Nancy wrote: tylko tak dla przypomnienia napiszę, że Akon wcale nie ekscytował się tym, że Mike ma wystąpić na Super Bowl.
Nancy, wiem, umiem czytać - Akon się "ekscytował" czymś związanym z Michaelem w okolicach Super Bowl - jeśli tym, no to ja dziękuję bardzo.
Ależ spokojnie, ja nie twierdzę inaczej tylko tak jak thewiz uważam, że to nie chodziło mu o tą całą reklamę - bo jeżeli tak to rzeczywiście łatwo chłopaka podekscytować...
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Nancy wrote: bo jeżeli tak to rzeczywiście łatwo chłopaka podekscytować...
...otóż to. Po co w ogóle się odyzwał... Nauczka: o ile nie padnie konkret od Michaela lub od jego rzeczniczki - nie robić sobie nadziei, choćby Akon, Will czy inna Fergie powiedzieli, że - whatever.
zu wrote:
MJJ - Sony we własnej "osobie"! Napisali przecież, że Super Bowl to jest element promocji. Dział: fakty, wątek: Thriller 25 Anniversary. Maro to zapostował.
Nie trzeba wierzyć we wszystko co jest napisane.
Jakoś na żadnej z oficjalnych stron takiego info nie było.
aż mi się od rana humor poprawił jak się patrzy na twarze tych ludzi uśmiechniętych, radosnych... a to wszystko za sprawą muzyki, tańca i napoju Michael'a aż się serce raduje... mi to nawet wyglądało na małe zjednoczenie
aż mi się od rana humor poprawił jak się patrzy na twarze tych ludzi uśmiechniętych, radosnych... a to wszystko za sprawą muzyki, tańca i napoju Michael'a aż się serce raduje... mi to nawet wyglądało na małe zjednoczenie
czuję to samo... aż mi się cieplej w serduszku zrobiło...