no nie wiem mi to akurat przeszkadza jak tobie nie to spoko.no i... ???michael4ever napisał:
jak byś słyszała komentarze typu "co zazdrosna ??"
ale po co mnie od razu atakujesz spokojnie czy ja coś strasznego powiedziałam a poza tym to tu nie chodziło o to kto pierwszy ale o coś innegoTo naprawdę takie ważne jest... ?
/ do dziś nie wiadomo co było pierwsze jajko czy kura, a żyć jakoś trzeba /
Yhy...
Skoro tak na to patrzysz, to która z Was pierwsza dziewczyny wychodzi za mąż za Majkela... Wariat ?
kiciuś wcześniej powiedziała coś w stylu że fani Michaela którzy lubią go przez YCD uważani są za gorszych
może dlatego...to nie sa takimi fankami michaela tylko diany bo ona jest taka zajebista i w ogole...
no i to jest np. wkurzające bo wielkie mi fanki a nic o nim nie wiedząopisu,bo i ich "miłość" do Michaela jest dość fałszywa i sprowadza się do wzdychania nad np: walorami jego wyglądu.
weź wytłumacz trochę bardziej szczegółowo bo ja to zrozumiałam tak że 14latki są niedojrzałe i nie umieją docenić np. właśnie MJaha, odnośnie 14latek, myślę, że ich sposób wyrażania zachwytu bierze się bardziej nie z fałszywych uczuć i zamiarów, bo to chyba nie ten wiek, lecz ze zwykłej dziecięcej niedojrzałości
ale ja się bardzo cieszę jak MJ ma nowych fanów i nie chce go tylko dla siebie bo i tak nawet jak bym chciała to niewykonalne bo MJ ma za duzo fanów.nie zgarniajmy Mike'a tylko dla siebie
ja już wcześniej mówiłam cieszę się jak MJ ma więcej fanów a juz na pewno nie jest tak że ten kto pierwszy ten lepszy.Nie wiem czy niektórzy uważają, że maja monopol na Miśka? bo zaczęli wcześniej słuchać? Zauważcie, że nikt sie z tym nie urodził, my też zaczynaliśmy w jakimś konkretnym momencie, z jakiegoś powodu, dzięki komuś... i co jesteśmy gorsi od tych co słuchają dłużej, a lepsi od tych co zaczęli słuchać później niż my? dla mnie to chore...
ale to nie są moje koleżanki ja z nimi nie gadam bo ich nie lubię bo są nudne głupie i tępe więc po co mam im filmiki podsyłać niech sobie wielkie fanki szukają mi też nikt nie podsyłał(pewnie źle to zrozumiecie ale cóż)no więc ten każdy prawdziwy fan czy fanka mógłby się poczuć i podsunąć parę filmików/linków/utworów, aby im pomóc, łykną to fajnie, nie to nie...
się rozpisałam