Erna Shorter pisze:Będziesz na MJowisku? Myślę,że Tancerz pokaże na co go stać.
Jest naprawdę świetny!
To był mój faworyt wśród MJowiskowych tancerzy 2007.
Nie znam nikogo,kto by tańczył lepiej od niego w stylu Michaelowym.
Ile bym dała,żeby tak tańczyć...
p.s.Tancerz,ja sie wcale nie podlizuję. hihi
Nieeee wcale
W 2008 Typuje cos ok ponad 15 tancerzy w konkursie tanecznym wiec będe miec ok 6% na wygrana a 18% na podium

łoo matko ta moja matematyka. Poza tym jak juz z M.DŻ. rozmawiałem w kilku słowach nie chodzi oto aby wygrac ale oto aby dobrze się bawić :) ja bawiłem sie swietnie dlatego przystapię znów do konkursu aby poczuc te emocje jak sie stoi na scenie w zupełnej ciszy a potem nagle muzyka z wielgachnych głośników obejmuje całe twe ciało , twe nogi zaczynają czuć basy na wibrującej scenie i zanurzasz sie w całkowicie innym cudownym świecie tancu hmmm i... ehhh mógłbym o tym pisac i pisac ale to nie miejsce i czas

Poprostu to jest super uczucie i świetna zabawa. A jesli sie to jeszcze dodatkowo komus spodoba to juz jest dla mnie wygraną :)
Ywald pisze:Jo tańcuja lepij i Ty Erna dobrze ło tym wiysz!

Przyjmuja czeleńcz chopie podaj ino wartko godzina i miejsce a bydymy tańcować
Basia1992 pisze:A już miałam proponować, żeby Tancerz zatańczył 400 zł już by było w kieszeni Bardzo podobał mi się Twój taniec w Sylwestra i dlatego stawiałam na Ciebie
Dzięki Basiu1992 za wiarę w me zdolności ale fakt jest faktem że takie duze miasto jak Wrocław ma wiele duzo dobrych tancerzy

i nie wiem czy byłbym w stanie nawet wskoczyc na podium

. Ale może do zlotu w Łodzi uda mi sie choc 3 miejsce zdobyć ;)

czy za 3 miejsce Kinia gwarantuje jakąś nagrode pieniężną

? Pozdrawiam :)
Nie no faktycznie zrobi sie tu jakis off top pardom

Mam nadzieje że ktos z MJówek porobi zdjęcia a jesli by to było mozliwe poprosimy o sprawozdanie filmowe :D z tej niecodziennej imprezy