Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
6 ..? Noo miłe zaskoczenie, nieźle!
----
Oo wspomnieli o WBSS :D
----
Oo wspomnieli o WBSS :D
Ostatnio zmieniony wt, 22 sty 2008, 18:27 przez Aga_88, łącznie zmieniany 1 raz.
Wychodzi na to, że jest.Maro pisze:A co jest szansa na puszczenie WBSS w radiu (ł)Eska?
Dziś nie :)Maro pisze:Dzwonili do kogoś?
Tylko o WBSS... Tak jakoś wyleciał nie na temat ;p . Mówił tylko że nagrał z Akonem, troszkę o reedycji...Maro pisze:Mówił coś znaczącego prezenter?
I, że Thriller to najlepsza płyta Michaela, choć zaraz się poprawił, chyba poczuł negatywne wibracje ;D
Brawo dla nas :)
Zaraz zagłosuję przysługujący mi dziennie JEDEN raz na Esce
ale...
jeden za siebie
i...
jeszcze jeden za mojego chłopaka (choć nie jest fanem, to pozwolił mi ze swojej komórki się drugi raz zarejestrować, więc mam dwa konta i mogę oddać dwa głosy, hehe Gorzej jak do niego zadzwonią... )
Zaraz zagłosuję przysługujący mi dziennie JEDEN raz na Esce
ale...
jeden za siebie
i...
jeszcze jeden za mojego chłopaka (choć nie jest fanem, to pozwolił mi ze swojej komórki się drugi raz zarejestrować, więc mam dwa konta i mogę oddać dwa głosy, hehe Gorzej jak do niego zadzwonią... )
-
Dla chetnych do klikania (Zu, kolejna lista do wziecia... ) http://www.zloteprzeboje.pl/#/sp_lista.xml w zakładce "głosuj" jest TGIM.
Raz na ESKE raz na ZŁOTE PRZEBOJE, Raz na ESKE raz na ZŁOTE PRZEBOJE, Raz na ESKE raz na ZŁOTE PRZEBOJE, Klik, Klik, klik....
...pzdr
s_
EDIT: aha tutaj mozna glosowac tylko raz na jedna piosenke... RZeby nie było
Raz na ESKE raz na ZŁOTE PRZEBOJE, Raz na ESKE raz na ZŁOTE PRZEBOJE, Raz na ESKE raz na ZŁOTE PRZEBOJE, Klik, Klik, klik....
...pzdr
s_
EDIT: aha tutaj mozna glosowac tylko raz na jedna piosenke... RZeby nie było
Ostatnio zmieniony śr, 23 sty 2008, 15:16 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Tak, właśnie! Zaraz obcykam głosowanie na Złotych Przebojach i dam znać :)
SIADEH: no już Cię polubiłam dawno, ale teraz to normalnie mam ochotę Cię uściskać. Już idę głosować, jupijajej! [a ile razy można? ]
A propos listy Złote Przeboje: musicie najpierw się zarejestrować (rejestracja jest banalnie prosta i DARMOWA - na samej górze w prawym rogu), a jak już się zarejestrujecie, to trzeba za kazdym razem się zalogować przed głosowaniem. Żeby zagłosować, wchodzi się w zakładkę "Głosuj". Lista jest alfabetyczna, Michael Jackson jest pod "M" jak Michael (a nie pod "J" jak Jackson).
Good luck to all of us :D
SIADEH: no już Cię polubiłam dawno, ale teraz to normalnie mam ochotę Cię uściskać. Już idę głosować, jupijajej! [a ile razy można? ]
A propos listy Złote Przeboje: musicie najpierw się zarejestrować (rejestracja jest banalnie prosta i DARMOWA - na samej górze w prawym rogu), a jak już się zarejestrujecie, to trzeba za kazdym razem się zalogować przed głosowaniem. Żeby zagłosować, wchodzi się w zakładkę "Głosuj". Lista jest alfabetyczna, Michael Jackson jest pod "M" jak Michael (a nie pod "J" jak Jackson).
Good luck to all of us :D
Ostatnio zmieniony śr, 23 sty 2008, 15:22 przez zu, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja juz zaglosowalem i na esce i na zlotych przebojach.W radiu zlote przeboje podobnie jak i na esce trzeba sie zarejestrowac (za darmo) zalogowac ,no i glosowac. W odroznieniu od eski jak klikniesz drugi raz na ten sam utwor to pojawia sie komunikat ze oddales juz glos na ten utwor i wiecej nie mozna. A jesli ktos chce wiedziec jaka byla muza 20 lat temu to niech slucha tego radia. Tam nowosci to ze swieca szukac