MJ w POPCORNie

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

paw

Post autor: paw »

"Dla znanej z "You Can Dance" Diany Staniszewskiej i innych fanów Michaela Jacksona rok 2008 ważny jest również dlatego, że już w sierpniu król popu będzie obchodził 50-te urodziny!"

Jeeeezu, ratunku, moze mi ktoś wytłumaczy dlaczego Staniszewska jest uznawana za główną promotorkę MJa w Polsce. Nie mówię tu tylko o Popcornie, ale generalnie ostatnio gdzie nie pojawi sie jakaś wzmianka o Nim, pada też jej nazwisko. Bez sensu jak dla mnie.

paw

Jackson ma kilkadziesiąt tysięcy fanów w Polsce, a oni wyjeżdżają z jakąś laską, której największym sukcesem jest to, że się pojawiła na szklanym ekranie.

I... błagam - Macko Jacko??? Niech szanowny Autor się dokształci, poczyta, posłucha...

Nie mogłem się powsttzymać i zamieściłem komentarz pod tekstem, ale jak widać cenzura obowiązuje.

Edycja postów => siadeh_
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

paw pisze:"
Jeeeezu, ratunku, moze mi ktoś wytłumaczy dlaczego Staniszewska jest uznawana za główną promotorkę MJa w Polsce. Nie mówię tu tylko o Popcornie, ale generalnie ostatnio gdzie nie pojawi sie jakaś wzmianka o Nim, pada też jej nazwisko. Bez sensu jak dla mnie.
Ja Ci to chętnie wytłumaczę :)
Diana pojawiła się w telewizji. Jest obecnie postacią medialną / rozpoznawalną i media to podchwyciły. Ma swoje "pięć minut". To niemal zawsze tak działa. Możliwe, że utrzyma się na fali do czasu 2 edycji YCD, kto wie może dłużej...
Nie ważne, że Michael ma w Polsce wielu fanów. Gdybyś Ty się wybił mówiono by o Tobie. I mam gorącą prośbę. To co napisałeś zabrzmiało trochę tak, jakbyś oskarżał Dianę. To NIE JEST jej WINA. To jest jej OSIĄGNIĘCIE. SUKCES. Dziewczyna wykonała kawał dobrej roboty. Ciężko na to pracowała. I NALEŻY jej się SZACUNEK. Staraj się o tym pamiętać.
Ona nie kreuje się na gwiazdę. Gwiazdą jest Michael. Diana to sympatyczna skromna dziewczyna.
Ma szczęście, że zainteresowały się nią media. Każdy z nas - na jej miejscu wykorzystałby ofiarowaną przez życie szansę, gdyby taką od losu otrzymał. Jestem tego pewna! Media mają ogromną siłę. Są w stanie otworzyć wiele drzwi.
Tańcz Sasza tańcz!! Rozwijaj swoją pasję. Osiągnij jak najwięcej, bo życie jest tylko jedno... Szczęściara z Ciebie. Możesz robić, to co kochasz.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu wielu sukcesów :-)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Lika pisze:paw napisał:
"
wielu młodych ludzi właśnie przez Dianę zainteresowało się Michaelem,od czasu YCD więcej osób oglądało filmiki i przeszukiwało internet aby dowiedziec się od kogo Diana czerpała układy i czyjej muzy słucha
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

No i kupiłam tą gazetkę mimo tego, że nie miałam zamiaru ;-) Nic szczególnego (jak zwykle) nie napisali, jedyne, co mi się w tym wszystkim podoba, to zdjęcia. Wybrali naprawdę ładne fotki ;-) I mile jestem zaskoczona, że coś takiego jak "Popcorn" napisało o Michaelu, bo już kawał czasu nie było go w tego typu gazetach.
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

paw pisze:Jackson ma kilkadziesiąt tysięcy fanów w Polsce, a oni wyjeżdżają z jakąś laską, której największym sukcesem jest to, że się pojawiła na szklanym ekranie.
Widzę, paw, że Cię to boli....
Że wolałbyś, aby z tych kilkudziesiąt tysięcy fanów, wybrano do promocji Ciebie.
Ale zadam pytanie: co TY możesz zaoferować mediom, żeby Cię kupiły?
Obawiam się, że niewiele w porówaniu z Dianą.

