcem gdzie isc a jak pokonasz wrogow to przybiega do ciebie ostatnia dziewczynkayukiko pisze:hm, ale ja mówię o tym pierwszym poziomie w Club 30, przepraszam, że nie uwzględniłam tego na początku...
Na zawsze z Michaelem....
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Czytam instrukcję do tej gry i nie mogę się oprzeć napisaniu posta zupełnie bez sensu
jak znajdziesz dziewczynki to siada ci malpa na glowie i pokazuje palcem gdzie isc a jak pokonasz wrogow to przybiega do ciebie ostatnia dziewczynka
Czasem są też w oknach, bagażnikach, grobach i kij wie gdzie jeszcze
Wtedy są tylko obroty które załatwiają przeciwnika przy czym traci sie energie
musisz odnaleść wszystkie płaczące dziewczynki
Michael cóżeś uczynił?

jak znajdziesz dziewczynki to siada ci malpa na glowie i pokazuje palcem gdzie isc a jak pokonasz wrogow to przybiega do ciebie ostatnia dziewczynka
Czasem są też w oknach, bagażnikach, grobach i kij wie gdzie jeszcze
Wtedy są tylko obroty które załatwiają przeciwnika przy czym traci sie energie
musisz odnaleść wszystkie płaczące dziewczynki
Michael cóżeś uczynił?

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"