Michael na NRJ Music Awards [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Na tym filmiku i screenach MJowi "coś" przybyło kilo?tak jakoś te policzki lepiej wyglądają...

Obrazek
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Ale byłam wczoraj zła :zly: Weszłam na forum, patrzę w temat "Michael na NRJ Music Awards", już się cieszę, że w końcu zobaczę i usłyszę Michaela, a tu nagle prądu brakuje :zly: Czekałam do 2.00 na prąd, ale się nie doczekałam. Ale na szczęście dzisiaj już weszłam, obejrzałam wszystko i uważam, że Michael świetnie wygląda i bardzo się cieszę z tej jego wypowiedzi. Natomias mógłby sobie odpuścić te okulary i pokazać swoje śliczne oczka, ale co tam- i tak go lubię :love:

Maro pisze:Na tym filmiku i screenach MJowi "coś" przybyło kilo?tak jakoś te policzki lepiej wyglądają...
No, troszkę lepiej, już nie są takie zapadnięte ;-) Mike zadbał troszkę o siebie ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
whatever_

Post autor: whatever_ »

hehe :dance: ale się ciesze ;-) zobaczyć Michael'a po takim czasie nie tylko na zdjęciach po prostu bosko :mj: Chyba zaraz do sufitu podskocze glupija Jak tylko włączyłam filmik krzycze: Jest, jest Michael 2008 ! :mj: inteligentne bez kitu to było... :wariat: nenene

a Michael może tysiąc razy mowić, że nas kocha ;-) i tak mi się nie znudzi :mj:
Obrazek
Luth

Post autor: Luth »

Maro pisze:Na tym filmiku i screenach MJowi "coś" przybyło kilo?tak jakoś te policzki lepiej wyglądają...
Kurcze, też to zauważyłeś? :-) Facetowi się nieźle przytyło, ja nie wiem, will.i.am go dokarmia? Czy może duza ilość endorfin z powodu nagrywania płyty ma takie działanie? ;-)
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

Na tym filmiku i screenach MJowi "coś" przybyło kilo?tak jakoś te policzki lepiej wyglądają...
o wiele lepiej wyglądają
i w ogóle Michael tak ładniej wygląda;)
Obrazek
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Jeżeli od kogoś usłyszę jeszcze raz, że Mu coś odpada, to za siebie nie ręczę... :rocky: Dla mnie wygląda doskonale... W końcu można było zobaczyć Go bez szalików i chustek na twarzy... Przecież nie ma czego zasłaniać. :mj:
Mam nadzieję, że wyskoczy z czymś ciekawym "very soon".
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Maro, gdybyś jakiś cudem wytropił to samo ujęcie które zamieściłeś, ale w high quality to podziel się, proszę :] To, lub sekundę późniejsze, w każdym razie z tej końcówki.
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Jejku wchodze sobie po forum ( bo dawno juz tu nie byłam :surrender: ) i co ja znajduje SUPER !!!!! THX za posty z filmikiem już mam na iPodzie i zamiast sie uczyć na egzaminy to ja gapie sie jak głupia nenene ale co tam MJ wraca nic innego się nie liczy :rocky:
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

MICHAEL JACKSON Powiedział :"jest jeszcze wiele więcej tego, co Michael Jackson może Wam zaoferować. Moja muzyczna pasja nigdy się skończyła" :knuje: Czyżby wystąpi w 2 częsci za Williego Vonkę ?? :smiech: Tak na serio fajnie jest zobaczyc nowe nagranie z MJ ale wolałbym go zobaczyc jak odbiera osobiscie nagrode juz nawet nie musiałby nic spiewac wystarczyłby MJ na scenie ...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

moim zdaniem On wie, co robi. :-)

miał sie pojawić, nie pojawił się. ale głośno się zrobiło.
nagrał wiadomość. pokazał się. wygląda świetnie. czyli forma jest;)

mam nadzieje, że teraz będzie wielkie BUM.
wydaję mi się, że Michael wychodzi z założenia, że po takiej przerwie wypadałoby porządnie zaprezentować się na imprezie o większej randze i oglądalności. i wtedy dopiero zrobiłoby się głośno. :-)

:) oby ;-)
I'm so proud to say- I love You.
SHADOWangel

Post autor: SHADOWangel »

ehh..to i ja wtrące sie ,bo niezbyd często piszę ,ale ciekawy temat ,więc sobie nie odmówie:)

2 błędy Michaela!
-nie przyjechał do Francji,nie dał żadnego wystepu.
Mógł chociaż zaśpiewać billie jean,lub beat it ,aby wypromować Thrillera,żadnych nowych info o nowym albumie:( nic,nic nic tak samo jak w zezłym roku w Londynie,30 seknd we are the world .
Michael boi sie powrtou na scene,i to bardz boi sie,że jego legenda pryśnie i nie zdziwę se,jeżeli nowy album to będzie best of z 2,3 nowymi piosenkami,a rzecznicy powiedzą,że to kolejny etap wielkiej promocji MJa do gigantycznego powrotu na scene.MJ zamknął się przed światem.odgrzewane kotlety typu thriller,the essencial mi nie wystaczają.aaa płaczliwe ballady z akonem ,raczej świat na kolana nie powala.nowa lya raczej też nie bedie wielkim sukcesem.a czemu? kązdy będzie sie bał dać ,naet sam MJ duża kase na promocje albumu..czemu? domyślcie sie sami.
Awatar użytkownika
tadeyro

Post autor: tadeyro »

[...]
Moim zdaniem kwestia mocnego oświetlenia skierowanego wprost na twarz.
A czy ktoś zauważył może, że jego wargi są jakby troszkę inne?
(no chyba, że ja jestem lekko przewrażliwiony po tych ostatnich "plastrowych pokazach")
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

tadeyro pisze:Moim zdaniem kwestia mocnego oświetlenia skierowanego wprost na twarz.
Możliwe, że to trochę pomogło, ale mi jednak wydaje się, że Michael troszkę przybrał na wadze.

tadeyro pisze:A czy ktoś zauważył może, że jego wargi są jakby troszkę inne?
Jak tak dokładniej patrzę na to zdjęcie dodane przez Maro, to mogłabym się pokusić o stwierdzenie, że są odrobinkę inne. Ale oczywiście mogę się mylić. Może po prostu tak je ułożył, że sprawiają wrażenie innych. A "bardziej doświadczeni fani" niczego nie zauważyli?
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

on w ogole duzo lepiej wyglada niz pare lat temu. zapewne jakis maly botoks i jakas lekka kosmetyka sie przyczynily ;)

i ja tez nie widze, zeby przytyl , specjalne oswietlenie i filtr w obiektywie, to wszytko.
'the road's gonna end on me.'
SHADOWangel

Post autor: SHADOWangel »

to prawda,że MIke wygląda lepiej niż w 2000,2001,czy 2005 roku,niestety w niczym już nie przypomina MJa ery history,dangerous....
ODPOWIEDZ