profil - dziwny problem z datą ur.

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
maartynka

profil - dziwny problem z datą ur.

Post autor: maartynka »

Ej bo ja qrde nie wiem chce sobie zmienic ustawienia w profilu dodac zdjecie albo co innego to mi wyskakuje cos takiego Niestety ta strona nie przyjmuje użytkowników mających więcej niż 0 lat
Moja kolezanka chce sie zarejestrowac wpisuje dokladnie dzien, miesiac i rok urodzenia i to samo jej wyskakuje :zly:

Npaiszcie prosze co trzeba zrobic zeby sie poprawnie zarejestrowac !! :smutek:
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

no właśnie coś jest z tymi datami nie tak... trzeba zrezygnować z daty, resztę można wpisać i będzie [powinno być] ok...
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ten problem już znamy, hehehe...

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 1&start=15

I tam może kontynuuj, żeby niepotrzebnie nie rozwlekać tego po całym forum...

Hihi..Nie wiem, ale mnie to strasznie śmieszy... Obrazek
Awatar użytkownika
maartynka

BUUUUUUU

NO DOBRA A CO Z TYM ??

Rozmiar emblematu musi być większy niż 0 kB i mniejszy niż

jUZ NIE WIEM JAKIE ZDJECIA MAM DAWAC DUZE I MAŁE NIC NIE CHCE WEJSC !! :(
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Niech już będzie, ze tu kontynuujemy, może potem Majkel to przeniesie w inne miejsce... Ale o wszelkich problemach związanych z forum i jego funkcjonowaniem pisz w tym takim dziale "o forum". Poza tym tam tez jest wiele odpowiedzi na Twoje pytania :-)

Avatarek musi być mniejszy niż ..zaraz..7kb. Albo 8. Nie pamiętam... ale chyba mniejszy niż 8kb.
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: BUUUUUUU

Post autor: SUNrise »

maartynka pisze:NO DOBRA A CO Z TYM ??
Nie pisz Caps Lockiem. Obrazek
yy.... no tam wszystko pisze - szerokość obrazka nie może być większa niż 100 pikseli, wysokość większa niż 100 pikseli, a rozmiar większy niż 8kB. - Czyli musisz dać tam taki obrazek, który mieści się w tych granicach. A daty urodzin nie wpisuj, bo wtedy to już na pewno nic nie zmienisz w swoim profilu, chyba, że jesteś w trakcie życia prenatalnego.

edit: Jowi mnie uprzedziła Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
maartynka

:)

JEST JUZ :p :mj:
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

To zeby komus kto za tydzien wejdzie na forum sie zarejestruje bylo latwo znalezc temat na taki problem, na ktoruy moze natrafic... to moze warto pisac bardziej odzwierciedlajacy tresc postu temat niz "POMÓZCIE PLIS!" - przeciez to nic nikomu nie powie.

Zalozmy, ze za tydzien zarejestruje sie nowa osoba, bedzie miala ten problem, i zalozmy ze jest na tyle ambitna, ze zanim zapyta to poszuka - nie znajdzie, bo nigdzie nie zobaczy tematu odnosnie daty urodzin czy profilu. Tak ogolnie to nalezy traktowac, gdyz w tym wypadku akurat jest ten temat profil... to smao tam jest - nie no... za co :] moje zycie to bedzie chyba nieustajace powtarzanie sie :(

zmieniam zatem temat tego wątku na jakiś czytelniejszy...
edit: zmienilem na "profil - dziwny problem z datą ur."

edit2: a i... droga Maartynko... na prawde proszę pisz po ludzku!
...
ODPOWIEDZ