najbardziej mi zal tych, ktorzy pod pretekstem bycia "fanem" rejestruja sie na forum tylko po to, zeby wk....c innych. Chyba maja za duzo wolnego czasu, biedacy...

w dodatku lekkomyślnymSUNrise pisze:Normalnie jestem jasnowidzem :)SUNrise pisze: BAW SIĘ TU DOBRZE I NIE PRZEJMUJ SIĘ KRYTYKĄ ZE STRONY STARSZYCH (STAŻEM) USERÓW (GDYBY CI SIĘ TAKOWA PRZYTRAFIŁA).
Majkel pisze:a ja czuję jakby kolega jacko17 był podstawiony w celu "udowodnienia" mojego "tyraństwa"...SUNrise pisze:Normalnie jestem jasnowidzem :)SUNrise pisze: BAW SIĘ TU DOBRZE I NIE PRZEJMUJ SIĘ KRYTYKĄ ZE STRONY STARSZYCH (STAŻEM) USERÓW (GDYBY CI SIĘ TAKOWA PRZYTRAFIŁA).
zwlaszcza co do pogrubionego tekstu - chyba nikt poza SunRise nie ma watpliwosci co do ulomnosci kolegi, ale bynajmniej nie sluchu czy wzroku, a raczej czystej zlosliwosci.jacko17 pisze:PS MAJKELU NIE ZREZYGNUJĘ ANI Z WYKRZYKNIKÓW ANI Z CAPS LOCKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM KRÓTKOWIDZEM(STĄD CAPS LOCK) I NIESŁYSZĘ ZBYT DOBRZE(STĄD WYKRZYKNIKI)
a co do moderatora... czytac tez srednio umiesz... jakbys nie zauwazyl jest napisane SiteAdmin... wiec wylecic kolego drogi to Ty stad mozesz, a nie ja.
teraz to mnie juz zdenerwowales. Za ten tekst z "obaleniem" mnie i słuchem, ostrzegam - albo w te albo we wte... jak się nie chcesz dostosować zapraszam na sąsiednie forum, bo ja chamstwa tolerować nie będę. Zapraszam na sąsiednie forum, może okaże się bardziej tolerancyjne - nie musisz się ze mną męczyć: http://free4web.pl/3/?72880
Ad 1.) "w dodatku lekkomyślnym, ponieważ..."aneta pisze:w dodatku lekkomyślnym
... ponieważ zachęcanie do lekceważenia zasad wprowadzonych przez "gospodarza" może się skończyc wyproszeniem z domu :)SUNrise pisze:Ad 1.) "w dodatku lekkomyślnym, ponieważ..."aneta pisze:w dodatku lekkomyślnym
Na przyszłość prosiłabym o rozwijanie zdań, które są kierowane do mnie, bo widzisz jestem mało inteligentna i mogę czegoś nie zrozumieć bądź zrozumieć nie tak jak powinnam.
Ale ta cała sprawa to jakieś nieporozumienie. Ja nie zachęcałam tutaj nikogo do lekceważenia zasad czyt. regulaminu. Zanim napisałam swojego pierwszego posta dla pewności dwukrotnie przeczytałam Regulamin, który jest na forum http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=68 . A w nim nie ma żadnej wzmianki odnośnie tego, że na forum nie można pisać postów Caps Lock'iem. Mnie osobiście to aż tak nie przeszkadza, gdyby tu jedna osoba miała pisać w taki sposób, ale wiedziałam, że pewnie komuś będzie. Natomiast jeśli faktycznie nie można, to wypadałoby to do regulaminu dopisać, żeby na przyszłość było już wszystko jasne.aneta pisze:... ponieważ zachęcanie do lekceważenia zasad wprowadzonych przez "gospodarza" może się skończyc wyproszeniem z domu :)
jest, jest wzmianka. Chociaz wcale niezakazujacaSUNrise pisze: A w nim nie ma żadnej wzmianki odnośnie tego, że na forum nie można pisać postów Caps Lock'iem.
A tor na jaki zszedł ten "powitalny temat" to już całkowicie inna historia..
O rany, a kto tam czyta taką netykietkęcicha pisze:sie wtrace....![]()
![]()
nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i nie nadużywaj tego
http://www.netykieta.dlawas.net/
No ale właśnie nie ma!cicha pisze:jest, jestSUNrise pisze: A w nim nie ma żadnej wzmianki odnośnie tego, że na forum nie można pisać postów Caps Lock'iem.
A tor na jaki zszedł ten "powitalny temat" to już całkowicie inna historia..![]()
nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i nie nadużywaj tego
http://www.netykieta.dlawas.net/
No chyba nie sądzisz, ze on tego wcześniej nie słyszał ?jacko17 pisze:PS. WYBACZCIE ALE CIĄGLE BĘDĘ PISAŁ CAPS LOCKIEM
CHYBA NIE MACIE NIC PRZECIWKO?![]()
![]()
![]()
![]()
No wlasnie jest [w moim domysle....ale na innej stronie]MJowitek pisze:No ale właśnie nie ma!
SUNrise napisała, ze w regulaminie NASZEGO forum nie ma nic dotyczącego pisania dużymi literami. Co mi po zasadach z jakiejś innej strony? I to w dodatku wyjętymi z kontekstu? Co ma tu piernik?
nie da się wszystkiego ująć w regulaminie, bo powstałaby konstytucja, ustawy, uchwały... i byloby tego tysiące stron, łącznie z wymienieniem wszystkich przekleństw i innych paranoi...SUNrise pisze:bo REGULAMIN to REGULAMIN i to w nim powinno być wszystko jasno i przejrzyście wypunktowane odnośnie tego co można a czego nie.
możliwe, ale dla mnie wystarczającym (brak słowa, ale chyba olewactwem wszystkiego, mnie, forum itd.) jest nieumiejetnosc przeczytania 3 słow - "login, a nie email!"MJowitek pisze:A reakcja Majkela /ta dotycząca złego loginu/ była nieco nieproporcjonalna do popełnionej zbrodni.
jeśli już - to wogóle, na zawszejacko17 pisze:ROZEJM NA CZAS PROSESU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od tego to raczej nie ja tu jestem - są inni etatowi i nieetatowi "witacze"jacko17 pisze:Liczył na ciepłe przywitanie
nie tylko za to, poza tym jaką burę... wytknąłem co powinienemjacko17 pisze:a otrzymał burę za niedoczytanie jednego słówka, no może dwóch...
na przyszłość - powinieneś przyjąć uwagę i tyle.jacko17 pisze:I to go właśnie tak rozzłościło...
lepiej późno niż później to dostrzec - dziękujęjacko17 pisze:Ale skoro to dzięki tobie to forum istnieje to ukłon w Twoją stronę...