MJ w POPCORNie
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
"Dla znanej z "You Can Dance" Diany Staniszewskiej i innych fanów Michaela Jacksona rok 2008 ważny jest również dlatego, że już w sierpniu król popu będzie obchodził 50-te urodziny!"
Jeeeezu, ratunku, moze mi ktoś wytłumaczy dlaczego Staniszewska jest uznawana za główną promotorkę MJa w Polsce. Nie mówię tu tylko o Popcornie, ale generalnie ostatnio gdzie nie pojawi sie jakaś wzmianka o Nim, pada też jej nazwisko. Bez sensu jak dla mnie.
paw
Jackson ma kilkadziesiąt tysięcy fanów w Polsce, a oni wyjeżdżają z jakąś laską, której największym sukcesem jest to, że się pojawiła na szklanym ekranie.
I... błagam - Macko Jacko??? Niech szanowny Autor się dokształci, poczyta, posłucha...
Nie mogłem się powsttzymać i zamieściłem komentarz pod tekstem, ale jak widać cenzura obowiązuje.
Edycja postów => siadeh_
Jeeeezu, ratunku, moze mi ktoś wytłumaczy dlaczego Staniszewska jest uznawana za główną promotorkę MJa w Polsce. Nie mówię tu tylko o Popcornie, ale generalnie ostatnio gdzie nie pojawi sie jakaś wzmianka o Nim, pada też jej nazwisko. Bez sensu jak dla mnie.
paw
Jackson ma kilkadziesiąt tysięcy fanów w Polsce, a oni wyjeżdżają z jakąś laską, której największym sukcesem jest to, że się pojawiła na szklanym ekranie.
I... błagam - Macko Jacko??? Niech szanowny Autor się dokształci, poczyta, posłucha...
Nie mogłem się powsttzymać i zamieściłem komentarz pod tekstem, ale jak widać cenzura obowiązuje.
Edycja postów => siadeh_
Ja Ci to chętnie wytłumaczę :)paw pisze:"
Diana pojawiła się w telewizji. Jest obecnie postacią medialną / rozpoznawalną i media to podchwyciły. Ma swoje "pięć minut". To niemal zawsze tak działa. Możliwe, że utrzyma się na fali do czasu 2 edycji YCD, kto wie może dłużej...
Nie ważne, że Michael ma w Polsce wielu fanów. Gdybyś Ty się wybił mówiono by o Tobie. I mam gorącą prośbę. To co napisałeś zabrzmiało trochę tak, jakbyś oskarżał Dianę. To NIE JEST jej WINA. To jest jej OSIĄGNIĘCIE. SUKCES. Dziewczyna wykonała kawał dobrej roboty. Ciężko na to pracowała. I NALEŻY jej się SZACUNEK. Staraj się o tym pamiętać.
Ona nie kreuje się na gwiazdę. Gwiazdą jest Michael. Diana to sympatyczna skromna dziewczyna.
Ma szczęście, że zainteresowały się nią media. Każdy z nas - na jej miejscu wykorzystałby ofiarowaną przez życie szansę, gdyby taką od losu otrzymał. Jestem tego pewna! Media mają ogromną siłę. Są w stanie otworzyć wiele drzwi.
Tańcz Sasza tańcz!! Rozwijaj swoją pasję. Osiągnij jak najwięcej, bo życie jest tylko jedno... Szczęściara z Ciebie. Możesz robić, to co kochasz.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu wielu sukcesów
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
wielu młodych ludzi właśnie przez Dianę zainteresowało się Michaelem,od czasu YCD więcej osób oglądało filmiki i przeszukiwało internet aby dowiedziec się od kogo Diana czerpała układy i czyjej muzy słuchaLika pisze:paw napisał:
"
No i kupiłam tą gazetkę mimo tego, że nie miałam zamiaru Nic szczególnego (jak zwykle) nie napisali, jedyne, co mi się w tym wszystkim podoba, to zdjęcia. Wybrali naprawdę ładne fotki I mile jestem zaskoczona, że coś takiego jak "Popcorn" napisało o Michaelu, bo już kawał czasu nie było go w tego typu gazetach.
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Widzę, paw, że Cię to boli....paw pisze:Jackson ma kilkadziesiąt tysięcy fanów w Polsce, a oni wyjeżdżają z jakąś laską, której największym sukcesem jest to, że się pojawiła na szklanym ekranie.
Że wolałbyś, aby z tych kilkudziesiąt tysięcy fanów, wybrano do promocji Ciebie.
Ale zadam pytanie: co TY możesz zaoferować mediom, żeby Cię kupiły?
Obawiam się, że niewiele w porówaniu z Dianą.
Diana poruszyła tłumy, przyciągnęła wielu nowych fanów, zainteresowała młodych ludzi, nastolatków naszym Michael'em.
Zrobiła coś, czego ani Ty, ani my, ani nawet Michael w stanie zrobić nie był.
Ruszyła promocja "Thriller'a", a co za tym idzie, poszukiwanie nowych "dusz", które mogłyby go kupić.
Ci, którzy mają po dwadzieściaparę lat i więcej, "Thriller'a" znają bardzo dobrze- nie trzeba im go przybliżać.
Często jest to album ich (naszych) młodzieńczych szaleństw, pierwszych miłości. Często jest to ostatni album Michael'a, który lubili.
Szał muzyczny wprowadzają i rozpowszechniają nastolatkowie- to oni idą za modą i napędzają sprzedaż. To oni są głównym "materiałem" do przekonania.
Diana zrobiła za Sony Music Polska niemal całą robotę.
I nie dziwię się, że jej osoba pojawia się niemal zawsze tam, gdzie mowa o reedycji "Thriller'a".
I zapewnie jeszcze długo ta tendencja będzie się utrzymywać.
Diana osiągnęła wiele- swoją ciężką pracą. I należy jej się to, co teraz w zamian otrzymuje. Choć tak naprawdę, sława ma i te ciemne strony.
Diana nadal ciężko pracuje na pozytywny wizerunek Michael'a i nas, jego fanów- to trudne i odpowiedzialne zadanie.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Właśnie rozmawiam z kolegą na gg, i ten ni z gruszki ni z pietruszki wypalił, że Michael jest w 'Bravo'. Obawiam się trochę tego artykułu, jak wiemy poziom owej gazetki wysoki nie jest. : ) Wyciągam od niego jak najwięcej, powiedział, że piszą o jego młodości, płytach, koncercie w Wawie. Twierdzi również, że nie napisali nic złego, ale dali 'śmieszne' zdjęcia [ co w jego ustach znaczy 'śmieszne' niestety nie wiem] Wie ktoś coś o tym?
Swoją drogą, trochę zdziwiło mnie zainteresowanie Michaelem przez gazety tego pokroju. Sama już nie wiem, czy powinnam się z tego powodu cieszyć, czy płakać. ;)
Swoją drogą, trochę zdziwiło mnie zainteresowanie Michaelem przez gazety tego pokroju. Sama już nie wiem, czy powinnam się z tego powodu cieszyć, czy płakać. ;)
.
A może coś nad i pod ustami tj. wargami,znane nam ostatnio plastry^^Mistiness pisze:co w jego ustach znaczy 'śmieszne
Co masz na myśli? w latach dziewięćdziesiątych MJ był cały czas w tych gazetach,i to nie raz na okładce.Mistiness pisze:Swoją drogą, trochę zdziwiło mnie zainteresowanie Michaelem przez gazety tego pokroju
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
http://news.bravo.pl/jackson-vs.-black- ... da,137601/
nie jestem pewna, czy to ten artykuł, ale być może
Być może. Jutro obiecał podrzucić mi tą gazetę, i wszystko się wyjaśni.Maro pisze:A może coś nad i pod ustami tj. wargami,znane nam ostatnio plastry^^Mistiness pisze:co w jego ustach znaczy 'śmieszne'
Nie dysponuje skanerem, ale jeśli uda się zrobić jako-takie zdjęcia cyfrówką, to podzielę się na pewno z Wami.
Tak, tak. Dlatego nie wiem, co o tym myśleć : )Maro pisze:Co masz na myśli? w latach dziewięćdziesiątych MJ był cały czas w tych gazetach,i to nie raz na okładce.Mistiness pisze:Swoją drogą, trochę zdziwiło mnie zainteresowanie Michaelem przez gazety tego pokroju
Nie czytałam ani Popcornowego artykułu, jak i tego w Bravo, więc nie wiem co piszą. Jeśli mają drukować steki bzdur, to chyba nie mamy powodów do dzikiej radości, prawda?
Zauważ, że właśnie artykułu z Bravo tyczą się ostatnie posty.DooDoo pisze:NIe, bo ten to BRAVO. A poza tym to słodkie zdjęcie na koniec
Ostatnio zmieniony śr, 30 sty 2008, 22:02 przez Mistiness, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Jesli to ten artykul to jestem mile zaskoczona.A smieszne zdjecie to pewnie to z rozwianym wlosemKaarolcia pisze:http://news.bravo.pl/jackson-vs.-black- ... da,137601/
Właśnie dostarczono mi ową gazetę. I muszę zdementować wszystko, co wcześniej powiedziałam (: Mój 'wspaniałomyślny' kolega trochę namieszał. To nie żadne Bravo, tylko wcześniej już wspomniany Popcorn.
Przepraszam za zamieszanie, postaram się zrekompensować zdjęciem : )
[jeśli zapiszecie na dysku i otworzycie w Mozilli, to będzie dało sie przeczytać ;]]
Ogółem mówiąc nic nowego.
Przepraszam za zamieszanie, postaram się zrekompensować zdjęciem : )
[jeśli zapiszecie na dysku i otworzycie w Mozilli, to będzie dało sie przeczytać ;]]
Ogółem mówiąc nic nowego.
.