Artykuł w "Przekroju" [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Moim zdaniem artykuł dobrze napisany. Jeżeli Michael nie bedzie oddawać koncertów to nici z powrotu na szczyt
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Fajny artykuł, mnostwo pochlebstw w strone Michaela, choc te fragmenty o jego zlych 'namietnosciach' mnie lekko dobijały. Ale ma racje, Michael jest gigantem muzyki, nikt sie z nim nie rowna. Tak na marginesie, to Michael juz ma prawie 50 lat, trudno zeby koncertował tak jak kiedys. To juz nie ten sam Michael.
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
-
Wiecie dlaczego ten artykuł jest tak pochlebny, a nie napastliwy jak reszta? Oni po prostu wyczuwają, że nowy album to będzie naprawdę coś! Dziennikarze z tzw. poważnej prasy, czyli np. z Przekroju wiedzą, że nie mogą tak nagle zmienić zdania o MJ kiedy znów będzie na szczycie, więc robią to z wyprzedzeniem. Wiedzą co się szykuje. Byłoby im łyso gdyby MJ wydał wspaniały album, odzyskał wielką sławę, podbijał listy przebojów, a oni mieliby w zanadrzu tylko swoje tabloidowe brednie. Zauważcie, że zawsze kiedy MJ i nie tylko MJ jest na topie podejście prasy sie zmienia na bardziej pozytywne, a później znowu zmieniają front. Dokładnie o tym pisał MJ w Moonwalku. Tylko zobaczcie co sie stało z Britney. Kiedyś pisali o niej jak o jakimś aniele, a teraz też ciągle ją atakują. Nie wiem ile w tym prawdy, bo się nią nie interesuję, ale spójrzcie jak to wszystko się odwróciło. Co do MJ to jest tak jak mówię- oni wiedza, że nowy album przyniesie coś wielkiego i powoli zmieniają front. Kiedy Michael wyda ten album jeszcze nie tak będą pisali!
Captain_Eo1958
Captain_Eo1958
Capitain_Eo1958 ma racje :D prasa ktorej od czasu do czasu zdarzy sie napisac cos porzadnego (nie tylko plotki) stara sie teraz przekonac czytelnikow do MJ-a bo wiadomo Michael to Michael jego nazwisko zawsze budzi emocje a wydanie przez niego nowej plytki do dopiero jest cos! zmieniaja front po to zeby nie wyjsc na totalnych glupoli ktorzy ida za moda i pisza rzeczy zgodne z opinia publiczna... Britney jest dobrym przykladem 'ofiary' brukowcow. kiedys wszyscy odbierali ja pozytywnie, nazywano ja ksiezniczka popu... a po tych skandalach tylko po niej jezdza z MJ-em bylo tak samo...thriller, bad, dangerous- Michael Jackson to najlepszy artysta itp... oskarzenia, invictible- Jacko-Wacko i inne glupoty....
jasne ze tak :) oby tylko znowu nie powstawaly beznadziejne plotki ktore zaczna burzyc kariere MJ-aCaptain_Eo1958 pisze:Kiedy Michael wyda ten album jeszcze nie tak będą pisali!
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
No to było tak...
Kiedyś zamówiłam darmową prenumeratę "PRZEkroju".
I jak wysyłają to albo wszarej nieprzeźroczystej folii albo w papierowej kopercie.
Ten numer był w folii.
Patrzę, przygładzam i nagle prześwituje mi dziwny człowiek stojący na palcach.
/To Michael? Nie może być!/
W desperacji rozrywam folię i z wrażenia siadam na kafelkach.
Nie odstępowałam gazety na krok póki nie została mi odebrana.
A więc przez ok 2 dni biegałam i krzyczałam:
"Zobacz! Zobacz mamo co tu piszą!"
hah. tak się kończy darmowa prenumerata
Tekstem jestem zachwycona i tymi momentami że tak czy tak jesteśmy jego fanami nawt o tym nie wiedząc.
SZOK!
Więcej takich gazet ^.^
Kiedyś zamówiłam darmową prenumeratę "PRZEkroju".
I jak wysyłają to albo wszarej nieprzeźroczystej folii albo w papierowej kopercie.
Ten numer był w folii.
Patrzę, przygładzam i nagle prześwituje mi dziwny człowiek stojący na palcach.
/To Michael? Nie może być!/
W desperacji rozrywam folię i z wrażenia siadam na kafelkach.
Nie odstępowałam gazety na krok póki nie została mi odebrana.
A więc przez ok 2 dni biegałam i krzyczałam:
"Zobacz! Zobacz mamo co tu piszą!"
hah. tak się kończy darmowa prenumerata
Tekstem jestem zachwycona i tymi momentami że tak czy tak jesteśmy jego fanami nawt o tym nie wiedząc.
SZOK!
Więcej takich gazet ^.^
- Michalinka
DokładnieMichalinka pisze:Najbardziej śmieszył mnie tekst"Nie będźcie naiwni! I tak jesteście fanami Jackson'a, nawet jeśli nie zdajecie sobie z tego sprawy" .
Bardzo podoba mi się ten artykuł! Strasznie miło mi się go czytało!
Fajnie było przeczytać coś takiego
Love Ya :)
Mój idol Mike!
Nie jestem EMO!
Mój idol Mike!
Nie jestem EMO!
na pewno wielu ludzi lubi muzyke Michaela, ale nie przesadzajmy. Jest sporo ludzi, ktorzy go nie cierpia i z tego wzgledu nie sa fanami;)
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
artykul dobry- a najlepszy Michael!
od razu do kiosku popedzilam, jak tylko ta boska okladke zobaczylam! ohhh... yeah!
od razu do kiosku popedzilam, jak tylko ta boska okladke zobaczylam! ohhh... yeah!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!