Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
W Radiu Złote Przeboje "The Girl Is Mine" jest w poczekalni.Przynajmniej było.Nie daje linku bo coś nie moge otworzyć strony.
Moze wam sie uda.
Jeśli chodzi o to liczenie głosów na Esce to chyba nie jest dokładnie tak jak mówicie(dlatego sie dopytywałam)Wczoraj jak chłopak mówił ,że głosował 5 razy(nie 100) to mu odpowiedzieli że to jeden głos.Może jedno logowanie jeden głos?
PS.No i zdecydowaliście jaką nową propozycje dajemy do Eski?
Moze wam sie uda.
Jeśli chodzi o to liczenie głosów na Esce to chyba nie jest dokładnie tak jak mówicie(dlatego sie dopytywałam)Wczoraj jak chłopak mówił ,że głosował 5 razy(nie 100) to mu odpowiedzieli że to jeden głos.Może jedno logowanie jeden głos?
PS.No i zdecydowaliście jaką nową propozycje dajemy do Eski?
Myslę, ze nie warto dawac czegos innego do propozycji, bo - po pierrwsze- TGIM to nowy singiel, który dopiero sie pojawił więc nie warto samemu sobie robic konkurencji, a po drugie dobrze byloby sie skupić na jednym tytule,ale utrzymac go na liście jak najdłużej. jak sie rozdrobnimy (choc i tak watpie, by cokolwiek innego pojawiło sie na liscie) to nic sie dłużej niz tydzień nie utrzyma... juz nam sily zabraklo, zeby Mj poszedł w góre bo swietnym debiucie...
...pzdr
s_
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
No ja to się wcześniej zastanawiałam kto traci czas i głosuje w codziennych lub cotygodniowych notowaniach list przebojow ;) i byłam przekonana że raczej niewiele..Canario pisze:Nasze glosy to i tak kropla w morzu.
Myśle, ze lepiej sie skupić najpierw na jednym utworze i doprowadzić na samą górę, a potem zajmiemy się reszta
Nie wolno sie zniechecać bo tak to nikt nie zagłosuje.Smooth_b pisze:No ja to się wcześniej zastanawiałam kto traci czas i głosuje w codziennych lub cotygodniowych notowaniach list przebojow ;) i byłam przekonana że raczej niewiele..Canario pisze:Nasze glosy to i tak kropla w morzu.
Myśle, ze lepiej sie skupić najpierw na jednym utworze i doprowadzić na samą górę, a potem zajmiemy się reszta
Macie racje trzeba się skupić na jednym .No to głosujemy dalej!!Ja oddałam z 10 głosów
Ja jakieś... yyy... kilkaset
Nie wszyscy o tym wiedzą, więc napiszę, że jeśli Was przenosi po zagłosowaniu na stronę: "dziękujemy za oddanie głosu", to rzeczywiście głosowanie może wydawać się mozolne. Moża jednak to ominąć i głosować 3 razy na sekundę klikając tylko w przycisk "głosuj"!
Po pierwsze, nie głosujcie ze statusu "zalogowany". Jeśli wchodzi się na stronę i widzi się pod głosowaniem: cześć xyz, to znaczy, że jesteście od razu zalogowani. Jeśli nie jest się zalogowanym, to są dwa pola: login, hasło i obok "glosuj". Wpisuje się login, hasło, zaznacza majkela i wciska "głosuj" np. sto razy i nie przenosi Was na stronę "dziękujemy bla bla bla".
Maverick mi jeszcze powiedziała, że nawet jeśli się jest zalogowanym, ale klika się 2 razy na sekundę, to też nie przenosi na tę stonę i można klikać do woli.
Ja w ciągu pół godziny oddałam jakieś 2000 głosów, może więcej, bo po prostu siedzę, oglądam tv i klikam w miejscu.
Wylogować się można wchodząc na "mapę serwisu" i tam jest link. ("mapa serwisu" jest na samym dole, ale zauważyłam, że pojawia się dopiero jak wybierze się z listy z głównej strony miasto, np. wrocław)
Nie wszyscy o tym wiedzą, więc napiszę, że jeśli Was przenosi po zagłosowaniu na stronę: "dziękujemy za oddanie głosu", to rzeczywiście głosowanie może wydawać się mozolne. Moża jednak to ominąć i głosować 3 razy na sekundę klikając tylko w przycisk "głosuj"!
Po pierwsze, nie głosujcie ze statusu "zalogowany". Jeśli wchodzi się na stronę i widzi się pod głosowaniem: cześć xyz, to znaczy, że jesteście od razu zalogowani. Jeśli nie jest się zalogowanym, to są dwa pola: login, hasło i obok "glosuj". Wpisuje się login, hasło, zaznacza majkela i wciska "głosuj" np. sto razy i nie przenosi Was na stronę "dziękujemy bla bla bla".
Maverick mi jeszcze powiedziała, że nawet jeśli się jest zalogowanym, ale klika się 2 razy na sekundę, to też nie przenosi na tę stonę i można klikać do woli.
Ja w ciągu pół godziny oddałam jakieś 2000 głosów, może więcej, bo po prostu siedzę, oglądam tv i klikam w miejscu.
Wylogować się można wchodząc na "mapę serwisu" i tam jest link. ("mapa serwisu" jest na samym dole, ale zauważyłam, że pojawia się dopiero jak wybierze się z listy z głównej strony miasto, np. wrocław)
- speechless26
ale wiecie co jestem zaskoczona. bo pozytywnie naprawdę się o Michaelu wyrażają na tej Esce. dzis akurat trafilam na TGIM, kiedy puszczali jako propozycje na liste Eurotop. i przy tym prowadzący powiedział coś w stylu:
"no i oto nowy kawałek Króla Popu.oczywiście wszyscy kojarzymy tego Pana. Michael Jackson powraca z kawałkiem The Girl Is Mine, w ktorym wspiera go Will I.am ! czy w wielkim stylu? moim zdaniem zdecydowanie TAK. coś czuję, że TGIM wkrótce znajdzie się na szczycie listy Eurotop. ja osobiście bardzo bym się z tego cieszył (...) "
coś w tym stylu:) bardzo miło i pozytywnie. oby tak dalej :)
"no i oto nowy kawałek Króla Popu.oczywiście wszyscy kojarzymy tego Pana. Michael Jackson powraca z kawałkiem The Girl Is Mine, w ktorym wspiera go Will I.am ! czy w wielkim stylu? moim zdaniem zdecydowanie TAK. coś czuję, że TGIM wkrótce znajdzie się na szczycie listy Eurotop. ja osobiście bardzo bym się z tego cieszył (...) "
coś w tym stylu:) bardzo miło i pozytywnie. oby tak dalej :)