Jaki Idol Taki Fan.........

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xscape

Jaki Idol Taki Fan.........

Post autor: Xscape »

Chciałbym się tylko publicznie pochwalić wszstkim mjówkom że ja będe miał proces tylko ciekawi mnie bardzo jedna rzecz........ile fanów sie pod sądem zjawi..........jakby co zapraszam każdego chetnego......wpisujcie sie kto przybedzie !!!!!!!!
Awatar użytkownika
THRILLER

Re: Jaki Idol Taki Fan.........

Post autor: THRILLER »

Xscape pisze:Chciałbym się tylko publicznie pochwalić wszstkim mjówkom że ja będe miał proces tylko ciekawi mnie bardzo jedna rzecz........ile fanów sie pod sądem zjawi..........jakby co zapraszam każdego chetnego......wpisujcie sie kto przybedzie !!!!!!!!

proces za co? za pobicie kontrolera biletów?
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

nie!!!!!!!!!proces za znieważenie mojej osoby a raczej twarzy przy publicznosci z mojego miasta na dniach choszczna.Dziękuje.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Czyli nie jesteś oskarżony, a oskarżycielem? wow! :)
i tak wszytsko umorzą... względnie śmiesznie mała grzywna i już :| więcej kłopotu niż zysku.
...
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Xscape pisze:nie!!!!!!!!!proces za znieważenie mojej osoby a raczej twarzy przy publicznosci z mojego miasta na dniach choszczna.Dziękuje.

No to raczej chyba ty wytaczasz komuś sprawę… „zniesławienie twarzy” – no ciekawie to brzmi ciekawie, ktoś cię obrzucił błotem czy wytknął że masz pryszcza na czole?
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

THRILLER pisze:ktoś cię obrzucił błotem czy wytknął że masz pryszcza na czole?
wiem, że nikt mi nie uwierzy, ale to naprawdę nie ja! :smiech:
Awatar użytkownika
..::PIoTReK::..

Post autor: ..::PIoTReK::.. »

Hm..."zniesławienie twarzy" -- to chyba może też oznaczać, że ktoś ci poprostu publicznie przpier*** No więc za pobicie możesz oprawce nieżle ukarać, nie tylko grzywna ale nawet odsiadka czy zawiasy.
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: Jaki Idol Taki Fan.........

Post autor: SUNrise »

Xscape pisze:Chciałbym się tylko publicznie pochwalić wszstkim mjówkom że ja będe miał proces tylko ciekawi mnie bardzo jedna rzecz........ile fanów sie pod sądem zjawi..........jakby co zapraszam każdego chetnego......wpisujcie sie kto przybedzie !!!!!!!!
Nie no ja będę na 100%! Ale w jaki sposób doszło do znieważenia twarzy i przez kogo? :wariat:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Niom tesh jestem ciekawy czy faktycznie doszlo do zniewarzenia twojej twarzy jezeli tak to czy moglbym prosic o jakis opis tej sytuacji to moze byc pasjonujaca lektura ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