to tylko ja_homesick :]

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
homesick

to tylko ja_homesick :]

Post autor: homesick »

Witam,

Tak was podgladam od jakiegos czasu to i sie przedstawic chyba nalezy :P

Namietną " fanką kochanką" ;) Michaela bylam od jakiegos 6 roku zycia, wyroslam na Jacksonie jak pewnie duzo osob na forum, potem nastapil dlugi 10 letni odwyk i bum, gdy czlowiek mysli, ze juz dawno odrzucil mlodziencze fascynacje, okazuje sie, ze z tego kolesia nie da rady wyrosnac :]

nadrabiam wiec zaleglosci i na nowo odkrywam, to co mnie kiedys tak magnetyzowalo w tej muzyce i musze przyznac, ze taka podroz w czasie sprawia wiele radosci :)

to w zasadzie tyle o mnie, houk! :]
Ostatnio zmieniony wt, 22 sty 2008, 17:05 przez homesick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Witam witam :happy: :happy: :happy:
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:
Majkel pisze:Ostatnio zagościłem na pewnym forum [pozdrowienia dla scream_in_silence ] i tam panuje miły a jakże praktyczny zwyczaj, że każda osoba jak się przedstawia w odpowiednim ku temu dziale to daje temat wiadomości taki jak ma nick, a przynajmniej umieszcza go na początku tematu. Nie jest to kategoryczny wymóg, ale byloby miło, a nie każdy temat w stylu "Witajcie" Smile
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Namietną " fanką kochanką" ;) Michaela bylam od jakiegos 6 roku zycia, wyroslam na Jacksonie jak pewnie duzo osob na forum, potem nastapil dlugi 10 letni odwyk i bum, gdy czlowiek mysli, ze juz dawno odrzucil mlodziencze fascynacje, okazuje sie, ze z tego kolesia nie da rady wyrosnac :]
O to tak jakbym czytala o sobie :-) Tu juz ktos kiedys powiedzial ze Michael zawsze wraca i taka jest prawda,przekonalam sie o tym sama ;-)

Witam cie goraco rowiesniczko i zycze dobrej zabawy :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

nikolka pisze: O to tak jakbym czytala o sobie :-) Tu juz ktos kiedys powiedzial ze Michael zawsze wraca i taka jest prawda,przekonalam sie o tym sama ;-)

Witam cie goraco rowiesniczko i zycze dobrej zabawy :mj:
to gorsze niz heroina i wszystkie plagi razem wziete :]
Michael Jackson pisze:witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:
Majkel pisze:Ostatnio zagościłem na pewnym forum [pozdrowienia dla scream_in_silence ] i tam panuje miły a jakże praktyczny zwyczaj, że każda osoba jak się przedstawia w odpowiednim ku temu dziale to daje temat wiadomości taki jak ma nick, a przynajmniej umieszcza go na początku tematu. Nie jest to kategoryczny wymóg, ale byloby miło, a nie każdy temat w stylu "Witajcie" Smile
hehe...

no jak sam Michael Jackson mnie o to prosi , to nie smiem sie nie dostosowac :P
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam serdecznie ;-) Miłej zabawy i przyjemnego postowania :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam Cie bardzo serdecznie
Obrazek
Awatar użytkownika
n-EMO

Post autor: n-EMO »

Yo(tak po mojemu hihi)!

:dance:
Love Ya :)

Mój idol Mike!

Nie jestem EMO!
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

Witamy ;) i życzę miłego:"nadrabiania zaległości"
A jest co nadrabiać ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

witaj ;-)
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

:D witaj :D
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

witaj homesick! miłego pisania życzę :) mamy obie dużo zaległości do nadrobienia hehe :D
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

hm... ciekawy nick...
witam Cię...

Michael Jackson pisze:witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:
hm... i to mówi osoba, która od samego początku swojego 'bycia' na forum stosowała się do regulaminu...
oczywiście się nie czepiam :) tak tylko mówię, moim zdaniem, jeżeli jest w temacie nick, to wystarczy, nie musi on być koniecznie na początku... ale to tak moim zdaniem...
Peace...
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

dzieki wszytkim za powitanie
dangerous_girl pisze:witaj homesick! miłego pisania życzę :) mamy obie dużo zaległości do nadrobienia hehe :D
taaa.. to nadrabianie dosc problematyczne jest, doba za malo godzin ma niestety, a z nadmiaru wrazen niedlugo ciezko mi bedzie wrocic do rzeczywistosci
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

homesick pisze:taaa.. to nadrabianie dosc problematyczne jest, doba za malo godzin ma niestety, a z nadmiaru wrazen niedlugo ciezko mi bedzie wrocic do rzeczywistosci
na szczęście nikt nas nie goni :D
ODPOWIEDZ