Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- dirty_susie
no, no Commoner... gratulacje...
właśnie przed chwilką włączyłam radio...
może ktoś jeszcze z nas?? :) chętnie posłucham... kurcze... ale to trzeba miec farta, zeby zadzwonili... :)
zgadzam się...zu pisze:Jesteś super. Za to wystąpienie należy Ci się mjpt award ;)

ee... żałuję, ze nie słyszałam tej rozmowy...Canario pisze:To bylo dobre jak Jakub powiedzial ze jest fanem Michaela Jacksona to ten dziennikarzyna nie mogl wyjsc z szoku. I jeszcze na koncu spytal ile ma lat. Piosenka Michaela bedzie po 18.00 wiec jeszcze chyba tylko w propozycjach bedzie.
właśnie przed chwilką włączyłam radio...
może ktoś jeszcze z nas?? :) chętnie posłucham... kurcze... ale to trzeba miec farta, zeby zadzwonili... :)

No pewnie, powiedział, że jego idolem jest majkel dżekson i spowodował tym niemal udławienie się prezentera :D A potem koleś nie wytrzymał i zapytał, ile ma lat (w domyśle zapewne: "hm, pewnie stary fan z lat 80"), na co Commoner walnął: 15 :D (A prezenter dostał jeszcze większego zdziwka, hehe). Our hero :D
- dirty_susie

Ostatnio zmieniony śr, 16 sty 2008, 18:42 przez dirty_susie, łącznie zmieniany 1 raz.

No ja też włąsnie słuchałem eski jak on rozmawiał i powiedział że głosował na Majkela a ten taki zdziwiony był.The gril ist mine ju leciało było między piosenką 6-7 w propozycjach.Płotek jeszcze powiedział jak to leciało że ta piosenka ma bardzo duże szanse na dostanie sie do 20 bo fanklub MJ bardzo głosuje.Fajnie tak sie słucha piosenki Mj w radiu:):)
ojoj... Michael spadł... z 2 na 6 miejsce! nie chcę nic mówić ale jeżeli jest tak jak piszecie i tylko jeden głos się liczy to większych szans na dostanie się do "gorącej 20" jak na razie nie mamy, trzeba namówić ludzi żeby zaczęli głosować, bo jeżeli robi to tylko tych kilka osób co tutaj postuje to jest kiepsko
Mam nadzieję, że jednak każdy oddany głos będzie się liczył, ale to byłoby trochę głupie...

Mam nadzieję, że jednak każdy oddany głos będzie się liczył, ale to byłoby trochę głupie...
Ostatnio zmieniony śr, 16 sty 2008, 19:27 przez Małgosia, łącznie zmieniany 1 raz.
Watch and see how fun I'm gonna be