teraz na CNN
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Re: teraz na CNN
spoznilem sieSpeechless wrote:leci program o MJ

- PAulina (big fanka)
-
No cóż....ja wpadłam na moment,kiedy to mówili Thrillerze,o jego sukcesach itd...Później przeszli do molestowania(nie pamietam czy między tym było coś jeszcze
)Mówili o sprawie z 1993r.,o małżeństwie z Lisą,następnie o dzieciach i Debbie.W między czasie było również o różnych mitach na jego temat m.in. o kościach człowieka słonia,komorze gazowej itp.A propos teraźniejszych zarzutów wypowiadał się Uri Geller-powiedział,że...hmmm...jak on to powiedział...że Michael Jackson nikogo nie słucha,że on ostrzegał go,żeby nie sypiał z dziećmi itp...
W dzisiejszych faktach był reportaż pt. "Cela dla Michaela?"Mówili o tym całym zamieszaniu przed salą sądową,o tym że ściągnęli większa ilość policjantów,że obawiają się zamieszek po wydaniu werdyktu,pokazywali przeciwników i zwolenników.Wypowiadał się jakiś adwokat,czy ekspert,który stwierdził,ze tak długi czas obradowania ławników może oznaczać wyrok skazujący
W sumie co do jednego się zgadzam-takie długie czekanie na prawde wyprowadza wszystkich z równowagi....cały czas o tym myślę,z przede mną jeszcze tygodniowa batalia o końcowe oceny
...I JESZCZE TEN MOLIER!!!!!!JA CHCĘ JUŻ WAKACJE!!!!!!!!!!!! 

W dzisiejszych faktach był reportaż pt. "Cela dla Michaela?"Mówili o tym całym zamieszaniu przed salą sądową,o tym że ściągnęli większa ilość policjantów,że obawiają się zamieszek po wydaniu werdyktu,pokazywali przeciwników i zwolenników.Wypowiadał się jakiś adwokat,czy ekspert,który stwierdził,ze tak długi czas obradowania ławników może oznaczać wyrok skazujący

Patrz niżej \/
PS. coś mi się pie**y forum
PS. coś mi się pie**y forum

Last edited by KASIA on Mon, 13 Jun 2005, 8:37, edited 1 time in total.
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Luis_Makrela wrote:A propos teraźniejszych zarzutów wypowiadał się Uri Geller-powiedział,że...hmmm...jak on to powiedział...że Michael Jackson nikogo nie słucha,że on ostrzegał go,żeby nie sypiał z dziećmi itp...
Ja się tylko dziwię, że WSZYSCY go ostrzegali

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
What’s going on