Diana poruszyła tłumy, przyciągnęła wielu nowych fanów, zainteresowała młodych ludzi, nastolatków naszym Michael'em.
Zrobiła coś, czego ani Ty, ani my, ani nawet Michael w stanie zrobić nie był.
Ruszyła promocja "Thriller'a", a co za tym idzie, poszukiwanie nowych "dusz", które mogłyby go kupić.
Ci, którzy mają po dwadzieściaparę lat i więcej, "Thriller'a" znają bardzo dobrze- nie trzeba im go przybliżać.
Często jest to album ich (naszych) młodzieńczych szaleństw, pierwszych miłości. Często jest to ostatni album Michael'a, który lubili.
Szał muzyczny wprowadzają i rozpowszechniają nastolatkowie- to oni idą za modą i napędzają sprzedaż. To oni są głównym "materiałem" do przekonania.
Diana zrobiła za Sony Music Polska niemal całą robotę.
I nie dziwię się, że jej osoba pojawia się niemal zawsze tam, gdzie mowa o reedycji "Thriller'a".
I zapewnie jeszcze długo ta tendencja będzie się utrzymywać.
Diana osiągnęła wiele- swoją ciężką pracą. I należy jej się to, co teraz w zamian otrzymuje. Choć tak naprawdę, sława ma i te ciemne strony.
Diana nadal ciężko pracuje na pozytywny wizerunek Michael'a i nas, jego fanów- to trudne i odpowiedzialne zadanie.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Właśnie rozmawiam z kolegą na gg, i ten ni z gruszki ni z pietruszki wypalił, że Michael jest w 'Bravo'. Obawiam się trochę tego artykułu, jak wiemy poziom owej gazetki wysoki nie jest. : ) Wyciągam od niego jak najwięcej, powiedział, że piszą o jego młodości, płytach, koncercie w Wawie. Twierdzi również, że nie napisali nic złego, ale dali 'śmieszne' zdjęcia [ :podejrzliwy: co w jego ustach znaczy 'śmieszne' niestety nie wiem] Wie ktoś coś o tym?

Swoją drogą, trochę zdziwiło mnie zainteresowanie Michaelem przez gazety tego pokroju. Sama już nie wiem, czy powinnam się z tego powodu cieszyć, czy płakać. ;)

.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Mistiness pisze:co w jego ustach znaczy 'śmieszne
A może coś nad i pod ustami tj. wargami,znane nam ostatnio plastry^^
Mistiness pisze:Swoją drogą, trochę zdziwiło mnie zainteresowanie Michaelem przez gazety tego pokroju
Co masz na myśli? w latach dziewięćdziesiątych MJ był cały czas w tych gazetach,i to nie raz na okładce.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
DooDoo

Post autor: DooDoo »

Ja na W-Fie z kol. przeglądałam POPCORN'a tą...eee...gazetę...i patrzę!
-MICHAEEEEEELLLL!!! - moja reakcja 1#
-Dawaj to! Dawaj! - reakcja 2#
xD
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

http://news.bravo.pl/jackson-vs.-black- ... da,137601/

nie jestem pewna, czy to ten artykuł, ale być może :knuje:
Obrazek
DooDoo

Post autor: DooDoo »

NIe, bo ten to BRAVO. A poza tym to słodkie zdjęcie na koniec :happy:
Awatar użytkownika
Mistiness

Maro pisze:
Mistiness pisze:co w jego ustach znaczy 'śmieszne'
A może coś nad i pod ustami tj. wargami,znane nam ostatnio plastry^^
Być może. Jutro obiecał podrzucić mi tą gazetę, i wszystko się wyjaśni.
Nie dysponuje skanerem, ale jeśli uda się zrobić jako-takie zdjęcia cyfrówką, to podzielę się na pewno z Wami.
Maro pisze:
Mistiness pisze:Swoją drogą, trochę zdziwiło mnie zainteresowanie Michaelem przez gazety tego pokroju
Co masz na myśli? w latach dziewięćdziesiątych MJ był cały czas w tych gazetach,i to nie raz na okładce.
Tak, tak. Dlatego nie wiem, co o tym myśleć : )
Nie czytałam ani Popcornowego artykułu, jak i tego w Bravo, więc nie wiem co piszą. Jeśli mają drukować steki bzdur, to chyba nie mamy powodów do dzikiej radości, prawda?
DooDoo pisze:NIe, bo ten to BRAVO. A poza tym to słodkie zdjęcie na koniec :happy:
Zauważ, że właśnie artykułu z Bravo tyczą się ostatnie posty.
Ostatnio zmieniony śr, 30 sty 2008, 22:02 przez Mistiness, łącznie zmieniany 1 raz.

.
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

DooDoo pisze:NIe, bo ten to BRAVO. A poza tym to słodkie zdjęcie na koniec :happy:
właśnie mi chodzi o bravo, bo Misti pisze, że jest tam artykuł :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Kaarolcia pisze:http://news.bravo.pl/jackson-vs.-black- ... da,137601/

nie jestem pewna, czy to ten artykuł, ale być może
Jesli to ten artykul to jestem mile zaskoczona.A smieszne zdjecie to pewnie to z rozwianym wlosem ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mistiness

Właśnie dostarczono mi ową gazetę. I muszę zdementować wszystko, co wcześniej powiedziałam (: Mój 'wspaniałomyślny' kolega trochę namieszał. To nie żadne Bravo, tylko wcześniej już wspomniany Popcorn. :wariat:
Przepraszam za zamieszanie, postaram się zrekompensować zdjęciem : )

Obrazek
[jeśli zapiszecie na dysku i otworzycie w Mozilli, to będzie dało sie przeczytać ;]]

Ogółem mówiąc nic nowego.

.
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

Taki mały pościk ani o Bravie ani o Popcornie i ogólnie moze bez sensu.....W dzisiejszym Dzienniku jest reklama Thrillera na całą stronę i zaproszenie na weekend z MJ konkursy itd w EMPiku.
Zastanawiam sie dlaczego nie bylo takiej promocji przy okazji Invincible.
ODPOWIEDZ