Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Bez sensu moim zdaniem zeby mieszac remixy z BOTDF z T25. Ale dobrze.Jak to jeszcze moge zrozumiec to juz calkowita paranoja zeby glosowac na nieoficjalne i nigdy nie wydane remixy z tymi co sie ukazaly na roznych plytach Michaela. Keam mam propozycje lepiej oglos konkurs kto jest za tym aby glosowac tylko na same remixy z BOTDF a kto zeby glosowac na wszystkie remixy z calej kariery Jacksona. Zareczam ze bedzie wiecej odpowiedzi
- keep_the_faith
Jak ja nie lubie remiksów... Nawet te z BOTDF przesłuchałam z trudem zaledwie pare razy i więcej nie mam zamiaru ;) Już nawet nie wspominam o innych remiksach. Z tego co pamiętam podobały mi się tylko dwa: History (ten z Blood) i Black or White, który miał znaleźć się na specjalnej edycji Dangerous. No więc zgłaszam ten drugi, nie wiem tylko jak on się nazywa, ale myśle, że wiecie o co chodzi :)
Druga część mnie kompletnie nie interesuje więc.. Do zobaczenia w trzeciej!
Druga część mnie kompletnie nie interesuje więc.. Do zobaczenia w trzeciej!
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
Szkoda, że pomysł nie wypalił. Trudno. Na razie go zawieszam i umieszczam tu. Jak się rozwinie, możemy do niego wrócić. Tymczasem wracamy do wersji tradycyjnej.
Blood On The Dancefloor
Przypominam- głosujemy na najsłabszy utwór, by tą drogą wyłonić zwycięzcę i uszeregować piosenki od najsłabszej do najlepszej. Koniec głosowania 3 dnia o g. 15-tej.
Selekcja, zgodnie z sugestiami odbywa się w 2 częściach. Wpierw HIStory in the mix.
Część 1: HIStory in the mix
Kandydaci do eliminacji:
Scream Louder (Flyte Tyme Remix)
Money (Fire Island Radio Edit)
2 Bad (Refugee Camp Mix)
Stranger In Moscow (Tee's In-House Club Mix)
This Time Around (D.M. Radio Mix)
Earth Song (Hani's Club Experience)
You Are Not Alone (Classic Club Mix)
HIStory (Tony Moran's HIStory Lesson)
Głosujemy na najsłabsze ogniwo.
Blood On The Dancefloor
Przypominam- głosujemy na najsłabszy utwór, by tą drogą wyłonić zwycięzcę i uszeregować piosenki od najsłabszej do najlepszej. Koniec głosowania 3 dnia o g. 15-tej.
Selekcja, zgodnie z sugestiami odbywa się w 2 częściach. Wpierw HIStory in the mix.
Część 1: HIStory in the mix
Kandydaci do eliminacji:
Scream Louder (Flyte Tyme Remix)
Money (Fire Island Radio Edit)
2 Bad (Refugee Camp Mix)
Stranger In Moscow (Tee's In-House Club Mix)
This Time Around (D.M. Radio Mix)
Earth Song (Hani's Club Experience)
You Are Not Alone (Classic Club Mix)
HIStory (Tony Moran's HIStory Lesson)
Głosujemy na najsłabsze ogniwo.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- majkelzawszespoko
nooooo! dziękuje kaem ; D
no więc na pierwszy odstrzał z mojej strony, idzie Earth Song (Hani's Club Expirience).
to nie jest piosenka, którą powinno się remixować.
poroniony pomysł i z pomysłu nic nie wyszło, bo nie dość, że utwór nie podszedł tematycznie, to reimx jest przymulający i nużący.
nie rozumiem takiej taktyki, były tam utwory, które nadawały się bardziej na remix, np. Tabloid Junkie, które i tak na singla nie poszło.
no więc na pierwszy odstrzał z mojej strony, idzie Earth Song (Hani's Club Expirience).
poroniony pomysł i z pomysłu nic nie wyszło, bo nie dość, że utwór nie podszedł tematycznie, to reimx jest przymulający i nużący.
nie rozumiem takiej taktyki, były tam utwory, które nadawały się bardziej na remix, np. Tabloid Junkie, które i tak na singla nie poszło.
- Moon_Walk_Er
Stranger In Moscow (Tee's In-House Club Mix) Znam wiele innych lepszych remixów tej piosenki. Ten jest żałosny.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
majkelzawszespoko pisze:nooooo! dziękuje kaem ; D
dokladnie. tylko teraz nie weim na co sie zdecydowac, ba sa straszne.ok, niech na pierwszy ogien idzie Earth Song (Hani's Club Expirience). bo nie moge tego zniesc.tancerz pisze:Stranger In Moscow (Tee's In-House Club Mix) Znam wiele innych lepszych remixów tej piosenki. Ten jest żałosny.
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
- Jacksomanka