moonwalk

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
baniakwls

moonwalk

Post autor: baniakwls »

Hej!chciałbym sie z wami podzielic moim filmikiem ktory zostal nakrecony na II ogólnopolskim turnieju tanca w moim miescie...oczywiscie na filmiku jestem Ja:)pozdrawiam wszystkich forumowiczów
http://pl.youtube.com/watch?v=XtAICM7HLmA
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ;-) Ale moonwalk jaki aplauz wywołał :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

super ja narazie sie tego ucze ale wielkie brawa ode mnie do ciebie dobry jesteś
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

wow... jesteś na prawdę dobry... ukłony ode mnie... :)
ee... a ja nadal nie pojmuję, jak robić ten 'poczwórny' obrót...
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelX

dirty_susie pisze:ee... a ja nadal nie pojmuję, jak robić ten 'poczwórny' obrót...
W końcu się nauczysz tych obrotów tak jak ja.
ee....ja jescze pod sam koniec się chwieje albo robie glebe.Jeszcze troche nauki i popis na dyskach

Albert Camus
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

baniakwls - szczerze cię podziwiam, tak potrafić tańczyć to normalnie jest bomba, zabrakło mi słów ;-)
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Woooow! :-o Jestem pełna podziwu, świetne po prostu :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
baniakwls

Post autor: baniakwls »

hmm...niedługo chciałbym tez wkleic filmik jak tancze pod medley bo praktycznie tu na zawodach ja musiałem tanczyc electric boogie a kategoria gdzie mialem tanczyc do Michaela mi pzrepadła:(hmm...moze coniektórzy mnie niekojarza ale widizelismy sie w 2007 roku an zlocie w łodzi....tanzcyłem do billie jean ale raz ze byłos trasznie goraco...miałem troche dziabniete zreszta chyba jak kazdy i było bardzo pózno:)wiec mozliwosci zbyt wielu neimiałem...nio a najlepsze jest stawanie na palcach w samych skarpetkach...bo an filmiku mam je tylko na sobie:)ale wogóle moonwalk i obrot ze stawaniem an palcach to wogóle tak spontanizcnie zrobiłem ze masakra...wogóle tego nieplanowałem...cieszy mnie taka zywa publika jak widac na filmiku...odrazu wiedza o co chodzi ze to styl Michaela Jacksona mysle ze tez dizeje sie tak ze Diana w You can Dance zaprezentowala nieco szerszej publicznosci ten styl dlatego wiele osób kojarzy te ruchy:)a obroty...zamachnij sie,zlazc obie stopy przy zcym krecisz sie na jednej,druga lekko uniesiona pzry niej(niedotyka podłogi)i jak sie krecisz sciskaj rece do siebie wtedy uzyskasz siłe odsrodkowa która bedize cie krecic...taka mała lekcja dla tych któzry sie tego ucza.pozdrawiam wszystkich Fanów...niedługo zapraszam do działu kolekcje:)
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

baniakwls pisze:a obroty...zamachnij sie,zlazc obie stopy przy zcym krecisz sie na jednej,druga lekko uniesiona pzry niej(niedotyka podłogi)i jak sie krecisz sciskaj rece do siebie wtedy uzyskasz siłe odsrodkowa która bedize cie krecic...taka mała lekcja dla tych któzry sie tego ucza.pozdrawiam wszystkich Fanów...niedługo zapraszam do działu kolekcje:)
dzięki za radę... :)
Przyda się... szczególnie z tym ściskaniem do siebie rąk... o tym jeszcze nie wiedziałam... japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

baniakwls pisze:nio a najlepsze jest stawanie na palcach w samych skarpetkach...bo an filmiku mam je tylko na sobie
za to szacunek ode mnie.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Sekwencja z Billie Jean wymiata!
Awatar użytkownika
MichaelX

dirty_susie pisze:
baniakwls pisze:a obroty...zamachnij sie,zlazc obie stopy przy zcym krecisz sie na jednej,druga lekko uniesiona pzry niej(niedotyka podłogi)i jak sie krecisz sciskaj rece do siebie wtedy uzyskasz siłe odsrodkowa która bedize cie krecic...taka mała lekcja dla tych któzry sie tego ucza.pozdrawiam wszystkich Fanów...niedługo zapraszam do działu kolekcje:)
dzięki za radę... :)
Przyda się... szczególnie z tym ściskaniem do siebie rąk... o tym jeszcze nie wiedziałam... japrosic

też dzięki za rade

Albert Camus
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ej no bomba,niezły jesteś japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelX

a czy on tańczy przy muzyce Michaela Jacksona

Albert Camus
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

niezły jesteś ;-)
Michael Jackson pisze:a czy on tańczy przy muzyce Michaela Jacksona
Ja neiwiem, ale jakbym czasami słyszałam "Jam" ale wątpie - czasami na turniejach sami ci wybierają muzykę i poprostu tańczysz do niej i koniec. Też tak będe miała tylko ze z disco :dance: Oczywiście zamieżam chociaż coś z Mike'a zatańczyć :D

EDIT: Thanks Willy ;-)
Ostatnio zmieniony wt, 22 sty 2008, 21:56 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
ODPOWIEDZ