Karolina Zielińska- o mnie
-
Karolina Zielińska- o mnie
Cześć, nazywam się Karolina Zielińska. Mam 13 lat. Nie wiem, czy nie za mało, żeby być zalogowaną na tej stronie. Pewnie wszyscy jesteście starsi ode mnie. Co do mnie, to jestem trochę nieśmiała, ale tylko czasami. Byłam niedawno na poszkole.pl (mam tam profil). Jak zawsze przysyłali mi głupie
komentarze na temat Michael'a Jackson'a i próbowali mi wcisnąć kit. Kłóciłam się z nimi oczywiście. Jestem fanką Michael'a Jackson'a od sierpnia 2007 roku. To chyba tyle o mnie.
komentarze na temat Michael'a Jackson'a i próbowali mi wcisnąć kit. Kłóciłam się z nimi oczywiście. Jestem fanką Michael'a Jackson'a od sierpnia 2007 roku. To chyba tyle o mnie.
Czesc Karolino! Nie ma granic wieku na tym forum, a jest tu juz kilku uzytkownikow w Twoim wieku i mlodszych... Starszych rzecz jasna jest duzo wiecej, ale - biorąc pod uwagę w jakim tempie rozwija sie to forum - to tylko kwestia czasu.
Witam na forum! Baw sie dobrze i edukuj w temacie "Michael Jackson", bo to temat wdzięczny i ciekawy.
Pozdrawiam,
siadeh_
Witam na forum! Baw sie dobrze i edukuj w temacie "Michael Jackson", bo to temat wdzięczny i ciekawy.
Pozdrawiam,
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
hej
ciesze sie ze tacy mlodzi ludzie kochaja Michaela! On jest, byl i bedzie popularyny.
A co do docinek na Jego temat to sie nie przejmuj- oni poprostu nie znaja Michaela i tylko slyszeli obrazliwe opinie w brukowcach.

ciesze sie ze tacy mlodzi ludzie kochaja Michaela! On jest, byl i bedzie popularyny.
A co do docinek na Jego temat to sie nie przejmuj- oni poprostu nie znaja Michaela i tylko slyszeli obrazliwe opinie w brukowcach.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- dangerous_girl
- Jacksomanka