Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
przedtem to żeby oddać głos na swojego ulubionego wykonawce bądź utwór trzeba było esa wysłać. A lista zmienia się non stop więc głosów z każdym dniem trzeba więcej. Mam nadzieję że dziś nasz Król będzie na 1 miejscu
a... dialog z wczorajszej listy (godz.17.15):
Puoteck: A ty jesteś fanem Michaela Jacksona??
Gość: Nie, ale spodobał mi się ten remix.
i takie zachowanie tez jest, niekoniecznie lubi Michaela ale kawałek się podoba i żeby więcej takich ludzi też głosowało!
Edycja postów... => siadeh_
a... dialog z wczorajszej listy (godz.17.15):
Puoteck: A ty jesteś fanem Michaela Jacksona??
Gość: Nie, ale spodobał mi się ten remix.
i takie zachowanie tez jest, niekoniecznie lubi Michaela ale kawałek się podoba i żeby więcej takich ludzi też głosowało!
Edycja postów... => siadeh_
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
i jeszcze trochę brakło... będziemy się tak bawić?? z 18 na 2?? kiedy pierwsze! Jutro!
drugie tez dobre
Pozdro
drugie tez dobre
Pozdro
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
- speechless26
- Michalina J. xD
Info dla tych którzy lubią wiedzieć co tam Jankes i Puoteck opowiadają o MJu.
Godz. 22.50
Lalalalalalalala
Jankes:
„To był niekwestionowany Król Popu w swoim nowym kawałku z Will.i.am.
W latach 80 istniały w USA stacje które puszczały muzykę tylko jednego artysty np. Stacja G (chyba) która puszczała Eltona Johna. Gdyby teraz istniała stacja która puszczała by tylko muzykę Michaela Jacksona to ja na pewno byłbym jej fanem”
Zaczynam się zastanawiać czy te ich wypowiedzi o Michaelu nie są czasem sponsorowane. :) Ale chłopaki fajne, niech dalej czynią swoją powinność.
Godz. 22.50
Lalalalalalalala
Jankes:
„To był niekwestionowany Król Popu w swoim nowym kawałku z Will.i.am.
W latach 80 istniały w USA stacje które puszczały muzykę tylko jednego artysty np. Stacja G (chyba) która puszczała Eltona Johna. Gdyby teraz istniała stacja która puszczała by tylko muzykę Michaela Jacksona to ja na pewno byłbym jej fanem”
Zaczynam się zastanawiać czy te ich wypowiedzi o Michaelu nie są czasem sponsorowane. :) Ale chłopaki fajne, niech dalej czynią swoją powinność.
- speechless26
Czytając wasze dzisiejsze posty w tym wątku domyślam się, że znowu prowadzący nie zadzwonił do nikogo od nas ?
Odkąd przestaliśmy głosować setki razy to jest już mniejsze prawdopodobieństwo, że dzwoniąc do kogoś trafi na fana MJ.
to może od jutra akcja pt: "Zagłosuj 1000 razy"
Ale by się zdziwili, gdyby nagle od wszystkich fanów taka inwazja głosów :)
Może system by się im zawiesił ?
I'm so proud to say- I love You.
Hehe dzięki dobre,też się zastanawiam.THRILLER pisze:
Przy okazji
Ostatnio w jakimś lokalnym radio w USA puszczano piosenkę Beat IT przez 24 godziny,i ktoś podobno zadzwonił na Policję bo myśleli że się ktoś włamał do rozgłośni.Na ile to prawdą,nie wiem...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster