teraz na CNN

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Speechless

teraz na CNN

Post by Speechless »

leci program o MJ
Luis_Makrela

Post by Luis_Makrela »

dzięki wielkie :hug:
Damian

Re: teraz na CNN

Post by Damian »

Speechless wrote:leci program o MJ
spoznilem sie :smutek: o czym byl program?
Kermitek

Post by Kermitek »

Własnie o czym był program bo nie ogladalam?! Ja prosze tu dac troche tresci japrosic japrosic japrosic moze niepotrzebnej a moze potrzebnej .Jest jeszcze ktos zainteresowany?! :muzyka:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
kate

Post by kate »

taa... to ja też poproszę japrosic
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

i ja też ;-)
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Luis_Makrela

Post by Luis_Makrela »

No cóż....ja wpadłam na moment,kiedy to mówili Thrillerze,o jego sukcesach itd...Później przeszli do molestowania(nie pamietam czy między tym było coś jeszcze glupija )Mówili o sprawie z 1993r.,o małżeństwie z Lisą,następnie o dzieciach i Debbie.W między czasie było również o różnych mitach na jego temat m.in. o kościach człowieka słonia,komorze gazowej itp.A propos teraźniejszych zarzutów wypowiadał się Uri Geller-powiedział,że...hmmm...jak on to powiedział...że Michael Jackson nikogo nie słucha,że on ostrzegał go,żeby nie sypiał z dziećmi itp...

W dzisiejszych faktach był reportaż pt. "Cela dla Michaela?"Mówili o tym całym zamieszaniu przed salą sądową,o tym że ściągnęli większa ilość policjantów,że obawiają się zamieszek po wydaniu werdyktu,pokazywali przeciwników i zwolenników.Wypowiadał się jakiś adwokat,czy ekspert,który stwierdził,ze tak długi czas obradowania ławników może oznaczać wyrok skazujący :ziew: W sumie co do jednego się zgadzam-takie długie czekanie na prawde wyprowadza wszystkich z równowagi....cały czas o tym myślę,z przede mną jeszcze tygodniowa batalia o końcowe oceny :nerwy:...I JESZCZE TEN MOLIER!!!!!!JA CHCĘ JUŻ WAKACJE!!!!!!!!!!!! :siesta:
Damian

Post by Damian »

Dziekuje slicznie Luis_Makrela !
KASIA

Post by KASIA »

Patrz niżej \/

PS. coś mi się pie**y forum :ziew:
Last edited by KASIA on Mon, 13 Jun 2005, 8:37, edited 1 time in total.
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
KASIA

Post by KASIA »

Luis_Makrela wrote:A propos teraźniejszych zarzutów wypowiadał się Uri Geller-powiedział,że...hmmm...jak on to powiedział...że Michael Jackson nikogo nie słucha,że on ostrzegał go,żeby nie sypiał z dziećmi itp...

Ja się tylko dziwię, że WSZYSCY go ostrzegali :ziew: Czyżby MJ cierpiał na chroniczną głuchotę :wariat:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
la_licorne

Post by la_licorne »

KASIA wrote:Ja się tylko dziwię, że WSZYSCY go ostrzegali :ziew: Czyżby MJ cierpiał na chroniczną głuchotę :wariat:
No tak się składa, ze MJ akurat Uriego Gellera posłuchal i zrobił wywiad z Bashirem no i co mu teraz z tego przyszlo... On akurat jest ostatnim, który się w tej sprawie powinien odzywać... :-/
ZAQ84

Post by ZAQ84 »

heh z tym gellerem to masz racje :-)
ale znow z tym sluchaniem ludzi to ich troche bylo i zwracali uwage (np. Quincy Jones, no dobra nie chce mi sie szukac w pamieci nenene )
ZAQ
Post Reply