Michael na NRJ Music Awards [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

kickuś pisze:ale link This video is unavailable. Poddaję się
Chodzi... http://www.youtube.com/watch?v=gSKG_5GPmvA :)
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
kickuś

Post autor: kickuś »

jolene_ pisze:
kickuś pisze:ale link This video is unavailable. Poddaję się
Chodzi... http://www.youtube.com/watch?v=gSKG_5GPmvA :)
tak tak już edytowałam pościk, że poszedł i link, a na początku miałam różowy pasek, z tym txtem co wkleiłam i się normalnie aż przestraszyłam ehhehe buziaki mordko za 'wizję' do audio :)*

obejrzałam parę razy i znów jest ten sam różowy pasek unavailable hehe myślę, że się 'przegrzewa' z nadmiaru widzów i fanów heheheh wiecie ile osób teraz to pewnie ogląda na całym świecie??!! :love:
Shamon!
Obrazek
please give some T.L.C. to the P.Y.T.s!
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

Jolene_...
dzieeeki, dzieki wielkie... :-) japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

O dzieki za Wasza natychmiastową reakcje i filmik. japrosic Swoja droga czy moze wiecie czy to co mówił MJ było na zywo czy nagrane wcześniej???
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Nie no MJ super wygląda...!!! :happy: :happy: :happy

P.S. Podobno wczesniej nagrywane...
Ostatnio zmieniony sob, 26 sty 2008, 23:11 przez Xander, łącznie zmieniany 1 raz.
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

A czy ktoś byłby tak dobry i wrzucił na inny serwer, byłabym wdzięczna japrosic
Maverick

Post autor: Maverick »

Czy można prosić moderatorów o oddzielenie informacji o osobistym przybyciu Michaela do Cannes od informacji o video message (trzecia strona) i przeniesienie tej drugiej do działu głównego?

Można by plotkę wyrzucić do kosza lub zostawić w HP, a szał radości z okazji wiadomości wideo wrzucić do osobnego tematu komentarzy do video message w HP.
Canario

Post autor: Canario »

Oczywiscie Michael musial wystapic w swoich nieodlacznych czarnych okularach.Ale przynajmniej pokazal sie swiatu i przemowil a to juz duzy krok. Nastepny krokiem powinno byc wystapienie na jakiejs gali i zaspiewnie piosenki.
Maverick

/off/

:war:

Sorry, Canario, że moja uwaga będzie pod Twoim postem, ona nie ma być personalna...

Jeśli jeszcze raz przeczytam, że Michael coś powinien, a zwłaszcza, że powinien wystąpić z jakąś piosenką na jakiejś gali to obawiam się, że kogoś pogryzę :diabel1:

/koniec offu/
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Przeniosłem najważniejsze informacje do działu informacyjnego i przy okazji nieco posprzątałem. :cool: Zostawiłem przy tym część rozemocjonowanych wiadomości... chociaż na drugi raz sugeruję większą powściągliwość.

A parę słów ode mnie - nie rozumiem wystąpienia Michaela na NRJ. Człowiek ma szansę się pokazać, zaprezentować utwór z nowej - bądź co bądź - płyty, wylądować znów na właściwym miejscu w prasie, niekoniecznie brukowej. Zrozumiałbym taką decyzję, gdyby albo nie doszło do wznowienia Thrillera, albo edycja ta przechodziła bez echa - a każdy może potwierdzić, że tak nie jest. Błażej aka Thriller napisał w tym temacie to samo, co w tej chwili mam na myśli. Mam nadzieję, że Michael inaczej będzie reklamować swój zupełnie nowy album.

Dziękuję przy okazji za aktualizowanie wszystkich informacji na bieżąco!
Canario

Post autor: Canario »

Powinien zaspiewac cos na zywo a zwlaszcza na jakiejs szeroko transmitowanej ceremoni.Mysle ze nie tylko ja chcialbym uslyszec Michaela w dobrej formie, niekoniecznie tanczacego ale spiewajacego napewno. W ten sposob nie tylko by promowal nowy album ale tez zamknol usta tym co mowia ze Jackson juz nie potrafi spiewac.Bo takie przemowienia z tasmy za duzo nie wnosza.Ale zawsze lepsze to niz nic.I prosze cie Maverick nie gryz a jesli chcesz to w swoim zastepstwie wystawie do walki swego psa,ale ostrzegam ze on ma ostre zeby :-)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ma ktoś transkrypt?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Hello to all my friends in France! Though I couldn't be there in person tonight to accept this prestigious award, I'm so happy to have the chance to send this message to let all my French fans know how much your support has meant throughout the years.

It's hard to believe that 25 years ago, Quincy Jones and I embarked on an album named "Thriller." To be able to say that "Thriller" still holds the record as the biggest selling album of all time, is just mind blowing. I have you my fans through out the world to thank for this achievement.

Though this award tonight honors me for my lifetime achievements, there is still much more to come from Michael Jackson. My passion for music has never stopped. And for those who don't know, I've been in the studio recording Thriller 25th Anniversary album, with a lot of surprise guests. It's my hope that "Thriller" continues to live on for each new generation to discover.

So thank you TF1 and NRJ for this very special award. It means so much to me to be honored by you. And thank you to my fans. I love you from the bottom of my heart and I hope to see you very soon. I love you. God bless you.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Dzięki;):* ;-) może ktoś się pokusi o przetłumaczenie?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Dla Ciebie wszystko :P

I mała korekta:

I love you (śmiech :party: ) from the bottom of my heart and I hope to see you veeeeeery ( :knuje::happy:) soon. I love you. God bless you.

Powstrzymam się od komentowania tego wystąpienia, co by Pankowi oszczędzić pracy przy kasowaniu postów na drugim końcu skali emocji w stosunku do "powściągliwości"... :diabel:
ODPOWIEDZ