Jaki Idol Taki Fan.........

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Xscape

Jaki Idol Taki Fan.........

Post by Xscape »

Chciałbym się tylko publicznie pochwalić wszstkim mjówkom że ja będe miał proces tylko ciekawi mnie bardzo jedna rzecz........ile fanów sie pod sądem zjawi..........jakby co zapraszam każdego chetnego......wpisujcie sie kto przybedzie !!!!!!!!
THRILLER

Re: Jaki Idol Taki Fan.........

Post by THRILLER »

Xscape wrote:Chciałbym się tylko publicznie pochwalić wszstkim mjówkom że ja będe miał proces tylko ciekawi mnie bardzo jedna rzecz........ile fanów sie pod sądem zjawi..........jakby co zapraszam każdego chetnego......wpisujcie sie kto przybedzie !!!!!!!!

proces za co? za pobicie kontrolera biletów?
Xscape

Post by Xscape »

nie!!!!!!!!!proces za znieważenie mojej osoby a raczej twarzy przy publicznosci z mojego miasta na dniach choszczna.Dziękuje.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Czyli nie jesteś oskarżony, a oskarżycielem? wow! :)
i tak wszytsko umorzą... względnie śmiesznie mała grzywna i już :| więcej kłopotu niż zysku.
...
THRILLER

Post by THRILLER »

Xscape wrote:nie!!!!!!!!!proces za znieważenie mojej osoby a raczej twarzy przy publicznosci z mojego miasta na dniach choszczna.Dziękuje.

No to raczej chyba ty wytaczasz komuś sprawę… „zniesławienie twarzy” – no ciekawie to brzmi ciekawie, ktoś cię obrzucił błotem czy wytknął że masz pryszcza na czole?
Schmittko

Post by Schmittko »

THRILLER wrote:ktoś cię obrzucił błotem czy wytknął że masz pryszcza na czole?
wiem, że nikt mi nie uwierzy, ale to naprawdę nie ja! :smiech:
..::PIoTReK::..

Post by ..::PIoTReK::.. »

Hm..."zniesławienie twarzy" -- to chyba może też oznaczać, że ktoś ci poprostu publicznie przpier*** No więc za pobicie możesz oprawce nieżle ukarać, nie tylko grzywna ale nawet odsiadka czy zawiasy.
SUNrise

Re: Jaki Idol Taki Fan.........

Post by SUNrise »

Xscape wrote:Chciałbym się tylko publicznie pochwalić wszstkim mjówkom że ja będe miał proces tylko ciekawi mnie bardzo jedna rzecz........ile fanów sie pod sądem zjawi..........jakby co zapraszam każdego chetnego......wpisujcie sie kto przybedzie !!!!!!!!
Nie no ja będę na 100%! Ale w jaki sposób doszło do znieważenia twarzy i przez kogo? :wariat:
ImageImage
ghoust

Post by ghoust »

Niom tesh jestem ciekawy czy faktycznie doszlo do zniewarzenia twojej twarzy jezeli tak to czy moglbym prosic o jakis opis tej sytuacji to moze byc pasjonujaca lektura ;-)
Image
Post Reply