Michael na NRJ Music Awards [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ale byłam wczoraj zła
Weszłam na forum, patrzę w temat "Michael na NRJ Music Awards", już się cieszę, że w końcu zobaczę i usłyszę Michaela, a tu nagle prądu brakuje
Czekałam do 2.00 na prąd, ale się nie doczekałam. Ale na szczęście dzisiaj już weszłam, obejrzałam wszystko i uważam, że Michael świetnie wygląda i bardzo się cieszę z tej jego wypowiedzi. Natomias mógłby sobie odpuścić te okulary i pokazać swoje śliczne oczka, ale co tam- i tak go lubię
Mike zadbał troszkę o siebie 

No, troszkę lepiej, już nie są takie zapadnięteMaro pisze:Na tym filmiku i screenach MJowi "coś" przybyło kilo?tak jakoś te policzki lepiej wyglądają...

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
- lama_louie
MICHAEL JACKSON Powiedział :"jest jeszcze wiele więcej tego, co Michael Jackson może Wam zaoferować. Moja muzyczna pasja nigdy się skończyła"
Czyżby wystąpi w 2 częsci za Williego Vonkę ??
Tak na serio fajnie jest zobaczyc nowe nagranie z MJ ale wolałbym go zobaczyc jak odbiera osobiscie nagrode juz nawet nie musiałby nic spiewac wystarczyłby MJ na scenie ...

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- speechless26
moim zdaniem On wie, co robi. 
miał sie pojawić, nie pojawił się. ale głośno się zrobiło.
nagrał wiadomość. pokazał się. wygląda świetnie. czyli forma jest;)
mam nadzieje, że teraz będzie wielkie BUM.
wydaję mi się, że Michael wychodzi z założenia, że po takiej przerwie wypadałoby porządnie zaprezentować się na imprezie o większej randze i oglądalności. i wtedy dopiero zrobiłoby się głośno.
:) oby

miał sie pojawić, nie pojawił się. ale głośno się zrobiło.
nagrał wiadomość. pokazał się. wygląda świetnie. czyli forma jest;)
mam nadzieje, że teraz będzie wielkie BUM.
wydaję mi się, że Michael wychodzi z założenia, że po takiej przerwie wypadałoby porządnie zaprezentować się na imprezie o większej randze i oglądalności. i wtedy dopiero zrobiłoby się głośno.

:) oby

I'm so proud to say- I love You.
-
ehh..to i ja wtrące sie ,bo niezbyd często piszę ,ale ciekawy temat ,więc sobie nie odmówie:)
2 błędy Michaela!
-nie przyjechał do Francji,nie dał żadnego wystepu.
Mógł chociaż zaśpiewać billie jean,lub beat it ,aby wypromować Thrillera,żadnych nowych info o nowym albumie:( nic,nic nic tak samo jak w zezłym roku w Londynie,30 seknd we are the world .
Michael boi sie powrtou na scene,i to bardz boi sie,że jego legenda pryśnie i nie zdziwę se,jeżeli nowy album to będzie best of z 2,3 nowymi piosenkami,a rzecznicy powiedzą,że to kolejny etap wielkiej promocji MJa do gigantycznego powrotu na scene.MJ zamknął się przed światem.odgrzewane kotlety typu thriller,the essencial mi nie wystaczają.aaa płaczliwe ballady z akonem ,raczej świat na kolana nie powala.nowa lya raczej też nie bedie wielkim sukcesem.a czemu? kązdy będzie sie bał dać ,naet sam MJ duża kase na promocje albumu..czemu? domyślcie sie sami.
2 błędy Michaela!
-nie przyjechał do Francji,nie dał żadnego wystepu.
Mógł chociaż zaśpiewać billie jean,lub beat it ,aby wypromować Thrillera,żadnych nowych info o nowym albumie:( nic,nic nic tak samo jak w zezłym roku w Londynie,30 seknd we are the world .
Michael boi sie powrtou na scene,i to bardz boi sie,że jego legenda pryśnie i nie zdziwę se,jeżeli nowy album to będzie best of z 2,3 nowymi piosenkami,a rzecznicy powiedzą,że to kolejny etap wielkiej promocji MJa do gigantycznego powrotu na scene.MJ zamknął się przed światem.odgrzewane kotlety typu thriller,the essencial mi nie wystaczają.aaa płaczliwe ballady z akonem ,raczej świat na kolana nie powala.nowa lya raczej też nie bedie wielkim sukcesem.a czemu? kązdy będzie sie bał dać ,naet sam MJ duża kase na promocje albumu..czemu? domyślcie sie sami.
Moim zdaniem kwestia mocnego oświetlenia skierowanego wprost na twarz.Maro pisze:Na tym filmiku i screenach MJowi "coś" przybyło kilo?tak jakoś te policzki lepiej wyglądają...
[...]
A czy ktoś zauważył może, że jego wargi są jakby troszkę inne?
(no chyba, że ja jestem lekko przewrażliwiony po tych ostatnich "plastrowych pokazach")
Możliwe, że to trochę pomogło, ale mi jednak wydaje się, że Michael troszkę przybrał na wadze.tadeyro pisze:Moim zdaniem kwestia mocnego oświetlenia skierowanego wprost na twarz.
Jak tak dokładniej patrzę na to zdjęcie dodane przez Maro, to mogłabym się pokusić o stwierdzenie, że są odrobinkę inne. Ale oczywiście mogę się mylić. Może po prostu tak je ułożył, że sprawiają wrażenie innych. A "bardziej doświadczeni fani" niczego nie zauważyli?tadeyro pisze:A czy ktoś zauważył może, że jego wargi są jakby troszkę inne?

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
-