a najbardziej przykre jest to, że tam tyle głupot wypisują i jedni drugim tak wierzą...

Nawet tak nie pomyślałam. Może i masz rację? Kurcze, czyżby to był powód? Hmm... co najmniej intrygujące!Megi1975 pisze:My nie wypowiadamy się o Elvisie bo nie czujemy
żadnego zagrożenia z jego strony.Jest nam obojętny.
Fani Elvisa czują ,że Michael zagraza a nawet przewyższa pozycją Elvisa dlatego piszą o nim i chcą umniejszyć jego zasługi ,żeby Elvis lepiej wypadł na jego tle.To chyba proste.
Mówi się, że to Elvis był królem, choć pozostawał na tronie - i to z przerwami - niewiele ponad 20 lat.
Panowaniu Jacksona nikt nie zagroził co najmniej od ćwierćwiecza.
Czy to się komuś podoba, czy nie, to właśnie on jest prawdziwym Królem Muzyki Pop.
hehe a w jakim celu się chcesz zalogować ?mike10 pisze:Hej mieliście może problem z zalogowaniem się na tom strone...ja już 3 raz prosze o email potwierdzający a jak już przyślą to mi sie strona nie otwiera i nie moge dokończyć rejestracji:)
Ależ oczywiście.mike10 pisze:może coś napisze...ale nie na Elvisa bo on nie jest winny ale do tych ludzi ktorzy nie umieją poszanować naszego Kochaengo MJ
Ja jestem jak najbardziej za.Megi1975 pisze:Ja też jestem za tym ,żeby wkleić im fragmenty z przekroju,nie żebym była mściwa ale żeby uświadomić.
A szczególnie za tym fragmentemMówi się, że to Elvis był królem, choć pozostawał na tronie – i to z przerwami – niewiele ponad 20 lat. Panowaniu Jacksona nikt nie zagroził co najmniej od ćwierćwiecza.Czy to się komuś podoba, czy nie, to właśnie on jest prawdziwym Królem Muzyki Pop.....